ציטוט סיקור של אלי ותוספות שלי:
[quote]לפני שאני מתחיל עם רשימת השיריםוכו' אני חייב לומר שההופעה הזאת היה הכי יפה מכל ההופעות שאני הלכתי של פרחי מיאמי!
באמת נראית הופעה מושקעת, אבל הבמה נראית לי קצת צפופה, נכון?
לא נראה שהוא הולך להוציא מזה dvd. כמה שזו הופעה מדהימה עם המון דברים חדשים מגוונים ומעניינים(!) אי אפשר להשוות את הסדר והאחידות שבDVD של יבא!
אח"כ נכנסו אחים אברמוביץ עם השיר "אני מאמין" אח"כ נכנס ייצי ספינר שלומי דקס ויעקב רוזנבלט עם השיר למרנן ופתח ליבי ואור חדש
הקולות של האברמוביצים השתנו, התייצבו והתייפו! אני ממש נהנית לשמוע אותם!- מהקטע הקצרצר בפייסבוק, נראה לי שהיחיד שנהרס לו הקול זה עקיבא.
וכאן שרו שיר חדש "וחי בהם" (חי חי) (ווידיאו יש...) ואז היה הפסקה.
נראה נחמד, אבל בטוח יישמע הרבה יותר טוב בדיסק לשמיעה, אני ממש מחכה שייצא!
ד.א. אם הזכרתי את הדיסק הבא שלהם, אמור להיות שם גם השיר "טוב השם לכל..." ששרו ברדיו קול חי, נכון?
מתי כבר יצא הדיסק???
אחרי ההפסקה הם עשו רק קטע של ההצגה של ''On The Road To Yerushalayim'' עם דוד פרלמן בתור של "אבנר" ושרו את השיר ''Be A Mentch'' עם 3 שחקנים מקוריים של מופע מיאמי 2 ו Sherwood Goffin שר את השיר שהוא ביצע במופע מיאמי. אח"כ דוד שר "Live A Life Of Torah" ובאמצע נחום סטארק נכנס ושר ביחד עם דוד היה מאוד יפה בסוף השיר המקהלה נכנס וגם נכנס וסיימו השיר ביחד עם כל ה"שחקנים"...
דוד פרלמן קיבל בטחון!... כל הכבוד לירחמיאל!
למרות שמשום מה נראה שהקול שלו עתיד להתחלף בעתיד הלא רחוק--- וגם נראה לי שקשה לו למשוך את הקול בסוף המילה, ד' יעזור לו שיצליח, אולי בג'ויש סטאר...
וממש אהבתי את השיר live a life of torah סוף סוף ירחמיאל הולך על שירים שאני באמת אוהבת!
לפני שהם הציגו את ה"אלומני"הם הראו קטעים קצרים ותוך כדי הם מחריזים את השמות של חברי האלומני והם שרו "הנה מה טוב"
אח"כ שרו מחרוזת "לא ברוח ה'" ואח"כ "יעלה ויבוא" ו"עבדים היינו" עם יוחנן בורנשטיין (ממופע מיאמי 4) הגיע האמצע השיר לסולו שלו וסיימו עם "עוד ישמע" וצפו בווידיאו איך הם סיימו עם מזל טוב לאריק שטרן שהתארס.
מזל טוב לו, עבדים היינו היה באמת ביצוע יפה, בניגוד ליתר הביצועים של האלומני שלפעמים לא כל הקולות הסתדרו כ"כ, אחד דק אחד עבה- לא בכל השירים אהבתי את ההרמוניה שלהם.
ודרך אגב, לא היו סולואים לשאול אלסון ?.??
אח"כ בצעו עוד שיר חדש באנגלית שיר מאוד יפה עם עיבוד יפה של ישראל לאם. ואח"כ שרו "הקהל את העם".
השיר עם לבדד ישכון- הוא שיר השנה!!! ממש אהבתי את הביצועים המעניינים, לא סתם שיר עם סולנים, אלא גם כשכולם שרו היו לו דברים מעניינים כמו "הוהוהו" פתאום במקום ההמשך של מילות השיר, וגם ההצטרפות של הבוגרים היתה כל כך מושלמת, כשהקולות השניים של יושי עולים על כולנה!!!
ושרו עוד מחרוזת אנגלית ביחד עם ה"אלומני" השירים הם: "Together" ואח"כ "One By One" ואח"כ "Stand Up" ואח"כ "Sunshine" ואח"כ "Its Min Hashomayim" ואח"כ מי לה' אלי וסיימו עם " בסייעתא דשמיא"
מחרוזת מגוונת סוף סוף, אהבתי לשמוע
בסה"כ ההופעה נראית מדהימה! מחכה להתפתחויות הבאות... דיסק לצפיה או שמיעה, כמה שיותר מהר!
ירחמיאל צריך לקלוט שיש לו אוהדים חסרי סבלנות!!
תוקן על ידי yoni770 ב- 02/04/2013 06:09:39