בית פורומים לשמוע אל הרינה ואל התפילה

פסח במלון מרידיאן ים המלח תור פלוס והחזן יעקב מוצן והזמר ישראל פרנס

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-3/4/2013 11:10 לינק ישיר 
פסח במלון מרידיאן ים המלח תור פלוס והחזן יעקב מוצן והזמר ישראל פרנס

עשיתי את הפסח במלון מרידיאן ים המלח בארגון תור פלוס
כל הכבוד ליעקב כהן שהביא את החזן יעקב מוצן לתפילות ואת הזמר ישראל פרנס לעריכת הסדר ולשירה בזמן הסעודות בימי החג והשבת
נהניתי מתפילותיו של החזן מוצן
הוא התפלל עם קולו היפה ושילב מנגינות שונות בתפילה
מי ששאל בעבר איך צריך חזן להתפלל היה מקבל שיעור ממנו
התפילה התחילה ב שמונה וחצי ונגמרה ב 11
זה היזכיר לי את אבי ז''ל שהיה חזן בבריסל כ 30 שנה התפלל יפה ולא עייף את הקהל בקטעי חזנות שלא נגמרים כמו בשבתות חזנות שסוחתים את החזן עד הסוף
קטעים שהוא שר
ביום הראשון בתילת טל הוא שר של רוזנבלט
בליל שבת חלק מרבונו של עולם של פינצ'יק
בשביעי של פסח יזכור והרנינו עמו שלו
בהלל קטעים שונים של מנגינות חסיידיות
הכל בטוב טעם
את הסדר המרכזי ערך הזמר ישראל פרנס ביחד עם הרב בן ציון אלגזי
לזמר פרנס קול עוצמתי וערך את הסדריפה מאוד הפעיל את הציבוור בשירי ההגדה והיה שמח מאוד
בשאר סעודות החג והשבת היו שבעה חדרי אוכל והוא עבר בכל אחד מהם לשמח בשירתו את כולם
חזרתי הביתה מרוצה מאוד הן מהחזן מוצן והן מהזמר פרנס
יש לציין גם את תוכניות הזמר
במוצאי היום הראשון ישי לפידות ולהקתו החדשה ובשילוב החזן מוצן כשאישתו על הקלידים בהופעה לא רגילה
ובערב הראשון רואי לא זוכר את שמו הנוסף אירח את יהורם גאון שלא ס ליחו בהופעה מדהימה
הצוות של תור פלוס עמד לרשות האורחים בחביבות ובמסירות
שוב כל הכבוד ליעקב כהן על האירגון והרעיון להביא את החזן מוצן והזמר פרנס להנעים לנו את החג
אני מחכה לשנה הבאה

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/4/2013 12:26 לינק ישיר 

ברוך,אני שמח שנהנת,בתור פלוס הכסף יענה את הכל (ואת הקול).אני לא יכול להרשות לעצמי להזמין 3 חדרים אצל תור פלוס.מאירמן נופש ותיירות מפעיל את מלון גולדן קראון בנצרת לבעלי המאה ואת מלון המלך שלמה בטבריה (4 כוכבים שפרט לאינטרנט אלחוטי הקיים רק בלובי,כל השאר לא מבייש מלון 5 כוכבים).בין האורחים פגשתי את החזן הדגול משה שטרן שנאלץ לשמוע את קול העורב שלי באחת מתפילות מוסף של חול המועד.והדובדבן שבקצפת,החזן משה שטרן הואיל בטובו להתפלל בתפילת היזכור את ה"א-ל מלא רחמים לקדושי השואה",בסיום התפילה לא נשארה עין יבשה.חזן גדול מספיק שיתן קטע אחד כדי שניתן יהיה להכיר בגדולתו וגם מי שלא חובב חזנות יצא עם טעם של עוד.
קיץ בריא לכולם

בעזרת השם

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > לשמוע אל הרינה ואל התפילה > פסח במלון מרידיאן ים המלח תור פלוס והחזן יעקב מוצן והזמר ישראל פרנס
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext