| נשלח ב-29/3/2013 10:57 |
|
| |
פגישה ראשונה
היי, אני לירון ואני חדשה כאן..
בכל מקרה, עוד מעט צריכה להיות הפגישה הראשונה שלי. אתם יכולים להגיד לי כמה פרטים על איך זה מתנהל, על מה מדברים, יושבים או עומדים, זה צריך להיות זורם? איך אפשר להבין יותר על האופי שלו, למה לשים לב, מה לשאול..
אני ממש מבולבלת..
כמה שיותר פרטים אם אפשר..
|
|
|
|
| נשלח ב-29/3/2013 11:11 |
|
| |
פעם ראשונה זה באמת מלחיץ... אבל זה חלק מהעניין וכללים וטיפים לפעמים מזיקים יותר מאשר מועילים. אני מציע לך להתנהג נורמלי, כמו שנראה לך, ואת יכולה אפילו לומר לו שזו פעם ראשונה שאת נפגשת ואת טיפל'ה לחוצה ולא כלכך יודעת איך כל העניין הזה מתנהל.. אז שיסלח לך מראש על כל פדיחה שלא תבוא...
כמובן שכל האחריות בפגישה הראשונה מוטלת על הגבר (הוא צריך להוביל את השיחה ולפתוח נושאים, וגם להחליט איפה יושבים ומתי לסיים), אז אין לך באמת ממה להילחץ.
בהצלחה רבה:)
|
|
|
| נשלח ב-29/3/2013 11:49 |
|
| |
קחי את הפגישה הראשונה כחוויה שלא תחזור... לא תמיד יוצא ממנה משהו רציני אבל, תהיי את! תהיי רגועה... הצלחות :) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
| נשלח ב-29/3/2013 12:11 |
|
| |
תהיי את. בפגישה ראשונה לא מנהלים שיחות על השקפות מעמיקות וכו'. אלא רואים יותר את החיצוניות, ואם יש על מה להמשיך לפגישה שניה.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/3/2013 17:01 |
|
| |
היי לירון וואלקם טו קלאב לי יש רק ניסיון תאורטי, אשמח לתת לך כמה טיפים: קודם כל ברור שיושבים...ואני מציעה לך לבוא עם הופעה שנוח לך אתה ושלא תגיע למצב שאת חוזרת על אותה פעולה 200 פעם בפגישה. .......... אל תהיה בלחץ, זה התפקיד שלו לנתב את השיחה, אבל שתדעי בד"כ מדברים על המשפחה, לימודים חיי יומיום וכד' וזה הזמן שלך לבחון דברים קטנים שחשובים לך בחיצוניות... מידת הכימיה ביניכם תלויה במידת ההתאמה, יכול להיות כימיה משגעת ולא יהיה שתיקות ויכול להיות ההפך... אבל אל תיבהלי גם אם יהיה שתיקה אחת או שתיים, זה לגיטימי מאוד.... מקסימום תגידי לו אחרי השתיקה :" עכשיו נשתוק על נושא אחר"
אם את רוצה לצאת בזול, או שתתקעי שלא יהיה לך מה לשאול תחזירי לו באותה המטבע שהוא ישאל אותך.... מומלץ!! המון בהצלחה וב,ה הוא הראשון והאחרון... :) שבת שלום
|
|
|
|
| נשלח ב-29/3/2013 17:05 |
|
| |
לי יש מה לומר לאחרי הפגישה..
אז כשתחזרי בשלום, תעדכני.. =)))
|
|
|
|
| נשלח ב-29/3/2013 17:31 |
|
| |
תגידי איך היה ותתני טיפים פה באשכול
|
|
|
| נשלח ב-31/3/2013 17:42 |
|
| |
איך היה? אם בכלל
|
|
|
|
| נשלח ב-2/4/2013 11:32 |
|
| |
בסוף התבטל יום לפני.. תודה לכולם בכל זאת! סימן שעדיין לא הגיע הזמן.. 
|
|
|
|
| נשלח ב-2/4/2013 11:38 |
|
| |
לפחות את הלחץ הראשוני כבר עברת.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/4/2013 11:43 |
|
| |
בס"ד איך את שמחה?זה לא אמור לפגוע?שיוא.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/4/2013 14:31 |
|
| |
לא  כי הזוג שלי מחכה לי. אני בטוחה שהחתן שלי יבוא, פשוט זה לא הוא. אז אני מודה לה' שזה נגמר בלי הכירות וכאב לב מיותר.. הכל בהשגחה פרטית.. אין לי הרבה ניסיון בזה, אבל לדעתי ממש חשוב להתמקד במטרה- למצוא את החתן שלי, ולא לשקוע ברגשות אם זה לא רלוונטי..
|
|
|
|
|