בית פורומים עצור כאן חושבים

להאמין ולדעת את הבורא

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-17/3/2013 17:43 לינק ישיר 

כמה זמן זה מתחיל להיות נצח?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/3/2013 17:54 לינק ישיר 

מחר תגיע איזו מיכל יפנית עם עיניים מלוכסנות ותטען ליושבי הפורום שלהאמין ברוחות זה יותר קדום ומשום כך יותר נכון..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/3/2013 18:00 לינק ישיר 

michal7700 כתב:
או יותר אמיתי. דבר שקרי לא נשאר לנצח

מאיפה את יודעת? יש כל כך הרבה טפשים שמאמינים שהמלאך גבריאל נגלה למוחמד, אולי זה לנצח? 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/3/2013 18:55 לינק ישיר 

michal7700 כתב:
שאם הייתי יכולה להעלות לפה רב אחד שעומד לי עכשיו בראש

ככה את מקבלת אורחים? לפחות הציעי לו לשבת לך בראש. למה שלא תפרשי לו מחצלת במקום בו היתה פעם האונה הימנית שלך?

ולימד אותנו הכל בצורה כ"כ ברורה ושכלתנית , וגם הוא היה חוקר גדול , והפריך בעבודה שלמה על האבולציה

את פשוט פאקינג התגלמות חוק פו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/3/2013 19:03 לינק ישיר 

מיכל,
אומנם "הצטרפתי מאוחר לחגיגה", אך תדעי לך שבפורום הזה את לא יכולה לבוא בקטע של "אין כאלוקינו וכו'... מי כאלוקינו וכו'", כלומר לצאת מנקודת הנחה ברורה שהכל אמת - ועכשיו דנים... התנהלות כזאת תגרוף יחס ציני ולעגני שמאוד יציק לאדם מאמין כמוך, וקל וחומר אם את מנסה לקדם את גישת חב"ד, גישה שאוירת הפורום לא רואה בעין יפה (וזאת בלשון המעטה)...
אם אתה רוצה לחקור באמת על מנת להגיע לתובנות בבחינת "להאמין ולדעת", בפורום הזה בטוח לא תקבלי אותם, והנה, אחרי 8 דפים של התכתבות, האם זכית לתובנות כאלה מפי משתתפי הפורום? מסופקני...
שאלת שאלה בנוגע ל"מי ברא את הבורא", ולא ראית שמישהו טרח לענות לך, בכל אופן, מענה לכך תוכלי למצוא בקישור המצו"ב:
http://thedos.co.il/Article.aspx?Article=627

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/3/2013 19:14 לינק ישיר 

לנוכל ערן בן ישי,

=תגובתך לקתה בכשלים הלוגיים הבאים:

א

ב

ג

ד

ה

ה (המשך)

ח

ט

י

כ

כ (המשך)

ל

מ

נ

ס

ע

פ

ק

ר

ש

ת

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/3/2013 19:20 לינק ישיר 

פוגמישו,
לא ציפיתי למענה , זה היה דיון פה ולא הסתיים , חיכיתי להביא אותו בשלב הבא.

דיברת על תובנות בבחינת "להאמין ולדעת" אז ספר שאני ממליצה לקרוא בנושאים הרבים שדנו פה
נקרא בשם "לדעת להאמין" וזה של הרב שכתבתי לעיל , אם היה פה בפורום...

ברוך הבא ומה דעתך בנושא?
או שהתעייפת מלקרוא את העמודים..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/3/2013 19:24 לינק ישיר 
מלכודת

מיכל כתבה: "אם הייתי יכולה להעלות לפה רב אחד ... ולימד אותנו הכל בצורה כ"כ ברורה ושכלתנית , וגם הוא היה חוקר גדול , והפריך בעבודה שלמה על האבולציה ומשם דוקא האין הוא הגיע ליש , הוא התחיל להאמין הוא יכול להסביר בצורה ברורה כ"כ , חבל"

