בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

מופע מיאמי 36 סיקור + תמונות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-16/4/2013 21:23 לינק ישיר 

קודם כל תודה רבה לאלי על הסיקור!!!
רציתי לדעת אלי רוזנר הופיע שם במופע או לא???
ועוד דבר בעניין העצומה לירחמיאל ביגון על מנת שיצא מהמופע DVD אני בעד רק לראות את התמונות עושה לי חשק לראות את זה בDVD  ודוד פרלמן בתור אבנר נראה חמוד ביותר.
אז תודה ושוב תודה אלי על הסיקור הזה ועל כל הסיקורים שהיו ואני מקווה לקבל ממך את הודיאו תודה ענקית!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/4/2013 16:18 לינק ישיר 

אידי -לגבי נחום סטארק התשובה היא כן!!!!!!
לגבי מרדכי כבר ענו התשובה ודאי שזה לא הוא!
נ.ב הוא נראה היום הרבה יותר פרום.
אסתרק- גם אני חשבתי כך על איזיק. מזכיר איך שנראה בסטודיו באני מאמין. לא?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/4/2013 13:12 לינק ישיר 

netson כתב:

הכנר שמופיע ב 2 התמונות הראשונות  מוכר לכם? זה אותו כנר שהופיע בעזור נא למשל עם יאיר קעניג?( ניסיתי לחפש וידאו  משם אבל לא מצאתי  אתם זוכרים ?)

יש וידאו: לדעתי זה הוא
http://yiddeleclips.com/search_result.php?query=Azor+Na&type=videos&cbsearch=Search

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/4/2013 00:40 לינק ישיר 

ברור שזה אותו כנר. מיד זיהיתי אותו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/4/2013 01:09 לינק ישיר 

התחלתי לכתוב את הסיקור שלי ובאמצע המחשב פשוט ניתק אותי מהפורום.
אני בעז"ה יכתוב שוב, בתקווה שלא יכבה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/4/2013 02:56 לינק ישיר 

