למה, למה, למה ????
למה אלקטרוני ????????
מתי לאחרונה שמענו עיבוד של אלי עם מוזיקה אמיתית ואיכותית כמו שהוא יודע לעשות ??
אני מקווה שזה רק בקליפים, כי כמעט כל הקליפים שאלי הוציא הם רימיקסים ואלקטרוניים.
אני יודע שבאלבום של החבר'ה יהיה מן הסתם הרבה אלקטרוניקה, אבל אני רק מקווה שבשאר האלבומים זה לא יהיה יותר מהרגיל, במיוחד לא באלבום של אלי (אם הוא יצא אי פעם .......) אני כבר מחכה לאלבום איכותי עם שירתו של אלי ועיבוד מוזיקלי נורמלי.
צריך לשלוח לאלי מכתב, שיבין שהציבור לא רוצים את כל האלקטרוני הזה!
לפי מה שאני מבין זה לא שהוא אוהב את אלא שהוא חושב שזה מה שהציבור רוצה (או כמו שהוא עצמו ניסח את זה 'כרטיס האשראי שלי אוהב את זה')
גם בשירים בזמן האחרון וגם בהופעה האחרונה (YBC LIVE 4) היה הרבה יותר מדי משחקים, מוזיקאליים וויזואליים, וצריך להגיד לאלי, די ! רוצים טבעי !! תן לראות את ההופעה כמו שהיא הייתה ! תן לשמוע מוזיקה איכותית אמיתית ברמה שרק אתה יודע לעשות !!
ולעניין השיר והקליפ:
הקליפ,כמו העיבוד, יותר מדי אלקטרוני, אבל עדיין די נחמד, כמובן שישיבה בויס זה לא מה שהיה פעם (גם בלי קשר לYMG) גם בעניין ההופעה וגם בעניין השירה של הסולנים, אבל הם עדיין שומרים על הרמה שלהם, ואני מאמין שעם הזמן זה ישתפר, הקליפ עצמו חסר כל תוכן, לא הבנתי מה הם רוצים להביע שם. ובכלל, איפה הם צילמו את זה ? באיזה משרד ??
הלחן: לא ציפיתי משיר בקליפ להרבה, שכן זה הסוג שאלי מוציא בקליפים, אז די נהניתי מהלחן,לחן קליט ונחמד עם חלק ראשון שקט, החלקים האחרים קצת חוזרים על עצמם יותר מדי, וכמו שהזכרתי לעיל אלי לא מבין שאנחנו (לפחות אנחנו, השאלה היא באמת מה רוב העולם מעדיפים) מעדיפים את הסוג הרגוע יותר עם מוזיקה נורמלית (רגוע אני מתכוון אפילו קצבי, רק בלי כל הבלגן הזה.....)
בני פרידמן שר נפלא כמו תמיד, ההופעה שלו בקליפים אף פעם לא הייתה יותר מדי טובה (יש תקווה היה זוועה, ומעלה אני היה בסדר רק בגלל הגימיק עם המים) ככה שכאן זה די טוב.
ועכשיו הגענו לשלב המענין: החבר'ה בינתיים ההתרשמות חלקית, שכן הם שרו רק כמקהלה, ולא בתור סולנים, אבל זה נשמע טוב, זה נשמע יפה, זה נשמע החבר'ה ! ויותר דומה לחבר'ה הראשונים מאשר לשניים.
עכשיו צריך רק לחכות לאלבום כדי לראות אם אלי הצליח לשחזר את ההצלחה של החבר'ה הראשונים.