זו דוגמה יפה למלכודת שאדם בונה לעצמו ומשתוקק ליפול פנימה. זו אותה המלכודת שאדם נופל אליה אצל אסטרולוג שעורך לו הורוסקופ, והכל כל כך מתאים...  הנה בטויים המעידים על המלכודת: 'הכל בצורה כ'כ ברורה ושכלתנית' – אין כזה דבר ! 'הפריך בעבודה שלמה', '[מן] האין הוא הגיע ליש' שהוא כמובן היש המבוקש מראש. והנה הנפילה למלכודת: 'הוא התחיל להאמין'. מסופר כאן על אותו חוקר, או השומע, או שניהם, אשר בתוכם פנימה חיפשו אמונה מסוימת מאד, וסללו את הדרך לעצמם על מנת שתוביל אותם למטרה. כך עושה מי שיורה חץ, אחר כך מסמן סביבו את עיגולי המטרה, ולבסוף משכנע עצמו כי היריה שלו הוליכה אותו הישר למטרה. זו המלכודת.

כל חוקר, ללא אף יוצא מהכלל, משאיר אחריו שלל בעיות, שאלות ועניינים בלתי פתורים.  לחלקם הוא מודע בעצמו. זה יהיה לכם סימן הכר של אמת.

עודד

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/3/2013 19:24 לינק ישיר 

פוגמישו כתב:
מיכל,
אומנם "הצטרפתי מאוחר לחגיגה", אך תדעי לך שבפורום הזה את לא יכולה לבוא בקטע של "אין כאלוקינו וכו'... מי כאלוקינו וכו'", כלומר לצאת מנקודת הנחה ברורה שהכל אמת - ועכשיו דנים...

נכון! שאני אבין, יש לך בעיה עם זה? לך 'חפש' בפורומים המתאימים לך..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/3/2013 19:35 לינק ישיר 

שיבולייהו,
איזה מצחיק זה כשמישהו בא להגיד עליך שדבריך הם כשל לוגי, אבל בעצם דבריו הם הם כשל לוגי... ואתן לך רמז, כבר במילה הראשונה בהודעתך נכשלת בכשל לוגי של דיון...

מיכל,
להביא את הדיון ל"שלב הבא"? עוד לא ראיתי שהשלב הראשון עבר... מישהו הסכים עם דבר אחד שכתבת?

עודד,
אין דבר כזה אבולוציה, זה לא קיים... אז מה הדברים שלך בכלל קשורים?

שמערל,
תזכיר לי, כמה זמן אתה כותב בפורום?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/3/2013 19:37 לינק ישיר 

פוגמישו, אין צורך לריב עם כולם ולהשתלח בפורום, זה לא לעניין וזה גם לא מכובד.. כמאמר הכתוב: 'אם לא נוח לך, לך לך..'

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/3/2013 19:41 לינק ישיר 

עודד , נשמע יהיר אם כי לא מידי
תכיר את הרב הזה ואז תדבר , עם כל מה שאתה בא אליו , הוא יודע לענות אחת לאחת , מלווה בהוכחות ורצף התהליכים , בקיצור.. לא באנו להספיד אותו היום אבל זה היה מחובתי להגיב, לתגובה לא הולמת מצידך.

סליחה שככה אני עונה , לגדולים ממני.

פוגמישו,
אכן כך , עוד לא עוברים לשום שלב , הדברים פה לא התבררו , השאלות רבות
ואני מחכה לעוד מגיבים שמחזיקים בדעה שלי , לדעת את ה'
לא חכמה ששומעים רק ממני תשובות , בסך הכל אני עונה מה שאני למדתי
ואם יש פה עוד מישהו בקי זה יהיה לתועלת  המאמינים ואלו שעוד לא..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/3/2013 19:42 לינק ישיר 

תוקן על ידי xibolaiyu ב- 17/03/2013 19:50:44

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/3/2013 19:43 לינק ישיר 

רבותי ,
נמשיך לפי ההודעה הפותחת , מישהו רוצה לעיין שם שוב ולהעלות משהו
למען הסדר הטוב..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/3/2013 19:45 לינק ישיר 

יסלח כבודו
אבל כמדוני מאז ראשיתך באשכול זה על כל תגובותיך
לא הבנתי "מה עניין שמיטה להר סיני" ובפשטות מה הקשר לקשר?

רצית להבהיר או להציג משהו , אשר נשגב מבינתי
תאר , הסבר ונמק , או התעלם ועבור הלאה

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > עצור כאן חושבים > להאמין ולדעת את הבורא
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 7 8 9 10 לדף הבא סך הכל 10 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.