תודה רבה רבה לאלי על ההסרטות, אחרי ציפיה מורטת עצבים ישבתי לצפות בקליפים, והנה תגובותיי:
1. הפתיח הפעם מעניין ויפה- אהבתי.
2. מנדי וולד שר מאד יפה- הוא גם בוגר של פרחי מיאמי?
3. הסולו של חייא ממש הדהים אותי, נהיה לו קול מדהים והוא מתחיל להידמות לבנימין רבינא, בתקווה שירחמיאל יוציא ממנו סולואים טובים גם כן. השירה של בנימין רבינא בעצמו גם כן הדהימה אותי, נהיה לו קול מאד בוגר, אני מצפה לשמוע אותו זמר על שיעקוף את שוואקי ודומיו!
4. ייצי ספינר שר נחמד והשמאלי (מי זה, רוזנבלט?) גנב לו את ההצגה, הוא פשוט שולט על השיר, ועושה את זה מושלם!
5. לא הבנתי מה מיוחד בקליפ, ובכלל מה הוא אומר שם?
6. עוד לא הצלחתי להוריד, מקווה שאצליח מתי שהוא.
8. המחרוזת יפה בכללי, המעברים בין השירים מאד טבעיים. בקשר לסולנים- למקס יש משהו מההתחלה הרועדת של ג'רמי אבל הוא שר יפה. לדוד פרלמן יש עודף מרץ, בכל אופן שיר ראשון, אבל זה קצת מוגזם בשביל השיר 'כי אתה הוא' זה שיר שקט יותר ומרגש. הסולו המסיים שלו ג"כ נחמד, אבל מה שמפריע לי זה שהקול שלו דק מידי וכשהוא שר אני מפחדת שעוד שניה הוא מצטרד. הסולן שאחריו, משה בורסטיין מסכן, נתקע בעליה, אבל נראה שיש לו יכולת לשחק עם הקול בצורת סלסולים וכדו', עוד קצת שיפוץ של ירחמיאל והוא יהיה מושלם- סומכת עליו.
9. הפתיח של הסולנים האמת מראה תמונה של הכוכבים הקרובים לתקופת מיאמי הנוכחית. רק חסר את חייא שם.
10. השיר חי חי באמת מיוחד, ירחמיאל חזר לריקודים הישנים והמסובכים, למען ד' איך הילדים מצליחים לשיר תוך כדי? ותגידו, גם אצלכם הסאונד והוידאו לא ביחד?
11. ההצגה ממש חמודה, ודוד באמת מציג יפה. מה גם שהיה פה ביטוי להרבה ילדים שלא נתנו להם סולואים רציניים מספיק, גם קאהן נשמע פה ממש חמוד, אני מקווה שיזכה ליותר סולואים מאחיו. למה יש חלקים שלא שומעים את מה שאומרים? או את מה שאמורים להגיד לפי מה שזכור לי, וירחמיאל לא בדיוק אומר?
12. הדואט מאד יפה, אבל מה באמת דוד פרלמן הוא הכוכב הנעלה של הדור?- משום מה נחום סטארק מזכיר לי את הקול של דוד הרשקוביץ ב2010 כשהוא גרם לי ולעוד כמה לחשוב שזה ירחמיאל.
13. אהבתי את ההשוואה של הילדים כשהם מבוגרים, באמת עוזר מאד לזהות. והשיר הנה מה טוב באמת מתאים למראה של כל הבוגרים ביחד. תחשבו את יושי בנדר שהיה בזמנו מתרגש מאד לו היו אומרים לו שהוא ישיר עם אחד הבוגרים- ועכשיו הוא ביניהם... איך שהזמן טס!
14. למה שאול אלסון לא שר לבד? יש לו קול כזה עדין, פתאום הוא נהיה ביישן, מה קרה לו? לא כל השילובים היו יפים. המזל טוב בסוף היה חמוד, בן כמה אריק סטרן שהוא חתן עכשיו? ומי זה החזן באמצע?
15. לא אהבתי את השיר ולא שירחמיאל הגזים עם דוד פרלמן- היה חמוד ולא יותר, אפילו די משעמם.
16. ברשימה היו יותר ילדים, לא? וגם גורי נדמה לי עזב, מה הולך שם?
17. שיר מדהים! מה המילים? הקהל את העם... מה ההמשך? נראה לי שעוד מעט כל התנ"ך יהיה של ירחמיאל (בשירים).
18. עם לבדד ישכון- שיר פשוט מאלף!! אחד ההההההשירים!! המלודיקה יפה העיבודים, השינויים המעניינים. אהבתי את ההצטרפות של הבוגרים ב- and stand as...ahahah-  ההסרטה של אלי ממש טובה אבל יש לי הסרטה ששומעים באיכות טובה יותר, זה הזמן להסביר לי איך מעלים, ואשתדל לעשות זאת.
7. רק עכשיו ירדה לי המחרוזת, כבר אין לי מילים היא פשוט יפה. מקס בהחלט תפס את המקום של ג'רמי.
19. שילוב מדהים של בוגרים וילדים. אהבתי את הקול של חייא, למרות שנראה לי שהיה מתאים לשלב לו קול שני קצת פחות עוצמתי. בנישי לא איבד את המרץ שלו למרות שעברו חלפו להם השנים. מי הסולן לפני פרלמן? יש לו פשוט קול טוב! גם השילוב של פרלמן עם (מי זה?) היה באמת מוצלח. איך קוראים לשלישי במן השמים- אהבתי את השירה שלו. למה לא שומעים את הקול של שאול אלסון בסוף? זה באמת הרגיז אותי!

לבסוף תודה רבה לכל הנוגעים בדבר, שוב לאלי, לירחמיאל, לבוגרים ולילדים- נהניתי מאד למרות כל הביקורת! היה לי לעונג, מחכים לDVD!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/4/2013 10:49 לינק ישיר 

תודה יוני נהנתי מאוווד מהסיקור..

במקרה שלי לצערי עוד לא הורדתי אתת כל ההסרטות כי כל הסרטה זה שעה ויותר ואני לא מחזיקה מעמד.. (המחשב נכבה מתי שהוא ואיתו מפסיקות ההורדות... מה לעשות???????)

