|
|
| נשלח ב-26/6/2013 22:05 |
|
| |
צרות של עשירים:) סתם, אני מבינה מצוין איזה מעצבן זה! העיקר קיבלת 100 במבחנים?:) הכי חשוב... בהצלחה!
|
|
|
|
| נשלח ב-26/6/2013 22:07 |
|
| |
תודה, כן ברובם קבלתי 100 אם לא אז מעל ה-95
|
|
|
|
|
| נשלח ב-26/6/2013 22:14 |
|
| |
יפה! (וזהו...אידי:)
|
|
|
|
| נשלח ב-26/6/2013 22:35 |
|
| |
תמרור מה זה ההוספה שבסוגריים?
|
|
|
|
| נשלח ב-26/6/2013 22:54 |
|
| |
היא אמרה שאת המשך ההתכתבות לא לעשות באשכולות כדי לא להוציא אותם מהקשרם אלא רק בשיחה בפורום.
תוקן על ידי תמרור25 ב- 26/06/2013 22:56:01
|
|
|
|
| נשלח ב-26/6/2013 22:58 |
|
| |
אוקיי הבנתי (אידי סלחי לי הייתי חייבת להשיב לתמרור היא מאוד התאמצה להסביר לי את הכללים החדשים שלא כל כך הבנתי) מכאן ואלך אשתדל להיות ילדה טובה יותר.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2013 17:14 |
|
| |
תגידו, הצפי הוא שיצא דיסק מההופעה הזאת? כלומר, היו שם מצלמות?? (וסלחו לי שאני לא קוראת שוב את הסיקור...)
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2013 17:35 |
|
| |
הצפי הוא שאנחנו מאמינים שלירחמיאל יש שכל להוציא דבר כל כך היסטורי בDVD. אלי אמר שהיו שם מעט מצלמות, אבל לא הגיוני בעליל שירחמיאל יוותר על וואו שכזה... ...בעיתו ובזמנו. (של ירחמיאל! )
|
|
|
|
| נשלח ב-23/7/2013 02:39 |
|
| |
| netson כתב: |  | יש כמה נקודות, שלא כולם התעכבו עליהם.
ירחמיאל ביגון- היה מרוגש כל הערב. בשנים האחרונות לא זכורה לי התנהגות רגשית (חיובית כמובן . טוב! אחרי כ"כ הרבה הכנות) כזאת בהופעה. (דרך אגב הכובע היה על ראשו ברוב ההופעה, מה זה אומר?)
הרגשתי משהו בסגנון, אבל לא הצלחתי לשים את האצבע... עד שבאת והבאת ניסוח כל כך מדוייק :) ובאמת מוזר העניין עם הכובע!
דוד פרלמן- מצד אחד הוא קיבל יותר מידי קטעי סולו אבל מצד שני יש לו קול יפה וכיום הוא ה . ו...תראו לאיפה הוא הגיע. זוכרים אותו לפני שנתיים שלוש בארץ? היה נראה בול עץ, אמרו שהוא מתאים ל YBC! והיום... היחיד כמעט(מהילדים) שהיה בהופעה וחי את ההופעה זה הוא. אני חושב שהמסקנה של ירחמיאל צריכה להיות לקבל ילדים כבר בגיל 8 ושישארו לאורך זמן, ככה ההופעה תיהיה יותר חיה.
הבנתי שגם רבינא וג'רמי הגיעו בגיל מוקדם (בראיון שמצורף לDVD האחרון - Miami in Concert - הם אמרו שהם בני 13 וכבר 5 שנים במקהלה).
חייא אברמוביץ- היה בהופעה בכלל לא הביאו לו מספיק סולו. לדעתי טעות קשה. לא הצלחתי לרדת לסוף דעתו של ירחמיאל .
האחים בורשטיין ועקיבא ג'יקובסון- שרים בצורה יוצאת מן הכלל. הם נכס גדול למקהלה .
שאול אלסן- התקשתי לשומעו או בגלל שהמקרופון לא היה טוב או שקולו נותר עדיין יחסית דק.(ולעניות דעתי האפשרות השניה היא הנכונה!!!)
השיר "חי חי" - בינוני +.
ההצגה -היתה הכי טובה בעיר ומושקעת (מעניין כמה פעמים עשו חזרות... )
בהתחלה זה היה נראה לי שחזור כושל ומעצבן... אבל אח"כ חשבתי שדווקא חמוד הרעיון של השחזור. הילדים למדו את החלק שלהם מעולה (כולל להניח יד על הכתף של אבנר במקום הנכון בסולו...), אבל ירחמיאל לא התכונן מספיק טוב. הוא פישל בקטעים שלו... אולי מרוב שהיה בטוח שיזכור, הוא לא התאמן... 
המחרוזת באנגלית -היתה מצויינת. היה לי קטע מצחיק בצפייה. אחרי 4-5 שירים מהמחרוזת הנוסטלגית שסחפו אותי למעלה ואל מחוזות העבר , כשהגיע השיר מי לה' אלי, הרגשתי בצניחה חופשית על הקרקע המציאות. זה נראה כ"כ "תקוע" השיר "החדשני" במחרוזת הנוסטלגית. כדי שתבינו אותי אני מציע לכם לשוב ולצפות בקטע.
מעניין, כי אני דווקא מאוד אהבתי את השילוב של "מי לה' אלי". רק לא אהבתי שירחמיאל האיץ את הקצב, זה היה חגיגי יותר בקצב איטי.
ולאלי -שוב בפעם המי יודע, כמה תודה על הוידאו.
:)
|
|
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-25/7/2013 04:48 |
|
| |
התעצבנת על הביצוע, הא? 
|
|
|
|
| נשלח ב-26/7/2013 16:12 |
|
| |
סיקור אמיתי.
רציי לומר שהצילום באמת מצוין, תודה!!!
הם ממש חזרו למוטב!!! רקדו ופיזזו כילדי מיאמי אמיתים משכבר השנים!!! אהבתי את ההופעה- החזירה אותי לפעם באווירה ולהיום באיכות!!!
אני רוצה לשתף אותכם בתמונה שריגשה אותי מהופעה שבה רואים את הפרחים ביחד כשדיויד פרלמן בראשם, זה פשוט הזכיר לי את פעם ביצוע מעודן ועכשוי יותר, משהו מיוחד!!!
ירחמיאל באמת הי'ה עיף קצת... מה קרה? אולי מהאימונים של כולם המנהיג נחלש וכולם נתנו את המיטב:)
בכל אופן, סוף סוף הופעה יפה באמת ולא על מנת "לצאת ידי חובה" כמו שהרגשנו הרבה בשנים האחרונות (אולי רק אני?:)

תוקן על ידי תמרור25 ב- 26/07/2013 16:14:32
|
|
|
|
|