|
|
| נשלח ב-17/4/2013 11:59 |
|
| |
| אחת_חדשה כתב: |  | נקודה, לא אהבתי את ההכללה שעשית, שבחורה בעצם ממשיכה עם מציאות החיים שלה ללא שום חשיבה עצמאית. מכירה בנות שבאות מבתים תורניים וגדול בסביבה כזו ולא מפריע להן עובד, ובוודאי הרבה כאלו שלא חושבות שעובד זה פחות יר"ש. וכן להיפך.
מה שכן, ההמשך - נכון. העבודה / הישיבה לא מעידים על היר"ש של הבנ"א. אם כי ברור ששי מסגרות שיותר עוזרות בהתמודדות היומיומית ומרבות יר"ש לבנאדם , לעומת מסגרות אחרות שחושפות את האדם וכו שעלולות לדרדר.
וכבת סמינר שיצאה, לא חושבת ולא רואה, לא אצלי ולא אצל החברות את ענין היר"ש כמשו תלוי סמינר. להיפך, אחרי הסמינר רואים את האמת הפנימית של כל אחת איפה היא נמצאת ולמה היא מכוונת, לחברות/ מורות או להקב"ה... |
| אכן אחרי הסמינר מגלים את האמת הפנימית של כל אחת, כי אז יותר קשה להסתתר מאחורי תחפושת.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/4/2013 12:11 |
|
| |
| פונציבננה כתב: |  | אני יודעת דבר פשוט שעיניי ראו וסלדו..!!
בחור ישיבה עם החולצה הלבנה.. מאלה שעוד לא החליף לצבעוני.. סוג של טרי מהמדף.. ישב אצלנו בעבודה מול בחורה שהמחשוף והמיני השתוללו למולו.. וכשעברתי ליד החדר שלהם הזדעזעתי מהכימיה שהייתה בניהם ואמרתי שלא הייתי מאחלת לאף בחורה לראות את בעלה יום שלם יושב למול אחת כזו..
בחור ישיבה (ובעיקרי ישראלי) שלא פתוח לכל מגרעות העולם ב"ה ברב סדר יומו לא יכול ביום בהיר לעשות מהפך כזה.. כי לא ידע איך להתחיל לאכול מהעוגה ולהישאר באותה רמה של יראת שמים כמו שהיה לפני, פשוט לא שייך! |
|
ואני יודעת דבר אחר שעייני ראו, בחור ישיבה שלוש סדרים בישיבה, רציני כולם גמרו עליו את ההלל... והמיני והמחשוף חגגו אצלו אחרי שההצגה נגמרה כל יום בישיבה... ואז מה? ויש עוד המוןןן כאלה! לא חסרים להם דרכים לספק את היצרים..
|
|
|
|
| נשלח ב-17/4/2013 12:33 |
|
| |
יש הכל בכל מקום החל מצדיקים שעובדים וכלה בסוטים שלומדים
|
|
|
|
| נשלח ב-17/4/2013 12:34 |
|
| |
בקיצור כל מקרה לגופו הוא.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/4/2013 13:34 |
|
| |
מנחמחיים- צודק לגמרי... מה שניסתי לומר זה שיראת שמיים לא קונים בישיבה... ואותו בחור שעובד יכול להיות עם הרבה יותר יראת שמים מבחור שכביכול יושב כל היום בישיבה...!
תוקן על ידי bebe19 ב- 17/04/2013 13:34:32
|
|
|
|
| נשלח ב-17/4/2013 13:50 |
|
| |
מה שברור זה שב90% מהמקרים יעדיפו לשמוע על בחור שעובד אבל עדיין דורך בישיבה כמה שעות ביום מאשר בחור שאין לו ישיבה בכלל לכן ננסה להמשיך להישאר בישיבה כל עוד זה מתאפשר ולא לוותר נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-17/4/2013 14:27 |
|
| |
ברור שיעדיפו, ולו בשביל האפשרות שלפחות בחור שישן בישיבה קם לתפילות וכו.. בתקוה שכך!
|
|
|
|
| נשלח ב-17/4/2013 14:54 |
|
| |
| bebe19 כתב: |  | | ברור שיעדיפו, ולו בשביל האפשרות שלפחות בחור שישן בישיבה קם לתפילות וכו.. בתקוה שכך! |
|
הצחקת אותי
|
|
|
|
| נשלח ב-17/4/2013 15:07 |
|
| |
אני שמחה לשמוע....!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/4/2013 15:22 |
|
| |
לפחות שימחתי יהודי
|
|
|
|
| נשלח ב-17/4/2013 15:26 |
|
| |
יהודיה.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/4/2013 15:29 |
|
| |
העיקר הכוונה
|
|
|
|
| נשלח ב-17/4/2013 15:29 |
|
| |
את באמת חושבת שמי שנמצא בישיבה קם לתפילות???
|
|
|
|
| נשלח ב-17/4/2013 16:22 |
|
| |
| bebe19 כתב: |  | | ברור שיעדיפו, ולו בשביל האפשרות שלפחות בחור שישן בישיבה קם לתפילות וכו.. בתקוה שכך! |
|
בחור שיושן בישיבה ע"פ רוב לא קם לתפילה בישיבה רק הצעירים 16-18 שעליהם עומדים שיגיעו נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-17/4/2013 16:24 |
|
| |
מה אתה רוצה מהם, בנות לא מבינות בזה. בסמינר מבטיחים להם שכולם קמים וכולם לומדים וכולם עמלים ואוי ואבוי אם מישהו גם עושה משהו מהצד, הוא מיד הופך לסוג ד' ואסור להתקרב אליו כי הוא לא בן אדם, ואין לו מידות, ואין לו יראת שמים,.......................... ואין המקום להאריך
|
|
|
|
|