|
|
| נשלח ב-19/3/2013 15:34 |
|
| |
| אזנים_לכתל כתב: |  | | מוטק'ה בלוי קרא בtheMarker להחרים את טירת צבי. |
|
שמוטקה הצבוע יחרים את הצבא אליו הוא מגייס מורים חיילים. אם הטיפשות הייתה כואבת... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-19/3/2013 15:43 |
|
| |
| יעקברוכמן כתב: |  | | אזנים_לכתל כתב: |  | | מוטק'ה בלוי קרא בtheMarker להחרים את טירת צבי. |
|
שמוטקה הצבוע יחרים את הצבא אליו הוא מגייס מורים חיילים. אם הטיפשות הייתה כואבת... נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
הם תומכים בקיצוץ בקיצבאות הילדים שלי שלך ושלהם..
אז את הכסף הזה שיירד שיירד מהם דווקא.. חילונים חובשי כיפה
|
|
|
|
| נשלח ב-19/3/2013 15:51 |
|
| |
איני מכיר יש דרך לקצץ רק בקצבאות של החרדים ? לדלים אין לפעמים גם עשרה ילדים בלעה"ר ?
|
|
|
|
| נשלח ב-19/3/2013 16:16 |
|
| |
שמישהו ישכנע אותי שהחרדים אוכלים את הבשר של טירת צבי. היצור בהכשר הרב רובין מזכרי. רוב המפעל אינו מהדרין. אבל טיפוסים כמו מוטקה מתקשים להיצמד לעובדות. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-19/3/2013 16:28 |
|
| |
השתכנעתי סופית להתחיל לקנות רק אצל דתיים לאומיים, איפה "רשימת העסקים של חובשי כיפות סרוגות"??
בעידן של הפגנת תת-רמה והתפרצות יצרית בגלל פוליטיקה - עלינו לומר לא! לא! לא!
אם זו היתה גישה של קנאה לדבר ה', ולכן לא רוצים לפרנס מישהו שהולך נגד דבר ה', זה נושא נפרד, ואז נשאל האם המחרימים כאן מתכוונים להפסיק לרכוש בכלל החנויות של העוברים על דבר ה'? למה נגד דתיים, ומה עם החילונים עצמם?
אבל המחלוקת כאן היא מהו רצון ה', הדתיים סבורים שאכן על פי התורה ראוי שנלך כולנו לצבא, ואף כי אנו חולקים עליהם בתוקף - עדיין הויכוח פה הוא לא בעד רצון ה' ונגד, אלא - מהו רצון ה'.
ולא עוד אלא שאין כאן לאף אחד כוונה להפסיק להשתמש בחברות מחללי שבת וכדומה.
אם כן אין זו אלא נקמה יצרית מהמקום הנמוך שבנפש האדם, ואנו כיהודים שומרי תורה ומצוות לא נשתתף בנקמות מעין אלה.
הבו מהר את רשימת העסקים של חובשי כיפות סרוגות, ונלך לרכוש מהם בהמונינו, כדי להצהיר כי אין לנו חלק ונחלה עם המחרימים והנקמנים.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/3/2013 16:30 |
|
| |
בצעד ראשון. כדאי שתחרימו את בחדרי חרדים שמנהלו נמנע מלהצביע למפלגה חרדית.... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-19/3/2013 16:36 |
|
| |
יהודים... אתה מזכיר לי את מנחם בגין ע"ה זועק את נאומו המפורסם בכיכר . אהבתי .
|
|
|
|
| נשלח ב-19/3/2013 16:37 |
|
| |
סוחר בינה, פעם התלבטת האם להתחלן, מה קרה בסוף נשארת? אולי חזרת לכאן אבל הבינה איבדת בדרך.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/3/2013 17:39 |
|
| |
גם אני סבורה שסוחר בינה מוכר הפעם שטויות...חשבתי שאתה קצת יותר חכם מהמתלהמים כאן בסגנון ״איני מכיר״ ותואמיו.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/3/2013 17:48 |
|
| |
הבעיה הוא לא בנט , שהיית יכול לומר שהוא עבד על הציבור של. אלא מנהיגי תקומה שכתבו מכתב שהם תומכים בשותפות עם לפיד עם כל המשתמע. מה גם שאני רואה שכל המזרוחנים כאן תומכים בחרם על החרדים ונהנים מזה.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/3/2013 18:38 |
|
| |
אתם יודעים מה?! הקוסמטיקה חשובה לכם?!
אל תקראו לזה חרם.
אבל דוד המלך קרא לאנשיו 'צאו והתפרנסו זה מזה', זו הייתה העצה הראשונה שהוא נתן להם.
יהודים חרדים שיישתדלו לקנות אצל יהודים חרדים, מחזקים את אנשי שלומינו ומעודדים אנשים להתפרנס מיגיע כפם.
והבוחרים של בנט? תעשו סקר קצר ותראו שהם תומכים בכל מאודם בכל מה שהוא עושה.
רק כאבים בכיס יכניסו אותם חזרה למסלול הראציונליות. מדובר בממשלת אפרטהייד שההסכמים הקואליציוניים כוללים במקום הגנה על הסקטורים שבחרו בה, הם כוללים פגיעה אנושה בסקטורים המיעוטים.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/3/2013 18:45 |
|
| |
ארבע הפסקאות הראשונות מתקנות את הרושם הגרוע של פתיחת האשכול. השתיים האחרונות מחזירות אותך אחורה והן מיותרות לגמרי.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/3/2013 18:48 |
|
| |
לא כל כך הבנתי למה?
|
|
|
|
| נשלח ב-19/3/2013 20:34 |
|
| |
בגלל הקוסמטיקה...בגלל תקינות פוליטית...בגלל שלא מחרימים יהודים טובים...בגלל שאכן צריך לחשוב חיובי, לא שלילי. לתמוך ביהודים מהחוג שלנו נשמע טוב, להחרים נשמע רע.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/3/2013 20:36 |
|
| |
| סוחר_בינה כתב: |  | לא כל כך הבנתי למה? |
|
הסכם קואליציוני ריק מתוכן למעט הפגיעה במגזר החרדי....
ההסכם פשוט ריק!!!!
על זה לא ראית אפילו בדיל של מחאה מהדרעקים שמסתובבים בפורום הזה.....
זה בסדר,זה כנראה אומלץ בחום ע"י הרב דרוקמן.....
|
|
|
|
|