בית פורומים שידוכי חרדים

המדריך לפגושות..

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-2/4/2013 21:31 לינק ישיר 

כבוד.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/4/2013 23:20 לינק ישיר 

נקודהלמחשב כתב:
לפני הכל, תודה לכל אילו שפרגנו..:) והרי זה כאילו שפרטתי אותם.. 

אחת ויחידה: זה לא שאני הקצבתי זמן, אלא זה הזמן הרווח. אם את צריכה זמן אחר - ברכה והצלחה:). 
מה גם שהזמן הזה הוא זמן נורמלי לפגישות לפני שזה יגרום לתחושה של עומס ושובע ואח"כ מיאוס.. 

ורק שאלה לי אלייך: האם את זו שגורמת שהפגישות יהיו כאילו ארוכות או שמשום מה הפגושים שלך הם אילו שמושכים את זה. ועוד נקודה: האם את באמת צריכה אורך כזה של פגישה או שאת פשוט נסחפת וקשה לך להחליט לכן את צריכה כמה שיותר..?

דבר ראשון, אני לא ממש בטוחה שזה הזמן הרווח, אולי בגיל מבוגר יותר.

ולתשובה: ממש לא. אני יכולה להחליט על הדקה הראשונה, ואפילו לרמוז במפורש אחרי שעה- שעה וחצי שמיצינו, וזה ימשך...
דוקא אני, חוזרת מפגישה עם החלטה ברורה, ויותר מזה,בדר"כ אני ממש לא מסוגלת להמשיך פגישה שניה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/4/2013 23:26 לינק ישיר 

המבקרת בדימוס, זה אחד מתארי הכבוד היותר מכובדים שהעניקו לי בעת האחרונה....;)))))

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/4/2013 10:22 לינק ישיר 

ה1_ויחידה כתב:
לפני הכל, תודה לכל אילו שפרגנו..:) והרי זה כאילו שפרטתי אותם.. 

אחת ויחידה: זה לא שאני הקצבתי זמן, אלא זה הזמן הרווח. אם את צריכה זמן אחר - ברכה והצלחה:). 
מה גם שהזמן הזה הוא זמן נורמלי לפגישות לפני שזה יגרום לתחושה של עומס ושובע ואח"כ מיאוס.. 

ורק שאלה לי אלייך: האם את זו שגורמת שהפגישות יהיו כאילו ארוכות או שמשום מה הפגושים שלך הם אילו שמושכים את זה. ועוד נקודה: האם את באמת צריכה אורך כזה של פגישה או שאת פשוט נסחפת וקשה לך להחליט לכן את צריכה כמה שיותר..?

דבר ראשון, אני לא ממש בטוחה שזה הזמן הרווח, אולי בגיל מבוגר יותר.

ולתשובה: ממש לא. אני יכולה להחליט על הדקה הראשונה, ואפילו לרמוז במפורש אחרי שעה- שעה וחצי שמיצינו, וזה ימשך...
דוקא אני, חוזרת מפגישה עם החלטה ברורה, ויותר מזה,בדר"כ אני ממש לא מסוגלת להמשיך פגישה שניה.

סתם שאלה, איך את יכולה להחליט על הדקה הראשונה - האם הוא מתאים לך או שלא?!

ובכנות, ממש מוזרים הבחורים שאת נפגשת איתם.. אם עדיין אחרי רמזים מפורשים בכל זאת הם לא מתנדפים ממך.. זה פשוט הזוי ומוזר..! אולי זה מחמאה בשבילך.. אולי לא...  אבל עדיין זה מוזר.. חשבת על זה פעם?

ועכשיו אני גם מבין למה את לא מסוגלת להמשיך לפגישה שניה....  אחרי כאילו פגישות ארוכות, מיגעות, ולא נרמזות מי תרצה להמשיך עוד..?!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/4/2013 11:27 לינק ישיר 

אוקי..
ממש לא נפגשתי הרבה, בפעמים המועטות שזה קרה חוץ מפעם אחת שבאמת המשכנו די הרבה, ישר על ההתחלה לא רציתי, אבל הפגישה נמשכה.... (ופעם אחת אני גם סיימתי את הפגישה.. אחרי מלא זמן שפשוט לא יכלתי כבר)

ולא נראה לי שנפגשתי עם בחורים ממש הזוים:)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/4/2013 12:05 לינק ישיר 

ה1_ויחידה כתב:
אוקי..
ממש לא נפגשתי הרבה, בפעמים המועטות שזה קרה חוץ מפעם אחת שבאמת המשכנו די הרבה, ישר על ההתחלה לא רציתי, אבל הפגישה נמשכה.... (ופעם אחת אני גם סיימתי את הפגישה.. אחרי מלא זמן שפשוט לא יכלתי כבר)

ולא נראה לי שנפגשתי עם בחורים ממש הזוים:)

ישר על ההתחלה לא רצית - זה אומר מראה..?

מכל הפגישות שלך, כמה מהם באמת נמשכו כל כך הרבה זמן..? בכל מקרה, את עצמך אומרת שמשיכה של זמן רק הורסת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/4/2013 12:12 לינק ישיר 

דווקא לא תמיד מראה.. ואני לא יודעת להגדיר...
כל הפגישות שלי נמשכו. וחוץ מאחד שנהננו ולא שמתי לב לשעון, הכל היה מרוח..

