|
|
| נשלח ב-29/3/2013 01:01 |
|
| |
אם הולך לך, אז סבבה.... =))
|
|
|
|
|
| נשלח ב-29/3/2013 01:02 |
|
| |
| אופק100 כתב: |  | כל- כך מזדהה....
15 פסחים...15 פירוקי סוכות..(לא,לא קרשים... אלא הסרת הקישוטים..) ואני עדיין תוהה, איך זה שנשארתי שפויה, ?? אין ספק אחי23... נגעת ללב כולנו... חייכתי לעצמי כשקראתי את הבלוג שלך... מדהים לראות שלכולם עוברות אותן המחשבות, הדמיונות, והרצונות.. שהנה... השנה זו הפעם האחרונה שאני מנקה את בית הוריי כשאני נושאת את התואר "רווקה"... ואף אני טורחת להגיד זאת בקול.. אז איך באמת אני מצליחה להישאר שפויה? להישאר אני...?! כן, אני קמה בבוקר, עם רצון להראות טוב, להתאפר, להתגנדר.. לא לתת לעצמי להראות לא במיטבי.. וזו כבר לא תחפושת.. זו אני!! כי זו רק התקווה שמפיחה בי חיים, ואני מאמינה שבלב כולנו. התקווה שבכל יום אחכה לו... זה יכול להיות היום, הרגע, הדקה... פתאום תצוץ הישועה.. ואין לי ספק בכך...
כי למען האמת, יכולתי לבחור בין התמוטטות, להתמודדות... ואני בוחרת להתמודד עם המצב, להאמין בטוב, שאין מצב שזה לא יקרה... למרות הגיל וההיצע... ובכל פעם אני נותנת לעצמי את התקווה, שהנה, אחרי החגים זה יקרה, עד אלול, זה יתקיים, עוד השנה אהיה מתחת לחופה, וכל משיכת תקופה כזו מפיחה בי תקווה ואופטימיות.. שמחזיקה אותי על הרגליים.. וכמובן, ללא האמונה בהקב"ה, שהכל לטובתי, לא הייתי יכולה לשרוד עד כה... וכמובן לראות מה כן יש לי... ולומר לה' על- כך תודה!
אז מאחלת לכולנו..
שעוד השנה........ פסח כשר...... ושמח!!!!!!!!
|
|
ואוו, חיזקת אותי!
חג שמח:)
|
|
| נשלח ב-29/3/2013 01:06 |
|
| |
ואוו, כלכך כיף לי לקרוא את התגובות שלכ/ן! ממש עשה לי טוב... תודה...
|
|
| נשלח ב-29/2/2016 16:32 |
|
| |
געגועי לימי הפורום העליזים....
פוסט ששווה הקפצה.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2016 22:37 |
|
| |
איזה כיף זה לדעת להביע רגשות בכתיבה, ממש אפשר לחוות את זה בדימיון תוך כדי קריאה!
תוקן על ידי שטויעס ב- 03/03/2016 22:55:58
|
|
|
|
| נשלח ב-7/3/2016 10:08 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-8/3/2016 12:14 |
|
| |
| אני_הקטנה כתב: |  | געגועי לימי הפורום העליזים....
פוסט ששווה הקפצה. |
|
 (כיף להיזכר, אפילו קצץ מרגש...)
|
|
| נשלח ב-15/3/2016 13:21 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-17/3/2016 20:13 |
|
| |
רווקים לא לבכות!!!!!!!! תתחילו לחייך קצת:) ובעז"ה עוד השנה לפני פסח כמובןןןןןןןןןן נשמע פה בשורות טובות מכווווווווווווווולם!!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-17/3/2016 21:31 |
|
| |
| אני_הקטנה כתבה: |  | געגועי לימי הפורום העליזים....
פוסט ששווה הקפצה. |
|
|
|
|
|
|