בית פורומים שידוכי חרדים

נמאס משדכנים!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-18/3/2013 12:46 לינק ישיר 

בערבי טו באב גם היו הרבה כאלה שיצאו מבואסים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/3/2013 13:03 לינק ישיר 

בס"ד
לא כתוב את זה.... בכ"ז לא נראה לי שהייתי יוצאת בלי אף אחד ביד...(= אלא אם כן ה' היהגוזר אחרת...

בכ"ז גם שם זה נשמע לא משו...כמו שוק בשר,אבל בשידוכים זה שוק בשר כולל סטיגמות וכו'...כך שזה נבלה

וזה טרפה.

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 18/03/2013 13:03:51

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/3/2013 13:25 לינק ישיר 

חייכנית770 כתב:
בס"ד
לא כתוב את זה.... בכ"ז לא נראה לי שהייתי יוצאת בלי אף אחד ביד...(= אלא אם כן ה' היהגוזר אחרת...

בכ"ז גם שם זה נשמע לא משו...כמו שוק בשר,אבל בשידוכים זה שוק בשר כולל סטיגמות וכו'...כך שזה נבלה

וזה טרפה.

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 18/03/2013 13:03:51

דווקא ממך הייתי מצפה שתדעי את דברי בעל התניא זיע"א...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/3/2013 13:26 לינק ישיר 

מה אומר הבעל התניא?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/3/2013 13:32 לינק ישיר 

בס"ד

מצטרפת לשאלה....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/3/2013 14:03 לינק ישיר 

תמצית דבריו: הוא שואל שאלה (בעצם שאלה כדי להוכיח) איך זה שכל השידוכים נגמרים ע"י שקרים של השדכן?!
ובאמת, אם נשים לב תראו לי שידוך אחד שלא היה בו כמה שקרים הגונים וכמו שכתב הספרדי (ויפה שהודה על עצמו!) כולם (כמעט) מטייחים, מנפחים, מסתירים, משנים..

תשובתו: שהיות וכל עניין הזיווג הוא בהשגחה פרטית והנהגת שמיים לכן מחויב הדבר שאין זה ילך כדרך הטבע אלא מעל הטבע! ולכך תמיד זה נסגר ע"י שקרים!

הפלא ופלא!!

ואנחנו, במקום להתעצבן, לרטון, להתפוצץ.. נבין ונפנים שאין זה אלא השגחה פרטית יותר מכל דבר אחר בעולם...! ואז.. נצליח לחייך כל הדרך אל האחד/ת...

ואגב חייכנית, אני לא מכיר את חברותייך אבל אחת מהשתיים, או שחברותייך באמת מתאמצות בשבילך אבל לא הולך להן (פשוט לא הגיע הזמן עדיין) ומה שרואים מכאן לא רואים משם.. וא"כ אל לך להרגיש דפוקה בגלל כך.. או שהן באמת אפי' לא מנסות ואז אין אילו באמת חברות..
כך או כך, תהיי בטוחה שהאחד שלך לא תלוי בהן ולא באף אחת אחרת אלא בך ובמעשייך.. וכשאת תמשיכי בשלך הוא יגיע ולא בסוף אלא בהתחלה..!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/3/2013 14:17 לינק ישיר 

בס"ד

אין לי בעיה שישקרו קצת...אבל לא הרבה...ולא יעשו ממני צחוק!

אני דיברתי על סטיגמות שהשדכניות מקטלגות ולא על שקרים!

איך בהתחלה?אני כבר שנה פלוס בשידוכים,ומרגישה בתוך בוץ תובעני.תובעני מדי.שלא רואים ממנו את הסוף

וכמובו שלא את ההתחלה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/3/2013 14:27 לינק ישיר 

חייכנית770 כתב:
בס"ד

אין לי בעיה שישקרו קצת...אבל לא הרבה...ולא יעשו ממני צחוק!

אני דיברתי על סטיגמות שהשדכניות מקטלגות ולא על שקרים!

איך בהתחלה?אני כבר שנה פלוס בשידוכים,ומרגישה בתוך בוץ תובעני.תובעני מדי.שלא רואים ממנו את הסוף

וכמובו שלא את ההתחלה.

א. אף אחת לא עושה ממך צחוק, גם אם זה נראה ככה..  וכי את פחות טובה או פחות שווה בגלל שהן מתנהגות בצורה בזויה כזו או אחרת...?!