הגיוני שירד לי אחד במשך 24 שעות??? :O

אה ואני גם מאוכזבת קשות משאולי.. כלומר ממי שהיה אחראי על הסולואים שלו... ציפיתי ליותר...
במיוחד שאני חושבת שירחמיאל מודע לכך שאנשים מצפים (ואולי אפילו באו בשביל זה...??!!) ששאול יראה יותר..
אבל אולי שאול היה אחראי לזה....
בכ מקרה הכל לטובה למרות האכזבה.. 
:)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/4/2013 16:47 לינק ישיר 

וואו יוני, סיקור סיקור! איזו השקעה! 
מקווה להגיב כשאראה את הקליפים... טרם הספיקותי... 
לגבי העלאה - מה לגבי ג'מבו מייל? שליחה בג'מבו מייל / הוראות קשורות

שירה - גם לי לקח המוןןןן זמן כל קליפ. לא יודעת אם 24 שעות, אבל בהחלט כמה שעות. לעידודו, לעומת זאת, ירד מהר. במה זה תלוי? לא יודעת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/4/2013 19:28 לינק ישיר 
ציונים בקצרה- לעניות דעתי בלבד. משהו לא ברור? הגיבו!

קטע 1: פתיחה נהדרת עם עיבוד ולחן מענינים.

קטע 2- מנדי וולד: סה"כ שר יפה.

קטע 3- אחים אברמוביץ: מה שהכי שמתי לב עליו, זה הקול של בנימין רבינא אברמוביץ. איך הוא השתנה בצורה דרמטית ללא הכר. בשנה שעברה הוא עוד שר. פשוט לא יאמן...

קטע 4- ספינר ורוזנבלט: בסדר. לא ריגש במיוחד.

קטע 5- קליפ ישן: מישהו הבין מה רואים?

קטע 6- פרחי מיאמי 1: פתיחה בינונית. כלומר שירה יפה. הפריע לי שהריקודים איטיים יחסית ולא זריזים... 
שימו לב שבשורה האחרונה (איפה שהאדם עם החצוצרה עומד, יש פרחים חדשים(הכי חדשים)).

קטע 7: פרחי מיאמי הגיעו סוף סוף להופעה :-).

זה מה שהספקתי לראות. ההמשך אחרי חג השבועות.

ל"ג שמח ומדליק...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/4/2013 22:17 לינק ישיר 

רבותי, משהו יכול/ה להעביר לי את הווידיו אלי לא עונה לאף אחד מההודעות שלי, ואני כבר משתגעת מרב שאתם מדברים ואין לי מושג על מה.

(תשלחו לי הודעה בפרטי ואני אשלח לכם את המייל שלי)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/5/2013 20:47 לינק ישיר 

בתוך מרתון של עבודה -בית ומטלות לימודיות בשרשרת...
חשבתי שאספיק לקחת לעצמי יותר מכמה דקות של פורקן.לכתוב..
אם הייתי מחכה עד שהאידיליה תנחת לי מהשמים על מגש של זהב,כנראה,שהטור הזה לא היה נכתב לעולם.
אז פשוט הסתערתי על המקלדת ,עם עוד אלף מחשבות ובלאגן בראש
והרי לפניכם שברירי הקטעים שיצאו.
איך למדו אותי בגן ובביה"ס ובכל מקום אפשרי? טוב מעט מלא כלום.
אז כנראה שעדיף להעלות את זה כך,גם אם לא הצלחתי להעביר את כל הדיאגנוזות,הפרשנויות והמסקנות באופן מדויק.

מיאמי 36 : סיקור -סיכום קצרצר
לא הספקתי כמובן לצפות בכל הסרטונים.
אז למי ולמה שכן ראיתי,אקדיש את השורות הבאות.
שואווווו.אחרי כזאת הקדמה ארוכה באמת הגיע הזמן לכתוב כמה מילים שקשורות לנושא.

חלק א' - הבוגרים
(בתקווה שאזכה להשלים גם את חלק ב'... :)

לראות אותם ,אחרי שנים ,עומדים כך.יחד,בשורות,ממש כמו אז.מחייכים ושרים.
חלום ישן ועמוק של כל אוהד ,שקם.ובלילה אחד ,הפך והיה למציאות חיה.
מימד הזמן,שמקבל משמעות אחרת.שנשכח ונעלם.
מין תחושה של קיבוץ גלויות.של גאולה.של אור - - -
- - - - - - -

