|
|
| נשלח ב-6/4/2013 23:18 |
|
| |
ווווואו איזו השקעה!!! ממש תודה רבה (:
|
|
|
|
| נשלח ב-7/4/2013 06:51 |
|
| |
תודה לכולם.
לאלי כמובן ולאחרים שהעלו תמונות.
ממבט ראשון, נראה שהאלומני משועשועים מאד!
|
|
|
|
| נשלח ב-7/4/2013 13:42 |
|
| |
עידודו יישר כח ויישר כח!!
אידי פשוט ביותר יצחק פרידמן אלחנן מג'סקי יונתן ברודי (הידעתם שהוא הילד היחיד שהיה לו גם אבא במקהלה הרבה שנים לפני) נראה אותו אחד אלי סינרייך
שמתם לב שמכל התמונות שלבבית הביאה רק התמונה האחרונה כבר לא מופיעה באתר שממנו הובאו התמונות?לבבית טוב שקיבלת את התמונות בזמן...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/4/2013 14:53 |
|
| |
משיחמשיח - מג'סקי..................................................................? ! ... ו-יישר כוח על הסדר שאתה עושה לנו!
נטסון - עד כמה שזה נראה (ונקרא), רוב הפרחים חדשים... אז אפילו לא ניסיתי. אם אתה או מישהו בכיוון להתחיל, יהיה מעניין :)
|
|
|
|
| נשלח ב-7/4/2013 17:51 |
|
| |
מי הילד הבלונדיני עם העיניים התכולות? הוא נראה מתוקקקקק!
|
|
|
|
| נשלח ב-7/4/2013 17:56 |
|
| |
Eli, please email me the video. Thank you!
|
|
|
|
| נשלח ב-7/4/2013 18:57 |
|
| |
גרייני זה שיעה כאהן באמת ילד מתוק להפליא! (אח של זה מיבוא)
|
|
|
|
| נשלח ב-7/4/2013 21:57 |
|
| |
ראיתי עכשיו במייל את התמונה של בנג'י אלסן. מה אגיד לכם? מתקשה להשוות בין התמונות :-)
|
|
|
|
| נשלח ב-7/4/2013 21:59 |
|
| |
| משיחמשיח כתב: |  |
שמתם לב שמכל התמונות שלבבית הביאה רק התמונה האחרונה כבר לא מופיעה באתר שממנו הובאו התמונות?לבבית טוב שקיבלת את התמונות בזמן...
|
|
סליחה טעות שלי המחשב קפץ לי ולא שמתי לב
|
|
|
|
| נשלח ב-7/4/2013 22:09 |
|
| |
| netson כתב: |  | נטסון, אתה צריך תרגום של התמונה? שמות הילדים: חייא אברמוביץ רחמים דוד עסיס (אח של רחמים טוביה עסיס?) רחמים טוביה עסיס יצחק ברנדיס משה בורנסטיין שלמה יוסף גורי מקס הרשקוביץ יצחק חסן עקיבא יעקובסון (היה יעקובסון בהופעה בירושלים 2010, הם קשורים?) שי קאהן (זה השמאלי במודעה, הילד הבהיר? הוא קשור לקאהן מההופעה בירושלים 2010?) יהושע ללזרי יהודה הופנהיימר דוד פרלמן ישראל פרץ בנימין רוזנברג אבי סעדיה ירחמיאל יוסף סרברו דוד אריה סטרן (קשור לאריק סטרן?) יהודה סטילר יוסף חיים סטילר אבישי טייטלבוים מנחם וובנסטר שמעון יצחקוב משתתפים נוספים: מקס אבכרה יצחק בלסיאנו אברהם הלמן אורן מכאל הרר מקס מסלטון צבי שמחון אלי טוויל בנימין זדה רפאל רלף זמי מקהלת בוגרים: גרשי אדלר יושי בנדר יצחק בנישי יונתן ברודי שאול אלסון בנג'י אלסון יצחק פרידמן זאבי קאופמן אלחנן מג'סקי דניאל מוצ'ניק ג'ורדן אודינסקי זלמן פולק אלי סינרייך נחום סטארק אריק סטרן עמיאל טבנפור ישראך משה ווינרב בוגרים שחזרו: שלוימי דקס יעקב רוזנבלט ייצי ספינר אחים בוגרים: עקיבא אברמוביץ בנימין רבינא אברמוביץ חנינא אברמוביץ חייא אברמוביץ on the road: שרווד גופין נותי הולצר מוישה נחמן
מי שיכול להוסיף תמונות לילדים- זה יהיה מאד יעיל, אני לא מכירה את רוב הילדים. |
|
תודה יוני עכשיו שמתי לב שחילקת בין הילדים לבוגרים. עכ"פ קיבלתי תשובה מרשימתך על מה ששאלתי בתחילה: מ"מ גולדמן כנראה פרש...
|
|
|
|
| נשלח ב-8/4/2013 16:09 |
|
| |
משיחמשיח, ואולי גם יש לך מושג מי זה? הוא מזכיר לי את ארי רוזנר...
(תלבושות מחרידות )
ולגבי נחום סטארק, אתה חושב אותו דבר גם על איך שהוא נשמע במיאמי 25 / Shabbos Get Ready / האלבומים האישיים שלו?
|
|
|
|
|