|
|
| נשלח ב-19/3/2013 12:10 |
|
| |
רבותי1 הוא בוודאי לא התחיל אולי אבל אולי הוא המשיך ..מי שהתחיל זה השנאה בין אשכנזים לספרדים בכל המגזרים מלפני קום המדינה , זה המכסות לסימנרים , זה המכסות לישיבות הקטנות והגדולות ,זה ועדות הקבלה , זה עוד אלף נושאים אחרים .. מי שמבקש שלא יעשו לו זאת צריך וראוי להיות נקי כפים . מי שסבור שבדרך הזאת הוא ישנה או יפגע ידע כי הוא פוגע בעצמו ובנפשו כי שנאה היא דבר המפריד וידע כי עלול הדבר לחזור אליו. אין שום דרך ומצווה מהתורה לפעול כך ..אין !
|
|
|
|
| נשלח ב-19/3/2013 12:14 |
|
| |
אין כוח לוויכוח הסרק,אתה כל היום עסוק בספרדיות ואשכנזיות ולא נראה לי שאתה בכלל מדבר בהגיון,לא הבנתי בדיוק איך הגעת שוב לנושא.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/3/2013 12:37 |
|
| |
כאשר שונאים אחים יהודים באמת אין היגיון . רק תזכיר לי מי המציא את המושג "שונאים" " מחבלים " ? בנט ?
|
|
|
|
| נשלח ב-19/3/2013 12:47 |
|
| |
אולי לא צריך לפתוח אשכול כזה
אבל כן צריך להפיץ את ההסכם הגועלציוני
ואז, כשאני אכנס לחנות, או אלך לעשות ביזנעס כנראה אשקלל גם את מפלס השנאה הגולש מההסכם הזה בין שאר הנתונים.
אצלי זה פחות קריטי, כי אני משלם תמיד אחוזים נכבדים על מנת להעדיף לקנות אצל חרדים. אבל אחרי קריאת ההסכם הנ"ל, האחוזים הללו יעלו...
לא צריך לקרוא להחרים את מי ששנאתו כלפיך נוטפת. לא צריך להסביר לאדם שהנה הוא מפרנס במו ידיו את זה שלועג לאיד בפרצופו.
רק מידע
זה כל מה שנדרש.
אז מי שבאפשרותו להפיץ את המידע לאלו שלא נחשפו אליו, שיפיץ.
ומילה אחרונה: בתקופת המו"מ חשבתי שהעיתונים החרדיים מגזימים ומנפחים כי הם מוכוונים על ידי מי שיפסידו את [בית] הכסא... [אולי גם בהשפעת הפורום הזה]
אך מקריאה פשוטה של ההסכם, אני רואה שהם דיברו בבחינת "לא לשרוף את הגשרים" והאמת גרועה בהרבה.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/3/2013 12:59 |
|
| |
על מה ולמה ההתקפה ב"נט"?
מה אשמים בוחריו של בנט?
הם עובדים קשה ונושאים בנטל...
סוחר_בינה... האומנם?
תוקן על ידי NICKER ב- 19/03/2013 13:04:06
|
|
|
|
| נשלח ב-19/3/2013 13:22 |
|
| |
חלק מהקמחות דפסחא ממומנם מחובשי כיפות סרוגות אני השנה בלנ"ד ימנע מלקחת ולקבל מאותם שייגאצים פוי שילחו קיבינבנט
|
|
|
|
| נשלח ב-19/3/2013 13:30 |
|
| |
הבלים. אף מזרחיסט אינו תורם צדקה לחרדים.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/3/2013 13:35 |
|
| |
| קהלת כתב: |  | | הבלים. אף מזרחיסט אינו תורם צדקה לחרדים. |
|
הצחקת אותי. כדאי לך לברר בחצרות החסידיות שמחוץ לב"ב וירושלים ממי הם חיים. אבל מה ? באמת אולי לא כדאי לתרום לשקרנים וכפויי טובה.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/3/2013 13:35 |
|
| |
תחרימו את בנק פאג"י - עובדים שם פקידים עם כיפות סרוגות תחרימו גם את בנק המזרחי ... מיזרוחניקעס ממש !
גם אל תסעו באגד - יש שם נהגים שהצביעו לבנט !
ותזרקו את הכסך הישראלי שיש לכם בכיס כי העובדים בדפוס של בנק ישראל הם ציויינים ולחלקם יש כיפה סרוגה
ועכשיו ברצינות: משוגעים תרדו מהעץ
|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/3/2013 13:41 |
|
| |
מוטק'ה בלוי קרא בtheMarker להחרים את טירת צבי.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/3/2013 13:41 |
|
| |
מאירקה, אני לא צריך לשאול, אני שם. מזרחיסטים אינם תורמים צדקה לחרדים. אולי כמה פרוטות יוצאות מן הכלל פה ושם.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/3/2013 13:55 |
|
| |
הלו? שמעתם על חוק החרם?
תמיד עדיף לרכוש אצל מי שקרוב לליבך אבל במטרה לסייע לו ולא בשביל לדפוק את האחר
|
|
|
|
| נשלח ב-19/3/2013 14:02 |
|
| |
יש להעדיף לקנות אצל יהודי חרדי....בבירור...
לא מבין למה קונים בגדים אצל מסרחניק ולא אצל חרדי..לשניהן חנויות בגאולה וברבי עקיבא....
הסתפקתי אם לקנות חליפה אצל חרדי או מזרוחניק הלכתי שבוע שעבר קניתי ב"שרפמנס" ולא התווכחתי על המחיר..נהניתי שאני מפרנס טפיל כמוני....
|
|
|
|
| נשלח ב-19/3/2013 14:08 |
|
| |
הריני מצהיר כי לא אקרא יותר את כתבותיו של א. פאר בהמודיע. הוא מיזרוחניק, חייבים להחרימו.
מישהו יכול לברר לי היכן משיגים מהדורה מצונזרת של העיתון?
|
|
|
|
| נשלח ב-19/3/2013 14:26 |
|
| |
שוטים גמורים! שום דבר טוב לא יצא מהחרמת יהודים כשרים שומרי תורה ומצוות. צריך להחרים מחללי שבת ודברים כאלו לא ביהודים כמונו הגם שיש חילוקי דעות מה גם שאין לי ספק שהם יתחרטו בקרוב על זה ואל תשכחו שחרם זו חרב מתהפכת ואנחנו גם יכולים להיפגע
|
|
|
|
|