את הכבוד הראשון אני מוכרחה לפרגן ל.....
בנג'י אלסן .אני חושבת שאין מי שחולק עלי,שהוא מהווה תגלית המילניום,העשור,השנה והמופע!!!!!!
ירחמיאל החזיר עטרה ליושנה.בעצם,לא היתה כאן עטרה בכלל.
אם לא הייחוס של שאול,מסתבר,שלא היינו יודעים שהיה כזה ילד במקהלה.
"אז תגידו,מי זה הברסלבר הזה?"
חזות חריגה בנוף של העומדים על הבמה ללא ספק,
שגורמת לכולנו לגירוי עז בתאי הזכרון ,'מאיפה למען ה' ,הוא קשור לארוע..?'
מההההה?בנג'י אלסןןן??????? .הלם.
משום מקום צונח בחור לא מוכר,
עם קול עשיר ומשובח,יכולות מוזיקליות מרשימות וחיוך כובש.
את הזרימה הוא כנראה סחב מאותו מקום על הגלובוס,שהוביל אותו לגדל את הפאות והזקן...
בטוח בעצמו,משוחרר ומפגין הופעת במה נהדרת..
שאלתי את עצמי האם ההדים שעורר,הם בגלל הכישורים שהתגלו פתאום
או שללא המראה השונה והבולט,היה הולך עוד כשרון לאבדון....
אני כבר בונה על הדיסק.

ובמעבר חד ומנוגד -
שאולי.התום והאצילות שלא ניזוקו כהוא זה מפגעי הזמן...
כמו תלמיד צייתן הוא מסתכל על ירחמיאל,בלי לפספס אף הוראה.
לא מעז לעשות תנועה מיותרת בלי שתכנן אותה קודם.
ו.....הקול -
נו,טוב.היה ברור לי שלא אתאכזב ,למרות שהיו כמה שניסו להניא אותי מציפיותי הגבוהות.
אבל אני מוכרחה לומר שהופתעתי.
עוצמות בלי גבול ורגש שנשפך.וממלא.וממיס את הלב.
בכל מקרה,אי אפשר לטעות ולחשוב שמשהו אחר שר את זה.
נותרו שרידים משמעותיים מהעבר המפואר.
שאולי -יש לך את זה.היית ונשארת כוכב.
אני רק תוהה איך זה שאדם מתבגר והופך לביישן עוד יותר... (האמת,יש לכך הסברים פסיכולוגיים,אבל נניח לזה..)
ועל כך שהסולואים היו קצרים למדי ולא ממצים. - (הגיתי פרשנות,שלפחות בחלקה נכונה.)
אבל דיינו.
נ.ב.ההצתה המאוחרת של ירחמיאל והחיווי הנרגש בסיום הקטע miles apart,(פתיחת מחרוזת אנגלית,19)
מצליחים להעלות חיוך על שפתי,כל פעם מחדש. כנראה שלכשרונות אגדיים שכאלה,יש מקום בלב,לנצח - - -

דניאל מוצ'ניק
.זחוח במקצת,כאילו הוא באיזו הצגה.
את הסולו שלו הוא שר בצורה חובבנית משהו,לטעמי.בלי להתכחש לקול שמוצלח ביסודו,אך לא יזיק לו שיוף קל.

יושי
. לא השתנה הרבה,מאז שראינו אותו פעם אחרונה על הבמה,נמרץ ומוביל.
אישית,לקול שלו מעולם לא היתה לי סימפטיה.

ג'ורדן.
צמח הבחור,מכל הבחינות.קול עדין וטוב
ואותן תנועות אינסטינקטיביות מימי הילדות.
מהו פרץ הנדיבות שנח על ירחמיאל? כזו כמות של סולואים
הוא לא נתן לו,כמדומני, מאז שנכנס בשערי המקהלה.
אייזיק בנישי - טוב,אההההה... לא יודעת.קשה לי להגדיר את הסיפור שלו... ,כבר לא מהיום.סוג של אופוריה מוגזמת ומוזרה..
עזבתי.אני שמה את המילים בצד.
למרות,שאין ספק שהקול שלו איכותי ויש לו ביצועים מרשימים בהחלט.

האחים אברמוביץ
מגיע להם מקום של כבוד.
ביצוע יפהיפה ל"אני מאמין",עם גוון אישי ומיוחד .
רק אני נבהלתי מהקול של רבינא? אבאל'ה איך קורה כזה דבר... ?
וחנינא,תפס פיקוד רציני על העסק ...איזו דומיננטיות.לא הכרתי את הצד הזה שלו.
בקליפים של המכביטס,נראה שהוא בוחר להדחק לשולים.

ומי שלא הזכרתי,שלא יקח את זה אישי.הוא לא פחות חשוב.

עד כאן בינתיים.

