(רגע אחד, מה 'הולך' שם ברקע? ביהכנ"ס הפך ל'אולם חתונות'??)
תוקן על ידי חזן_אי_שם ב- 12/03/2013 21:57:00
נשלח ב-12/3/2013 21:40
בתפילה , ישבתי "מהופנט" לתפילה זו ובפרט לעיבוד שנעשה למקהלה
לדעתי ,ביצוע "מצויין +" ( קטע הסולו "ופרוס עלינו" -החזן משה רויכר )
תוקן על ידי שרגאפייבל ב- 12/03/2013 21:43:01
נשלח ב-12/3/2013 22:19
היפנוזה זאת ההגדרה, החזן והמקהלה כאחד הצליחו להפנט אותי במהלך היצירה וזבוב לא נע בהיכל במהלך היצירה.
לי נראה שיש כאן פריצת דרך, קבוצת נערים חרדים במקהלה קוראים יצירות מתווים, לאורך שנות חיי בחזנות לא זכורה לי מראה כל כך מלבב. כנראה החזנות הלכה לבית עולמה במקום אחד ובמקום שני דווקא היא קמה לתחייה
מחיי החזנות רביץ ריבלין פולק היו ששים ושמחים למראה מחייה זה
ובהזדמנות זו נאחל לחזן חיים אדלר אורך ימים ושנים מתוך בריאות איתנה עושר ואושר ושימשיך לכבד את השם מגרונו עד בלי די.
לילה טוב
נשלח ב-13/3/2013 09:13
ערב מהנה לשוחרי חזנות
תפילה מרגשת על ידי הרב חזן חייםאדלר במיטבו ומקהלה מעולה בנצוח מבריק.
חג שמח וכשר
נשלח ב-13/3/2013 11:48
ביצוע מטורף רק יש בעיה אחת קטנה וחשובה שלפעמים אחד מחברי המקהלה קצת בולט מכולם וזה מעט הורס!
גישה מוצלחת להשכיבנו חלק מהמעלה במקהלה זה ליצור משהו חדש ומעניין לקהל ששמע יצירה עשרות פעמים ופה הם הצליחו ובגדול. כל הכבוד וחיים אדלר עם כזה קול עוצמה ורגש היין המשובח שיודע להתפלל זה פשוט ביצוע פצצה
נשלח ב-13/3/2013 18:52
באמת יוצא מן הכלל. חזנות במיטבה. יישר כח.
נשלח ב-14/3/2013 09:31
בלי עין הרע ביצוע פנטסטי, ממש מעולה, אכן מהפנט ומהנה כאחד, יישר כוח גדול לר' חיים ולמקהלה המיוחדת הזו, תמשיכו ותצליחו אתם מיוחדים...
נשלח ב-15/3/2013 11:11
יום כיפור קטן
ישר כוח לחזן ,למנצח המקהלה והמקהלה על הביצוע המבריק.
ומה הלאה??? אולי זאת הנוסחא להחזרת שוחרי החזנות ל לתפילות בבית הכנסת הגדול בתל אביב שנוסדו על ידי החזן חיים אדלר שמתמיד לקיים את המפעל הנהדר הזה???
חג שמח
נשלח ב-15/3/2013 11:58
ושוב אבקש אולי יהיה איזה צדיק שימצא דרך להעלות את הקטעים בפורמט שאפשרי לצפיה גם להרבה יהודים המשתמשים באינטרנט כשר
לא נראה לי שאני היחיד וגם בפורמים שכנים מעלים פורמטים שנפתחים. עיין באתר שלגר מוזיקה וכן באתר חדרי חרדים.
שבת שלטם