אני מרגישה אצל פסיכלוג..P=

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/4/2013 12:22 לינק ישיר 

בשבילך כדאי לך להגדיר לעצמך למה.. 

אז שוב, אם הם נמשכו כי הבחורים משכו זה לא נראה לך הזוי.. או לכל הפחות הסבר איך זה קרה..?

אל דאגה, אני יעשה לך הנחה..:P

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/4/2013 12:30 לינק ישיר 

המדריך הכי פשוט, זה פשוט להיות מי שאתה. הכי ספונטני שיש. וגם אם לא ידוע איזה בית אתם רוצים, אז פשוט תדברו על זה בספונטניות. לכל אדם יש איזה בית שהוא ראה בחייו שהוא מדמיין חלקים ממנו לעצמו.בהצלחה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/4/2013 13:10 לינק ישיר 

נקודהלמחשב כתב:

אז שוב, אם הם נמשכו כי הבחורים משכו זה לא נראה לך הזוי.. או לכל הפחות הסבר איך זה קרה..?

ההסבר הכי פשוט, שרואים אותי קשה להיפרד..P=

ו, תודה על הנדיבות..:)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/4/2013 15:36 לינק ישיר 

נקודהלמחשב כתב:
טיע: א. למה נו, נו..?

'נו נו..' זוהי תגובה קצרה לתגובה חריפה  שלא כדאי שתאמר. משו כמו: "נו טוב, כך מדבר לו צוציק שרק התחיל את מסע השידוכים.. קל לו לתת הוראות ולחלק פקודות.."

ב. אני בטוח שיש גם כאילו בחורים, אבל אין זה פוטר אותך מחובת ההשתדלות. ואין זה מגרע מהחלק שלך בנושא. ואני בטוח שאם את תעשי את שלך, מלבד  שבמציאות פחות תהיי כאובה ומאוכזבת. מלבד, שבפועל זה מעלה לך את סיכויי ההצלחה, גם בשמיים זה יגרום לך ליותר סייעתא דשמייא.. לא שווה לנסות..?!

אם ע"י זה תגרם לי ס"ד, אני מוכנה לקבל את דבריך. הולך..

ג. את לקחת את דברי בהקצנה של גילאי - 27 - 30. אבל כוונתי הייתה גם לכאילו שהן שנה בשידוכים והן נפגשות עם בחור טירון. ופשוט זה קרה לי עם כמה מחברים שלי לכן כתבתי את מה שכתבתי. 

ממש לא התכוונתי להקצין, פשוט, כל אחד רואה את הדברים מנקודת מבטו.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/4/2013 23:26 לינק ישיר 

ה1_ויחידה כתב:

נו ברור...:) אבל זה גם ההסבר הכי קל בשביל לא להתמודד עם האמת...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/4/2013 23:30 לינק ישיר 

טיע כתב:
טיע: א. למה נו, נו..?

'נו נו..' זוהי תגובה קצרה לתגובה חריפה  שלא כדאי שתאמר. משו כמו: "נו טוב, כך מדבר לו צוציק שרק התחיל את מסע השידוכים.. קל לו לתת הוראות ולחלק פקודות.."

ב. אני בטוח שיש גם כאילו בחורים, אבל אין זה פוטר אותך מחובת ההשתדלות. ואין זה מגרע מהחלק שלך בנושא. ואני בטוח שאם את תעשי את שלך, מלבד  שבמציאות פחות תהיי כאובה ומאוכזבת. מלבד, שבפועל זה מעלה לך את סיכויי ההצלחה, גם בשמיים זה יגרום לך ליותר סייעתא דשמייא.. לא שווה לנסות..?!

אם ע"י זה תגרם לי ס"ד, אני מוכנה לקבל את דבריך. הולך..

ג. את לקחת את דברי בהקצנה של גילאי - 27 - 30. אבל כוונתי הייתה גם לכאילו שהן שנה בשידוכים והן נפגשות עם בחור טירון. ופשוט זה קרה לי עם כמה מחברים שלי לכן כתבתי את מה שכתבתי. 

ממש לא התכוונתי להקצין, פשוט, כל אחד רואה את הדברים מנקודת מבטו.

אוקי.. סליחה אם פגעתי..  אבל אם הדברים נכונים אז מזה משנה מי אמר אותם..? ואם הם לא נכונים, אז פשוט תמרחי טיפקס... לא כך..?

ב. ב"ה....

ג. מבין... 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/4/2013 01:06 לינק ישיר 

נקודהלמחשב כתב:

מפתאום? זה ה-אמת!!! (עוד מילה אחת אין תשלום...P=)

איזה עוד הסבר יכול להיות בדיוק?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/4/2013 20:15 לינק ישיר 

ה1_ויחידה כתב:

מפתאום? זה ה-אמת!!! (עוד מילה אחת אין תשלום...P=)

איזה עוד הסבר יכול להיות בדיוק?

אני מניח, שאחת כמוך כשהיא לא רוצה שיקרה משהו זה פשוט לא יקרה, ואין לך בעיה לגרום לזה אפי' במחיר של דוגריות..  כך, שאם באמת על ההתחלה לא חפצת בהם בטוח אני שהיית גורמת לו להבין שמיצית ואם בכל זאת לא גרמת שזה יקרה.. זה אמור להגיד לך משהו לא..?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > המדריך לפגושות..
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.