| נשלח ב-17/3/2013 13:10 |
|
| |
פיצוח קוד למעוכבי שידוך
רבותי, תאחלו לי הצלחה, אני פועל למצוא את הקוד הסודי לפיצוח מעוכבי שידוך לרווקים ורווקות.
זה לא סוד שאין בנמצא כיום פתרון לבעיה של מעוכבי השידוך, גם בספרים הקדושים לא נמצא פתרון לבעיה מלבד עצות, הצעות, וסגולות שהן טובות לחלק ממעוכבי השידוך אבל לא לכולם אם לא לרובם.
וכבר אמרו חזל (במסכת אבות) "ובמקום שאין איש השתדל להיות איש".
ולא שאני בא להתרברב חלילה ביכולתי מול גאוני עולם הקדושים אלא כבר אמרו חזל שלכל יהודי יש סגולה ומעלה מיוחדת מה שאין לאף יהודי אחר בעם ישראל.
בהמשך אציג בפניכם את הנוסחאות שבהם אני משתמש בכדי למצוא את הנוסחא המושלמת שתאפשר לכל מעוכב שידוך לצאת מן המיצרים במהרה, הנוסחאות הן תורניות בלבד לקוחות מהתנך,מהתלמוד,ממאמרי חזל,מדרשים, וכו' שום דבר לא חיצוני רק ממקורות היהדות בלבד.
ההנחה הראשונה שלי היא שמעוכבי שידוך מעוכבים לא מחמת שום דבר כפי שנוהגים
"להאשים" אלא זה נובע מחטא שכרגע אינני יודע מהו (ע"פ רוב מגלגול קודם)הרובץ על מעוכבי השידוך ואותו חטא עונשו הוא עיכוב השידוך, יש לי כבר כיוונים בעניין זה מספרים קדושים ואציג אותם לפניכם בקרוב.
עד אז תפילותיכם.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/3/2013 13:17 |
|
| |
פחחחחח.........
|
|
|
|
| נשלח ב-17/3/2013 13:21 |
|
| |
מה עם הקוד של מעוכבי ילדים ופרנסה?
|
|
|
|
| נשלח ב-17/3/2013 13:49 |
|
| |
בהצלחה!
|
|
|
|
| נשלח ב-17/3/2013 13:56 |
|
| |
מה אתה מקשקש, אני כבר מצאתי אותו!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/3/2013 14:00 |
|
| |
אני מצפה בקוצר רוח לאשכול הבא, תיקון המוני לרווקות ורווקי הפורום.. שריפה בעופרת, גילגולים בשלג, ואולי גם שרפה באש..
אגב, למציאת הנוסחה, אתה משתמש במעבדה מוסמכת ותיקנית? כי אחרת, כל המחקר המרשים הזה, לא נחשב..
|
|
|
|
| נשלח ב-17/3/2013 14:08 |
|
| |
| טיע כתב: |  | מה אתה מקשקש, אני כבר מצאתי אותו! |
| ומה הוא?
|
|
|
|
| נשלח ב-17/3/2013 15:16 |
|
| |
הכל מתחיל מלמעלה ונגמר למעלה. אל תחפשו את האושר בים ולא אצל שום בבא, כשהוא היושב שם למעלה יחליט להזרים אותו- זה יגיע ולא יעזור שום מפצח אגוזים זה או אחר. רק לשאת תפילה!!
|
|
|
|
| נשלח ב-17/3/2013 15:30 |
|
| |
דווקא מעניין אותי לשמוע.
תתחיל להביא מקורות....
|
|
|
|
| נשלח ב-17/3/2013 15:44 |
|
| |
טיע עדיין מחכה להארה שמימית בקשר לבנזוג.. 
|
|
|
|
| נשלח ב-17/3/2013 15:56 |
|
| |
לא מאמינה בגרוש לכל זה , מבחינתי זה שטויות. העבודה שלנו היא לא לתקן את הגלגול ולחפש מה הייתה הבעייתיות דאז.. אחרת לא נגיע לכלום העבודה להשלים את תכלית הבריאה , לעשות כמה שיותר עכשיו בהווה , לא להתחפר בעבר
|
|
|
|
| נשלח ב-17/3/2013 16:02 |
|
| |
ומה עם מי שלא מאמין בגלגולים?
|
|
|
|
| נשלח ב-17/3/2013 16:04 |
|
| |
הכל מתחיל מבפנוכו.
אגב, הוא כתב ברצינות או בציניות??
|
|
|
|
| נשלח ב-17/3/2013 16:07 |
|
| |
| michal7700 כתב: |  | לא מאמינה בגרוש לכל זה , מבחינתי זה שטויות.
העבודה שלנו היא לא לתקן את הגלגול ולחפש מה הייתה הבעייתיות דאז.. אחרת לא נגיע לכלום
העבודה להשלים את תכלית הבריאה , לעשות כמה שיותר עכשיו בהווה , לא להתחפר בעבר
|
|
ומה עם אלו שנולדו ביום שבת שיש הגורסים שהם גלגול של צדיק, את מה הם יתקנו?
|
|
|
|
| נשלח ב-17/3/2013 16:12 |
|
| |
נראה לך שאם לא היה להם עבודה בעולם הזה , ה' היה מוריד אותם? כל מי שחי פה , יש לו תפקיד!
|
|
|
|
|