ועוד כמה הרהורים קטנים......

שיר ההמנון של ההופעה,לא הלהיב אותי במיוחד.המקהלה ידעה שירים טובים יותר.

באחת המחרוזות יש קטע שמבצבצת לירחמיאל הציצית (כרגיל :)
לרגע,זה היה נראה לי כמו זנב של סוס לבן צוהל...
תאמינו לי,שאצל המחמירים הגדולים לא ראיתי כזה דבר.
מה אומר?מרגש.

באופן כללי,התנועות של הילדים במקהלה פשוט מחרידות.אין שם ילד אחד שיודע להוריד הופעת במה כמו שצריך.
מצד אחד,הם יותר משוחררים מבעבר.כנראה שהיועץ הארגוני של המקהלה,(הלא הוא ירחמיאל חובש אינספור הכובעים),החליט שהגיע הזמן להלחיץ אותם פחות.
אבל לעניות דעתי,יש לכך השפעה שלילית ולא אפקטיבית.
לי היתה התחושה שהילדים לא מאד רציניים,פחות לוקחים אחריות על התוצאות.
גם השירה פחות מקצועית .
איה הקולות העוצמתיים,הכובשים של פעם????? התאמצתי מאד למצוא את הסטארים .
אבל נוכחתי לגלות,שההסטוריה לא מצליחה לשחזר את עצמה.כמו שלא קמו עוד אינשטיין או מוצרט.
נגמר העידן,למי שלא הבין.
ולסיום.
לירחמיאל ,
שעמד מאחורי הכל ביד רמה,
עשית משהו גדול.המשך לעשות חיל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/5/2013 23:56 לינק ישיר 

וואוו!!!
כל הכבוד על הסיקורים!!!
זה הגביר לי את הרצון לראות- בבקשה!
אני אומרת בלשון רבים, אבל קראתי את כל הסיקורים מילה במילה ו...התגריתי... זה עושה ממש חשק לראות!!
יוני, אידי ולבבית- הסיקורים פשוט נדירים!!! אחד אד, כנראה שהצילומים היו טובים מאד...
הסולואים נשמעים פשוט מענינים, של האברמוביצים, דיויד פרלמן, איצי ספינר, שאול ובנג'י אלסון, מוצ'ניק, סטארק ,בנישי וכמובן-הפרחים בעצמם...
יוני, הגדרות מתמצתות! את כשרונית לזה! עם הרבה פרגונים, נראה שאת מסתדרת גם עם המקהלה באופן הנוכחי שלה... כל הכבוד!
שירה-טוב לשמוע שאת מסכימה עם דעותי;)
אידי ונטסון- תודה
לבבית- וואוו! לקחת לי את המילים מהמקלדת!:)
באמת- לצערי, הקולות כיום לא ממש משהו... ובכלל- הדבקות, הרגש שהי'ה ננסך בשירים, של איצי ספינר, של שאול אלסון, ושל עוד הרבה הילדים שהתבטאו במיוחד  בעצימת עינים ובכלל ברגש פשוט נעלמו כמעט לחלוטין מהנוף היום... לצערנו.
ה' יעזור שירחמיאל ישיג כבר את הילדים שכולנו מחכים להם, שיזכו לשורר עם הלוים בקרוב בבית המקדש, אמן!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/5/2013 15:12 לינק ישיר 

יישר כוח לכל המסקרים - יוני, נטסון ולבבית!
כאמור, טרם הספקתי לראות ולכן אני לא יודעת עדיין עם מה אני מסכימה ועם מה לא, אבל על נבואות קץ-העידן-המוצלח אני בטוח חולקת... כבר יותר מדי פעמים ניבאו למיאמי את הסוף, ובכל פעם הופתענו מחדש לטובה ולברכה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/5/2013 23:14 לינק ישיר 

איפה הופתעת, אידי? תשתפי אותנו...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/5/2013 15:59 לינק ישיר 

לא מוצאת כרגע את האשכול שבו ציטטתי תגובות ממורמרות על ירידת הדורות כשיצא הDVD של יבוא... מי שזוכר, מוזמן לקשר.
בכל אופן, זה בינתיים - ירידת הדורות

תוקן על ידי אידי ב- 09/05/2013 15:59:44

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > מופע מיאמי 36 סיקור + תמונות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 6 7 8 9 10 לדף הבא סך הכל 10 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.