ב. וכי את חושבת שיש הבדל בין שקר לסטיגמה? הרי סטיגמה זה גם שקר.. ויותר מכך, הרבה דרכים למקום.. לגרום ששידוך יקום או יפול אחד מהם זה סטיגמות שאנשים ממסטגים... נו ואז...?!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/3/2013 14:35 לינק ישיר 

בס"ד

מה נו ואז?למה אני צריכה לסבול בגלל שה' יצר את עניין של הסטיגמות?למה מגיע לי דרך כזו קשה כשאני
כ"כ משתדלת להיות חזקה.לא ליפול.להיות עם עקרונות כדי לבנות בית חרדי-חסידי אמיתי,אני צריכה לקבל עונש על זה?שה' ימצא דרך אחרת פחות פוגעת כדי לגרום להוריד את השידוכים שלא מתאימים לי עוד לפני...

והן כן עושות ממני צחוק,מבקשות תמונה מטרטרות אותי להפגש איתן להביא דמי הרשמה...
ומהבחור אפילו לא מבקשות תמונה,לא שיחת טלפון,לא פגישה,לא דמי רישום,ואחרי כול המאמץ שלי אני צריכה להפגש עם מישו לא מתאים?!על מה ולמה?!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/3/2013 15:49 לינק ישיר 

שדכנים אחרי הכל, הטובה שהם עושים לך יותר גדולה מהטובה שאתה עושה להם.
נכון זה מעצבן מאוד שלא אומרים דברים על דיוקם, בשביל למנוע את זה אני קודם לוקחת כל דבר בפרופורציה
וברור לי שמה שהשדכן אומר זה רק אינדיקציה קטנה למה שבאמת.... 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/3/2013 16:25 לינק ישיר 

קראתי פעם בשם הרב אלישיב אם אני לא טועה, שאומר שכשמבררים אצלך בשידוכים צריך להעצים את היתרונות פי 10, ואת החסרונות להקטין פי 10... וכששאלו אותו למה, ענה משום שבשידוכים כאשר שומעים דברים טובים על המוצע\ת מקטינים אותם פי 10 ממה שהם באמת, וכששומעים דברים רעים ולו הכי קטנים מנפחים אותם פי 10 ממה שהם...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/3/2013 16:42 לינק ישיר 

ה_ספרדי כתב:
קראתי פעם בשם הרב אלישיב זצ"ל אם אני לא טועה, שאומר שכשמבררים אצלך בשידוכים צריך להעצים את היתרונות פי 10, ואת החסרונות להקטין פי 10... וכששאלו אותו למה, ענה משום שבשידוכים כאשר שומעים דברים טובים על המוצע\ת מקטינים אותם פי 10 ממה שהם באמת, וכששומעים דברים רעים ולו הכי קטנים מנפחים אותם פי 10 ממה שהם...

אני לאהוב 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/3/2013 18:26 לינק ישיר 

חייכנית770 כתב:
בס"ד

מה נו ואז?למה אני צריכה לסבול בגלל שה' יצר את עניין של הסטיגמות?למה מגיע לי דרך כזו קשה כשאני
כ"כ משתדלת להיות חזקה.לא ליפול.להיות עם עקרונות כדי לבנות בית חרדי-חסידי אמיתי,אני צריכה לקבל עונש על זה?שה' ימצא דרך אחרת פחות פוגעת כדי לגרום להוריד את השידוכים שלא מתאימים לי עוד לפני...

והן כן עושות ממני צחוק,מבקשות תמונה מטרטרות אותי להפגש איתן להביא דמי הרשמה...
ומהבחור אפילו לא מבקשות תמונה,לא שיחת טלפון,לא פגישה,לא דמי רישום,ואחרי כול המאמץ שלי אני צריכה להפגש עם מישו לא מתאים?!על מה ולמה?!

וואוו.............!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/3/2013 18:52 לינק ישיר 

יאללה יאללה יאלילי...בבש ככה...

אל תחכו לנסיך על סוס לבן...אתם תפסידו את ההוא על הפרארי....

תנו חיוך...אכלתם אותה! 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/3/2013 19:32 לינק ישיר 

חחחחח מה הקשר?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > נמאס משדכנים!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.