קצת באיחור, מרשים לי?
בתקווה שהתשובה חיובית... אז ככה.
0.3 - אני מאמין של האברמוביצים:
ההתחלה יפה ביותר, כמצופה.
כשרבינא קירב את המיקרופון לפה והרים את היד בתנועה הרבינאית המוכרת, זה היה שוק אמיתי לשמוע את הקול שיצא אח"כ מהפה שלו!! (בלי קשר לשאלה אם זה יפה או לא. פשוט שונה מהמוכר, כל כך שונה! ;))
בכל מקרה, האחים - ארבעתם - לא אכזבו, עד האחרון שבהם (לייק לעצמי על ההגדרה...). ההרמוניות ההרמוניות שלהם עצרו לי את הנשימה, פשוטו כמשמעו.
ירחמיאל! תוציא את הקטע הזה כבר בDVD - אם לא למעננו, אז למען הביצוע הבלתי נתפס הזה - - -
13 - הנה - בוגרים:
הפתיחה הזאת, שרואים כל אחד כילד ועכשיו, עם התופים האלה ברקע... ל א ל ב ע ל י ל ב מ י א מ י ח ל ש ! ! !
שווה להגיע מהנקודה הנגדית בכדור הארץ רק בשביל הדבר הזה.
ותסלחו לי כולם, דווקא דניאל מצ'ניק (ברומיש, אייכה?) תפס אותי. כלומר, יותר ממה שכל השאר תפסו אותי - - - P:
ואיך שהם נכנסו בקפיצות!!! נחנקתי!!! התרגשות!!! נוסטלגיה!!! אהההההההההההההההההההה...
לייק על ההופעה נחום-אייזק!
מקהלה - אהבתי את ההרמוניה החדשה... נותן גוון וטוויסט בוגר יותר, במקום העלייה המוכרת של הילדים.
הטריו - למען ה', יש לכם גם כאלה שיכולים לעלות. נחום סטארק, למשל... שהופיע מיד אחרי כן במלוא תפארתו! אני אוהבת את הקול שלו, ואת הביצועים!
עוד פעם, בנג'י אלסון הכי מרטרה (התכוונתי, מלשון רטרו...) אותי לסטייל המיאמי, עם מחיאות הכפיים תוך כדי נטייה ימינה B-) ... אה, והחיוך של דניאל.
החבר'ה משועשעים קשות :) :) :)
ה"סקרים" ("תצעקו") של ירחמיאל... על זה אמר הכתוב: אם אתה לא יכול להילחם בו (בקהל המצווח), הצטרף אליו - - -
14 - מחרוזת בוגרים:
איזה פעימות לב מוגברות לראות את כולם עומדים שם - - - נ ח נ ק ת י מהתרגשות!!!
שני הדואטים הראשונים טיפטיפה צרמו לי באוזן - לא הצלחתי לשים את האצבע על משהו מדוייק, ייתכן שמדובר סתם בסאונד של המצלמה. אבל כשדניאל מצ'ניק הגיע - נעצרה לי הנשימה! גם הנוסטלגיה של ה"בריסקה" (="בריתך"...), גם הביצוע - קצת פיתוח קול, והעסק מושלם. שוב, לתשומת ליבך, ברומיש.
בנג'י אלסון כובש, את זה כולם לפניי כבר אמרו ככה שאני לא מחדשת כלום...
אייזק בנישי - כמה שהוא השתנה, הרי שהוא לא השתנה בכלל. ואם המשפט שלי לא ברור, אז לא נורא, כי גם אני לא ממש הבנתי אותו. רק בערך. בכל אופן, לייק על הריצה.
לא ציפיתי מיצחק פרידמן לשיר את החלק הגבוה בהרמוניה. הוא הפתיע אותי לטובה! לא שהיה חסר לו משהו כילד, אבל אז האפילו עליו חנינא (חנינא. חנינא.) מצד אחד וארי-שאול-יוסי מצד שני. עכשיו יותר הרגשתי אותו.
המקהלה כמקהלה נשמעת מעולה...
נהניתי לחזור להגדה + יוחנן ברנשטיין :) בשונה מביצועי הרטרו הכושלים ב On the Road to Yerushalaym , הרי שכאן השחזור היה מושלם.
עוד יישמע... צמרמורת של התרגשות :) סוחף!!! לרגע הרגשתי בנסאו קולוסיאום של 95'.
חבל רק שלא ביצעו את הריקוד המסורתי B-)
מזל טוב לחתן אריק סטרן :) :) :)
די, אני רוצה יותר!!! התעללות-------------------
19 - מחרוזת אנגלית:
הקול של שאול מעולה!!! כמו עצמו בדיוק!!! חבל שלא קיבל יותר סולו, זה היה נשמע סופר מיאמי אמיתי...
גם ההוא ששר אחריו (הילד. לא מזהה :( ) לא קוטל קנים בכלל.
יושי + (פרלמן?) - פרלמן תרם את הקול, יושי את ה"יושיות"...
בנישי היה גדול פה!
ג'ורדן חמוד!!! אהבתי איך שהוא התייחס ל(פרלמן?)...
אני חוששת שנמאס לכם לשמוע שוב ושוב את המשפט הקבוע על בנג'י אלסון... אז אני לא אגיד שוב שהוא סוחף... גם ההוא ששר איתו היה חמוד.
טבנפור שר לא רע בכלל!
מי לה' אלי... איזה הדר של שיר ענק עכשווי. ירחמיאל היה עושה יותר בשכל אם היה נותן לקצב החגיגי להמשיך עוד קצת ולא מאיץ אותו.
ההרמוניות המדורגות של הבוגרים ב"בסייעתא דשמיא" היו מרהיבות - - - - - - - - (זה היה זלמן פולק שם?)
כשאני רואה את המקהלה ככה במטושטש, בבגדי החסידים הוותיקים שלה, אני יכולה ממש לראות בה את כוכבי העבר.
ההופעה הזאת היתה חווייה מדהימה, הזדמנות של פעם בחיים לחזור אחורה במנהרת הזמן - ואם בשבילנו ככה, אז מן הסתם שבשביל הבוגרים שהשתתפו כאן, על אחת כמה וכמה.
והמסקנה האחרונה מכל הנ"ל... ירחמיאל שר מאוד יפה.
:)
לשנה הבאה בירושלים הבנויה.