|
|
| נשלח ב-2/8/2013 17:31 |
|
| |
| itshak57 כתב: |  | יש, אם אתה לא מסמן במסך בכניסה שישאר, הוא יצא לאחר שתסגור את הדפדפן. הסיבה שגוגל לא מאבטחת את החשבונות כמו אתרים אחרים שיוצאים למשל אחרי 15 דקות, זה כי אימייל בניגוד לבנק זה משהו שאתה צריך קבוע, ולא רק לביצוע כמה פעולות ביום, בנוסף יש לחשבון האימייל שליטה כל שהיא על הדפדפן, למשל לפתוח לינקים של מיילים. בנוסף, לגוגל משתמשת אך ורק בשרתים משלה בניגוד לגופי אחרים (מעל 30% מהשרתים בעולם שייכים לגוגל) והשרתים מאובטחים היטב עד שכמעט בלתי אפשרי לחדור עליהם, בניגוד לבנק שלך למשל שיושב על שרת של מישהו, למרות שהוא מאובטח, הוא חייב להוסיף עוד שכבת אבטחה משלו, שזה מה שמנתק אותך, למרות שאתה מחובר לשרת עדיין. |
|
צריך שיהא אפשרות כזאת מי שרוצה שיוכל לסגור כעבור זמן מסוים כמו שבבנק אפשר לבקש יותר זמן נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-13/9/2013 00:34 |
|
| |
פתחתי מחשב ישן שלא היה בשימוש שנה שלימה
הג'ימייל נפתח שם אוטומטית בעקבות ההגדרה שנותרה שם בשימוש האחרון
זה נקרא אבטחה?
יתירה מזו! הטכנאי שתיקן את המחשב אומר לי שזה פתוח.
לפני שהעברתי לו את המחשב עשינתי "נתק הפעלות" זה לא עוזר במקרה כזה
מוזר...
|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2013 22:10 |
|
| |
דרך כרום?
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2013 00:00 |
|
| |
כן למה אתה שואל? אני מחפש בנרות פתרון שינתק אוטומטית למה הם לא נותנים לפחות את האופציה הזו לבחירה?
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2013 00:33 |
|
| |
אז ככה, זה לא קשור לחשבון הג'ימייל אלא לכרום. בכרום כשאתה נכנס לכל אתר שמבקש שם משתמש וסיסמא והוא מציע לשמור ואתה אומר לו כן, אז הוא נשמר. וכך אח"כ הוא נכנס עם הסיסמא שבזיכרון של הדפדפן, וזה לא רק בגימייל אלא בכל מה ששמרת. בנוסף הסיסמאות אינם שמורות בדפדפן וכל מי שיכול לגשת לדפדפן שלך יכול לגשת לסיסמאות, וגוגל עושים זאת בכוונה כדי שלא יהיה לך הרגשת ביטחון מדומה כאילו זה שמור. הדפדפן של כרום מסתנכרן אוטומטית כשאתה מכניס לו את השם משתמש וסיסמא (לדפדפן לא לג'ימייל), וזה נוח כשאתה מחליף משתמש. אבל בשום אופן לא לסנכרן דפדפן ממחשב שלא שלך. היינו אל תיכנס לחשבון גוגל בדפדפן שאינו שלך. הפתרון לג'ימייל, אפשר להגדיר שיהיה סיסמא כפולה, או אישור טלפוני בכל כניסה, שאותו אינו שומר הדפדפן. אבל זה פיתרון לג'ימייל. אם אתה כבר לא משתמש במחשב, אז תסיר את כרום. אם אתה לא רוצה שישמר אז יש שני אופציות, או שבהגדרות למעלה תלחץ על נתק את חשבון הגוגל שלך, וזה רק כשזה מסונכרן. אם זה אינו מסונכרן ואתה לא רוצה שזה ישמור סיסמאות וימלא אוטומטית, הכנס להגדרות - הצג הגדרות מתקדמות - ססמאות וטפסים ומחק את הוי משני האפשרויות. אני מתנצל אם זה קצת מבולבל אני פשוט עייף, אם אתה לא מבין משהו תכתוב ומחר אני אשתדל להרחיב.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2013 10:32 |
|
| |
דווקא הבנתי אולי יש לך מושג למי פונים בשביל שג'ימייל תנו אופציה של ניתוק אוטומטי מחוסר שימוש לאחר מספר דקות? כמו באתרים המאובטחים האחרים, בנקים וכו'
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2013 11:17 |
|
| |
תנסה לפנות בפניות הציבור של גוגל... אבל זה לא יעזור לזה שהדפדפן שלך יוכל להתחבר גם לאחר שתנתק אותו.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/9/2013 20:39 |
|
| |
| גיבור_כארי כתב: |  | קודם כל תודה על התגובה ניתן לבקש? מניסיון? היכן ? |
|
|
| נשלח ב-21/9/2013 21:45 |
|
| |
למען ה'!!!!!!!
