בית פורומים לשמוע אל הרינה ואל התפילה

מקהלת "זמרת יה" לפסטיבל לבנדובסקי בברלין

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-17/3/2013 19:59 לינק ישיר 
מקהלת "זמרת יה" לפסטיבל לבנדובסקי בברלין

מקהלת החזנים "זמרת יה" בניצוחו של ד"ר אורי אהרן הוזמנה רשמית ליטול חלק בפסטיבל לבנדובסקי השלישי שיתקיים בדצמבר ש"ז בברלין, בירת גרמניה.
פסטיבל זה יוקדש הפעם  לציון 75 שנה לליל הבדולח ולפוגרומים שאירעו בעקבותיו, וכן לציון 80 שנה לעליית הנאצים לשלטון בגרמניה. 

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/3/2013 14:52 לינק ישיר 

מתי זה בתאריך עברי?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/3/2013 18:31 לינק ישיר 

רפרטואר

זה  לקראת  חג המולד/ניטל . . .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/3/2013 12:56 לינק ישיר 

מר ארבל45 הנכבד,

אינני יודע אם זה בכוונת מכוון שאירוע זה (קונצרט לוונדובסקי) יתקיים זמן קצר לפני 'יום אידם' ('חג המולד' בלשון העם..). אמנם יש להניח שכן, אך אינני חושב שהסיבה לכך היא 'דתית' דווקא (ז"א: שמישהו ח"ו רוצה  'לנצר' אותנו או לומר לנו שקונצרט זה מטרתו הוא 'לאחות ולטשטש' את ההבדלים וה'קרעים' בין שתי הדתות, ואת כל ההיסטוריה האומללה שנכפתה עלינו כתוצאה מהמפגש ביניהן), אלא הסיבה היא כלכלית גרידא, כיוון שהתקופה היא תקופת החגים, ואנשים רבים יוצאים לחופש בכל מקרה, אזי- שווה יותר מבחינה כלכלית לקיים את הקונצרט במועד זה דווקא.

כך לפחות אני רואה את פני הדברים!

תוקן על ידי חזן_אי_שם ב- 19/03/2013 13:00:57

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/3/2013 15:09 לינק ישיר 

חזן  אי  שם

סה"כ  הגבתי  למי  שטאיננו  מתמצא  בלוח השנה...

כידוע  לך  ולמרבית  חברי  הפורום  משכבר  הימים,  שלעיתים לא  נדירות  יש  לי  תגובות  רציניות  ביותר...

הרי  ברור  לכל  יהודי  בר דעת,  כי  עדיף  שיגיעו  לארוע  כגון  פסטיבל  לבנדובסקי  מאשר  לאיזה מיסה משונה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/3/2013 15:31 לינק ישיר 

...אז כנראה שאנחנו 'הזוג המוזר' (והמושלם)... אתה 'לוקה' בהשתטות תהומית, אני- ברצינות תהומית, היש מאיתנו מתאימים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/3/2013 18:32 לינק ישיר 

חזן_אי_שם

בוא  ונסגור  חשבון  ב הוכדויטש  ואוכל  אולי  לעניין  אותך  בחומר (רציני) שנמצא  ברשותי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > לשמוע אל הרינה ואל התפילה > מקהלת "זמרת יה" לפסטיבל לבנדובסקי בברלין
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext