בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

מופע מיאמי 36 סיקור + תמונות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-9/5/2013 22:25 לינק ישיר 

התכוונתי- מתי הופתעת לטובה?:)
נראה לי, שזה הי'ה לשם שינוי ב"עלית הדורות" או משהו כזה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/5/2013 19:35 לינק ישיר 

סוף סוף ראיתי את ההופעה, מה אגיד ומה אומר, אני כל כך מצטערת שלא יכולתי להיות נוכחת שם.

בגדול, המקהלה נשמעת אותו הדבר, יש כמה קולות עולים, אותם ציינתי כבר בשנה שעברה לאחר ההופעה בפסח:

האחים בורשטיין. בנוסף גם בנימין רוזנברגר (אם אני לא טועה) הם העתיד של המקהלה. העסיסיים כבר לא מה שהיו, מקס עם רגל אחת בחוץ, שי קהאן חמוד אך אני עדיין לא בטוחה לגביו - קשה לי עם זה שהוא לא מחזיק מנגינה לאורך זמן.

ולהתפתעות הערב:עקיבא ג'ייקובסון, יצחק ברנדייס וחייא אברמוביץ! מסתבר שיש ילדים שככל שמתבגרים הקול תופס אופי וצורה.

'אני מאמין' בביצוע האחים אברמוביץ היה פשוט מקסים. נכון, זה לא סוד שאני מעריצה של סוג הקולות שלהם, עדיין, אהבתי את הטויסט לשיר, אהבתי איך חנינא הכניס את סגנון המכביטס, אהבתי איך הוא ניצח על האחים
( רואים שהוא הגדול !) אהבתי מאד את הקול 2.0 של בנימין רבינא. חייא שיחק אותה ללא זיוף אחד וכבר אמרתי לאחר הDVD של יבא שעקיבא היה הפתעת ה-DVD. במילה אחת - מקסים!

אהבתי את המחרוזות - בעיקר בקטע של נוסטלגיה. 

דווקא לא אהבתי את השחזור של ההצגה, אולי כי אני סגורה על הגירסה המקורית. 

חי חי - שיר סביר, לאחר כל הפרסומים ציפיתי למשהו בסדר גודל של  'נקדש'.

דוד פרלמן - הוא ללא ספק ה-כוכב עם הקול המתוק והיפה, הוא שר מדוייק, ככל שמתבגר כך גם נשמע קצת יותר עוצמה בקולו. 

לא אהבתי את הביצוע של WHEN THE SIYUM CALLS. זה היה נשמע כמעט מאולץ.

האלומני: איזו אנרגיה חיובית. ישבתי לי בביתי הקט, וצפיתי בקליפים של האלומני כמעט חודשיים לאחר ההופעה ועדיין הרגשתי את האנרגיה הזאת. הכיפיות שבה הופיעו, איך שהם נהנו ושרו, שיתפו פעולה והביאו איתם את כל המרץ והשמחה. לגבי הקולות - ככה ככה. מסתבר שלא כל מי שכוכב כילד נשאר כוכב:)

אהבתי מאד את הביצוע של 'הנה מה טוב'!

אייזיק בנישי נשאר אותו הדבר עם אותם הפרצופים:) 

מחובתי לציין את בנג'י אלסן - פצצת אנרגיה!!!

Lets stand as one - לאחר השמעה ראשונה, נשמעת כמו מה שהייתי מכנה 'שיר מיאמי טיפוסי' - אצטרך להאזין פעמות נוספות בכדי להביע את דעתי, בנוסף, אין לי את המילים. כמובן ששילוב של מקהלת מבוגרים תמיד נשמעת טוב!

מחרוזת אנגלית - אי אפשר לטעות במחרוזת אנגלית בפרט בצירוף מקהלת מבוגרים וכאשר מדובר באלומני, הנאה מובטחת!
והחוש הומור של ירחמיאל: לעשות דואט המשלב את שאול אלסן ואת דוד פרלמן!!!!

הפינלה - היה נחמד!

הסבירו לי בבקשה, מה הקטע להביא ילדים חדשים ולתקוע אותם מאחורה ואף לא להציג אותם?

תוקן על ידי greenie ב- 12/05/2013 20:04:37

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/5/2013 01:04 לינק ישיר 

greenie כתב:
'אני מאמין' בביצוע האחים אברמוביץ היה פשוט מקסים. נכון, זה לא סוד שאני מעריצה של סוג הקולות שלהם, עדיין, אהבתי את הטויסט לשיר, אהבתי איך חנינא הכניס את סגנון המכביטס, אהבתי איך הוא ניצח על האחים 
( רואים שהוא הגדול !) אהבתי מאד את הקול 2.0 של בנימין רבינא. חייא שיחק אותה ללא זיוף אחד וכבר אמרתי לאחר הDVD של יבא שעקיבא היה הפתעת ה-DVD. במילה אחת - מקסים!

הקטע היחיד שצפיתי בו (לעת עתה). גריני - !! :)

דוד פרלמן - הוא ללא ספק ה-כוכב עם הקול המתוק והיפה, הוא שר מדוייק, ככל שמתבגר כך גם נשמע קצת יותר עוצמה בקולו. 

מדוייק. זאת המילה. (מתוך צפייה בג'ואיש סטאר...)

והחוש הומור של ירחמיאל: לעשות דואט המשלב את שאול אלסן ואת דוד פרלמן!!!!

למה זה חוש הומור? שתפי אותנו 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/5/2013 04:24 לינק ישיר 

לשלב שני כוכבי על (בעיניו כמובן) בדואט!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/5/2013 22:58 לינק ישיר 

מענין לשמוע!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/6/2013 21:30 לינק ישיר 

קצת באיחור, מרשים לי?

בתקווה שהתשובה חיובית... אז ככה.

0.3 - אני מאמין של האברמוביצים:
ההתחלה יפה ביותר, כמצופה.
כשרבינא קירב את המיקרופון לפה והרים את היד בתנועה הרבינאית המוכרת, זה היה שוק אמיתי לשמוע את הקול שיצא אח"כ מהפה שלו!! (בלי קשר לשאלה אם זה יפה או לא. פשוט שונה מהמוכר, כל כך שונה! ;))
בכל מקרה, האחים - ארבעתם - לא אכזבו, עד האחרון שבהם (לייק לעצמי על ההגדרה...). ההרמוניות ההרמוניות שלהם עצרו לי את הנשימה, פשוטו כמשמעו.
ירחמיאל! תוציא את הקטע הזה כבר בDVD - אם לא למעננו, אז למען הביצוע הבלתי נתפס הזה - - -

13 - הנה - בוגרים:
הפתיחה הזאת, שרואים כל אחד כילד ועכשיו, עם התופים האלה ברקע...  ל א   ל ב ע ל י   ל ב   מ י א מ י   ח ל ש ! ! !
שווה להגיע מהנקודה הנגדית בכדור הארץ רק בשביל הדבר הזה.
ותסלחו לי כולם, דווקא דניאל מצ'ניק (ברומיש, אייכה?) תפס אותי. כלומר, יותר ממה שכל השאר תפסו אותי - - - P:
ואיך שהם נכנסו בקפיצות!!! נחנקתי!!! התרגשות!!! נוסטלגיה!!! אהההההההההההההההההההה...
לייק על ההופעה נחום-אייזק!
מקהלה - אהבתי את ההרמוניה החדשה... נותן גוון וטוויסט בוגר יותר, במקום העלייה המוכרת של הילדים.
הטריו - למען ה', יש לכם גם כאלה שיכולים לעלות. נחום סטארק, למשל... שהופיע מיד אחרי כן במלוא תפארתו! אני אוהבת את הקול שלו, ואת הביצועים!
עוד פעם, בנג'י אלסון הכי מרטרה (התכוונתי, מלשון רטרו...) אותי לסטייל המיאמי, עם מחיאות הכפיים תוך כדי נטייה ימינה B-) ... אה, והחיוך של דניאל.
החבר'ה משועשעים קשות :) :) :)
ה"סקרים" ("תצעקו") של ירחמיאל... על זה אמר הכתוב: אם אתה לא יכול להילחם בו (בקהל המצווח), הצטרף אליו - - -

14 - מחרוזת בוגרים:
איזה פעימות לב מוגברות לראות את כולם עומדים שם - - -  נ ח נ ק ת י  מהתרגשות!!!
שני הדואטים הראשונים טיפטיפה צרמו לי באוזן - לא הצלחתי לשים את האצבע על משהו מדוייק, ייתכן שמדובר סתם בסאונד של המצלמה. אבל כשדניאל מצ'ניק הגיע - נעצרה לי הנשימה! גם הנוסטלגיה של ה"בריסקה" (="בריתך"...), גם הביצוע - קצת פיתוח קול, והעסק מושלם. שוב, לתשומת ליבך, ברומיש.
בנג'י אלסון כובש, את זה כולם לפניי כבר אמרו ככה שאני לא מחדשת כלום...
אייזק בנישי - כמה שהוא השתנה, הרי שהוא לא השתנה בכלל. ואם המשפט שלי לא ברור, אז לא נורא, כי גם אני לא ממש הבנתי אותו. רק בערך. בכל אופן, לייק על הריצה.
לא ציפיתי מיצחק פרידמן לשיר את החלק הגבוה בהרמוניה. הוא הפתיע אותי לטובה! לא שהיה חסר לו משהו כילד, אבל אז האפילו עליו חנינא (חנינא. חנינא.) מצד אחד וארי-שאול-יוסי מצד שני. עכשיו יותר הרגשתי אותו.
המקהלה כמקהלה נשמעת מעולה...
נהניתי לחזור להגדה + יוחנן ברנשטיין :) בשונה מביצועי הרטרו הכושלים ב On the Road to Yerushalaym , הרי שכאן השחזור היה מושלם.
עוד יישמע... צמרמורת של התרגשות :) סוחף!!! לרגע הרגשתי בנסאו קולוסיאום של 95'.
חבל רק שלא ביצעו את הריקוד המסורתי B-)
מזל טוב לחתן אריק סטרן :) :) :)
די, אני רוצה יותר!!! התעללות-------------------

19 - מחרוזת אנגלית:
הקול של שאול מעולה!!! כמו עצמו בדיוק!!! חבל שלא קיבל יותר סולו, זה היה נשמע סופר מיאמי אמיתי...
גם ההוא ששר אחריו (הילד. לא מזהה :( ) לא קוטל קנים בכלל.
יושי + (פרלמן?) - פרלמן תרם את הקול, יושי את ה"יושיות"...
בנישי היה גדול פה!
ג'ורדן חמוד!!! אהבתי איך שהוא התייחס ל(פרלמן?)...
אני חוששת שנמאס לכם לשמוע שוב ושוב את המשפט הקבוע על בנג'י אלסון... אז אני לא אגיד שוב שהוא סוחף... גם ההוא ששר איתו היה חמוד.
טבנפור שר לא רע בכלל!
מי לה' אלי... איזה הדר של שיר ענק עכשווי. ירחמיאל היה עושה יותר בשכל אם היה נותן לקצב החגיגי להמשיך עוד קצת ולא מאיץ אותו.
ההרמוניות המדורגות של הבוגרים ב"בסייעתא דשמיא" היו מרהיבות - - - - - - - - (זה היה זלמן פולק שם?)
כשאני רואה את המקהלה ככה במטושטש, בבגדי החסידים הוותיקים שלה, אני יכולה ממש לראות בה את כוכבי העבר.
ההופעה הזאת היתה חווייה מדהימה, הזדמנות של פעם בחיים לחזור אחורה במנהרת הזמן - ואם בשבילנו ככה, אז מן הסתם שבשביל הבוגרים שהשתתפו כאן, על אחת כמה וכמה.

והמסקנה האחרונה מכל הנ"ל... ירחמיאל שר מאוד יפה.
:)

לשנה הבאה בירושלים הבנויה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/6/2013 22:18 לינק ישיר 

אידי!  
תודה רבה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אומנם תמיד אומרים תודה אחרי כל פירוט, כי ההשקעה יוצאת מן הכלל, אבל הפעם זה פשוט הציל אותי.חשבתי לעצמי- איך אדע מה לראות ומה לא, ופתאום--- אני מקבלת כזה פירוט ישר לידים.נשאר לי לחכות לרגע המרגש הזה בו גם אני אוכל לשבת מול המסך ולראות ולעקוב אחרי כל סולן בנפרד ולהשוות...:) חכו חכו לפירוט כשאני אראה בע"ה... (בלי נדר...:) איך יש לך כוח לשבת על המחשב וככה לפרט? פשוט כל הכבוד!
ושוב- ממש תודה רבהה גם על כל הקודמים...
פירוט יפה ומגרה

מחקתי האייקון
אלי

תוקן על ידי elmonsey ב- 22/06/2013 01:05:10

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/6/2013 16:02 לינק ישיר 

תודה על ההערכה :)
אני פשוט רואה, ותוך כדי כותבת מה שיש לי להגיד ;) לכתוב רטרואקטיבית זה באמת קצת מייגע, אבל תוך כדי - זה רץ...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/6/2013 18:35 לינק ישיר 

הסיקורים של כולכם מענינים מאוד. במיוחד של הבנות שמכניסות את כל הנשמה  כמו לבבית ואידי-הצלחת לעצבן אותי כהוגן!!!!!! איך העזת לכתוב כזה משפט:
"הפתיחה הזאת, שרואים כל אחד כילד ועכשיו, עם התופים האלה ברקע... ל א ל ב ע ל י  ל ב  מ י א מ י 
ח ל ש ! ! ! שווה להגיע מהנקודה הנגדית בכדור הארץ רק בשביל הדבר הזה."
תדעי לך שהרגת אותי!!!!!
אני אפילו לא יכולה לראות את המופע בוידאו כמו שאתם ולהשתתף בחוויות , אידי אולי את יכולה לעשות לי טובה ולשלוח לי את הוידאו פליזזזזזזז!!!! פקוח נפש!!!!

לייק על ההופעה נחום-אייזק!  את יכולה אולי להסביר מה הכוונה, מה הקשר בין נחום ואייזיק?

נחום סטארק, למשל... שהופיע מיד אחרי כן במלוא תפארתו! אני אוהבת את הקול שלו, ואת הביצועים!
סוף סוף מישהי מפרגנת לנחום . גם אני אוהבת את הקול שלו ונראה שהוא מנסה לחקות את ירחמיאל בסגנון השירה להדגיש את המילים תוך כדי שירה וכד'  לא? ולפעמים הוא קצת מזיף כשעולה לטונים גבוהים?

מי לדעתכם שיחק יותר טוב את התפקיד של אבנר? נחום או דוד? (הופעת במה, שירה וכו')

תוקן על ידי Debbie26 ב- 26/06/2013 18:37:59

תוקן על ידי Debbie26 ב- 26/06/2013 18:41:38

תוקן על ידי Debbie26 ב- 26/06/2013 18:43:09

תוקן על ידי אידי ב- 26/06/2013 19:06:18

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/6/2013 19:02 לינק ישיר 

אשמתי בגדתי 
לשלוח "הצלה"? 1221 מכל טלפון, ללא כוכבית...
בכל אופן, הוידאו הוא של אלי (elmonsey), ולי אין סמכות להעביר אותו. נסי לשלוח לו הודעה פרטית!

נחום-אייזק - הם פשוט שרו דואט.

ברשותך, ערכתי מעט את ההודעה שלך , כדי שלא תשתמע פגיעה כלשהי ח"ו. בכל מקרה, לדעתי נחום שר מעולה, והייתי שמחה להשיג את הדיסקים שלו. פעם היתה לי קלטת, אבל אין לי איך לשמוע אותה.

דוד פרלמן - לא ממש התעמקתי בהופעה המשוחזרת, ראיתי את הקטע ההוא ממש בחצי עין (הקטעים שסיקרתי הם היחידים שצפיתי בהם ממש). אבל בכללי, לא אהבתי את השחזור. יכלו בקלות לעשות אותו אותנטי יותר - לא כל כך מסובך לזכור בע"פ את הכמה משפטים שכל אחד אמר שם! אם אנחנו יכולים לעשות את זה...

תוקן על ידי אידי ב- 26/06/2013 19:07:10

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/6/2013 19:29 לינק ישיר 

אני יודעת שהוא של אלי ,בקשתי ממנו אחרי פסח ואמר לי שנותן רק למי שהיה כל הזמן בפורום אני מבינה אותו אבל אחרי הסיקור שלך אני לא יכולה לותר!!!!!! אולי תעשי חסד ותבקשי בשבילי?
לגבי התיקון אין בעיה.
מה היה שונה איזה משפטים? בשירה? או בטקסט של ההצגה?
יש לי את 2 הדיסקים של נחום. שר שם גם את live a life

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/6/2013 19:49 לינק ישיר 

התכונן להוציא אלבום נוסף יחד עם זאבי האח שלו, אבל אז הלך ללמוד בהארץ לכמה שנים. זאבי התחתן ונשאר בישראל בביתר ונחום חזר לביתו באמריקה. 

תוקן על ידי אידי ב- 26/06/2013 22:02:49

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/6/2013 19:51 לינק ישיר 

איזה דואט נחום ואייזיק שרו יחד? אוף! אני חיבת את הוידאו!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/6/2013 20:25 לינק ישיר 

זה לא היה דואט ארוך או משמעותי במיוחד.
עכשיו גם ככה שלושת השבועות...
יש לי עצה בשבילך: לעבוד קשה בשלושת השבועות הקרובים, ואז תהיי "חברה פעילה" ואלי יעביר לך את ההסרטות!
גאוני מצידי, לא? 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/6/2013 21:54 לינק ישיר 

דבי, מבינה אותך, אך לא בכל ליבי, למה לי יש את הוידאו, אבל את יודעת מה זה מבחנים וכדו', לא היתה לי טיפת זמן אוויר לנשימה, ועכשיו שיש לי אסור לראות, וגם המחשב שלי נתקע והייתי שבועיים בלעדיו, ומהמחשב שהשתמשתי בו לנסות להוריד את הקבצים מג'ימייל, לקח לי יותר משעה להוריד כל וידאו.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > מופע מיאמי 36 סיקור + תמונות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 7 8 9 10 לדף הבא סך הכל 10 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.