למה רימון לא נותן לי להכנס לג'ימייל??????
הוא נותן לי התראה שהאתר הזה חסום!!!!
הם עד כדי כך דפוקים??????
|
|
|
|
| נשלח ב-22/9/2013 02:44 |
|
| |
זה קרה להם החודש כמה פעמים זה עובר די מהר עבר לך כבר?
|
|
|
|
| נשלח ב-22/9/2013 12:52 |
|
| |
באקספלורר אפשר להכנס גם לאתרים עם אישורים מזוייפים. פשוט תכנסי דרך אקספלורר ותסמני שאת רוצה להיכנס בכל מקרה.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/9/2013 16:32 |
|
| |
גיבור כארי, כן. אבל זה מעצבן בכל פעם מחדש!!! וכשאני שולחת להם פניה, הם עונים לקונית. מישו יודע אם זה משו אוטומטי? כי אני לא חושבת. בד"כ זה רק בשעות הפעילות שלהם. אם כי, אתמול מיד כששלחתי להם הם ענו, וזה היה מוזר.
יצחק, מה זה אישורים מזוייפים וכל זה?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/9/2013 22:54 |
|
| |
לכל אתר שמתחיל בHTTPS חייב להיות אישור חתום ע"י חברה מוכרת. (את האישור תוכלי לראות בלחיצה על הסימן שהדף מאובטח). כשאת נכנסת לאתר מאובטח ע"י שימוש בפרוטוקול הHTTPS ולא ע"י הפרוטוקול הבלתי מאובטח HTTP אז הדפדפן בודק אם האישור מהימן, האישורים מונפקים ע"י חברות שבודקות את האתר. ג'ימייל תמיד מאובטח ולכן לא תהיה בעיה, הבעיה מתחילה כשמשתמשים באתרוג, אז הם חוסמים את גוגל הרגיל ונותנים גרסא שלהם, שכמובן עוברת דרך שרתים שלהם ורק אח"כ לגוגל. מה שמצריך אישורים משלהם. עד כאן היה ההסבר מה זה אישור, למה זה קורה אני לא יודע בוודאות כי אני לא עובד שם, אבל אני משער שזה קשור איכשהוא לגניבת מידע בשרתים שלהם (בשוגג או במזיד) או בפרצות אבטחה. בכרום לא ניתן להיכנס לאתר שזוהה כבעייתי אלא אם תמחקי את האות S, באקספלורר ניתן להתעלם מכך שהאתר בעייתי. אבל כאמור אם האישור בעייתי אז לא מומלץ, כי אז אם אתרוג הם אלא שאוגרים וגונבים את המידע, אז יצאת בזול...
|
|
|
|
| נשלח ב-23/9/2013 11:24 |
|
| |
יצחק הבאת תשובה מפורטת ויפה
בעבר אכן הייתי מוחק את ה-S אבל היום זה חוזר אוטומטית ל-HTTPS זה באמת מאוד מעצבן שבדיוק לכתובת כ"כ קריטית כמו ג'ימייל זה קורה..
ציקבעריתוש, לאן את שולחת פניה? התכוונת לאתרוג?
|
|
|
|
| נשלח ב-23/9/2013 14:00 |
|
| |
בדקתי ואתה צודק בגימייל, אבל אם הבעיה חוזרת באתרים אחרים ניתן להתחבר בפרוטוקול לא מוצפן ע"י מחיקת הS אבל זה לא מומלץ. לג'ימייל אין אפשרות להתחבר לפרוטוקול לא מוצפן.
|
|
|
|
|