בית פורומים שידוכי חרדים

טיפים לפגושים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-4/4/2013 20:23 לינק ישיר 

Lorein כתב:
אשכול מוצלח! יישר כח!

טיפ נוסף:
מלכתחילה שים את הפון שלך על שקט, ואל תענה לשיחות. מקסימום יחכו לך שעה ומשהו עד שתחזור אליהם.
יש לך שיחה דחופה? צפויה להגיע? עדיף שתעדכן מראש.
הגיעה שיחה ואתה חייב לראות מי מתקשר אליך עכשיו? תבקש סליחה לפני(!) שאתה מסתכל לכיוון הפון.
מי שקשה לו הרעיון, מומלץ לתרגל אותו כמה פעמים לפני פגישה. בהצלחה.

תרשי לי לחלוק עלייך בכל תוקף..?

לענ"ד, כמו שאם את תפגשי עם הבוסית שלך לא יהיה לך צד בכלל להשאיר את הפון דולק ואפי' על רטט לא, כ"ש וכ"ש לא להגיד לה - "בוסית תהיי רגע על ממתינה אני עוברת לפון..."..  לא כך?
אז בעייני פגישה עם בחורה זה הרבה יותר חשוב.. חשוב לך כי זה העתיד שלך! וחשוב כי הבחורה הגיעה, השקיעה הרבה לפני הפגישה, (מי כמוך יודעת במה זה כרוך...).. משקיעה בפגישה עצמה.. האם לא מגיעה לה את המינימום הזה שעכשיו יהיו רק שלה..?! האם לא מגיעה לה את המינימום של כבוד לא לענות באמצע או להיות מוסחים בדעת..?!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/4/2013 20:51 לינק ישיר 

נקודהלמחשב כתב:

לענ"ד, כמו שאם את תפגשי עם הבוסית שלך לא יהיה לך צד בכלל להשאיר את הפון דולק ואפי' על רטט לא, כ"ש וכ"ש לא להגיד לה - "בוסית תהיי רגע על ממתינה אני עוברת לפון..."..  לא כך?
אז בעייני פגישה עם בחורה זה הרבה יותר חשוב.. חשוב לך כי זה העתיד שלך! וחשוב כי הבחורה הגיעה, השקיעה הרבה לפני הפגישה, (מי כמוך יודעת במה זה כרוך...).. משקיעה בפגישה עצמה.. האם לא מגיעה לה את המינימום הזה שעכשיו יהיו רק שלה..?! האם לא מגיעה לה את המינימום של כבוד לא לענות באמצע או להיות מוסחים בדעת..?!

ובמה בדיוק דבריך חולקים על דברי?
כתבתי בצורה הכי עדינה מה שאתה כתבת בכל תוקף..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/4/2013 20:57 לינק ישיר 

פשוט כתבת:  "הגיעה שיחה ואתה חייב לראות מי מתקשר אליך עכשיו? תבקש סליחה לפני(!) שאתה מסתכל לכיוון הפון."...  זה נתן לי את התחושה שזה כן דבר לגטימי או בכלל דבר שיכול לקרות.. ולכן כתבתי את מה שכתבתי, אבל כוונתך הייתה כדבריי רק בעדינות אז הריני מחזיר את מילותיי. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/4/2013 21:01 לינק ישיר 

נקודהלמחשב כתב:
פשוט כתבת:  "הגיעה שיחה ואתה חייב לראות מי מתקשר אליך עכשיו? תבקש סליחה לפני(!) שאתה מסתכל לכיוון הפון."...  זה נתן לי את התחושה שזה כן דבר לגטימי או בכלל דבר שיכול לקרות.. ולכן כתבתי את מה שכתבתי, אבל כוונתך הייתה כדבריי רק בעדינות אז הריני מחזיר את מילותיי. 

הבנתי. אז מבחינתי המילה "חייב" הייתה במובן של חייב באמת ולא במובן של לא יכול לעצור את עצמו.
ו.. כל הכבוד לך על הגישה האמיתית שלך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/4/2013 01:24 לינק ישיר 

יש גם אשכול טיפים לפגושות ראשונות?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/4/2013 03:30 לינק ישיר 

נקודהלמחשב כתב:
אשכול מוצלח! יישר כח!

טיפ נוסף:
מלכתחילה שים את הפון שלך על שקט, ואל תענה לשיחות. מקסימום יחכו לך שעה ומשהו עד שתחזור אליהם.
הגיעה שיחה ואתה חייב לראות מי מתקשר אליך עכשיו? תבקש סליחה לפני(!) שאתה מסתכל לכיוון הפון.

תרשו לי לחלוק עליכם. לכולנו יש חיים מעבר לשידוכים. כמובן שיש לשים את המכשיר על שקט ולהתרכז בפגישה, אחרת הדבר משדר זלזול. אבל אפשר לקבל בהבנה ובהסכמה אם יעיפו מבט בפלאפון בקטעים פנויים, לדוג: כשהבחור מונה מעותיו לתשלום הטיפ או כשיוצאים לסיבוב קצר וכו׳.

תוקן על ידי בחורהנט ב- 05/04/2013 03:32:35

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/4/2013 10:12 לינק ישיר 

אתם באמת סומכים על ההורים שלכם בשידוכים?? לפי דעתי דוקא ההורים מחפשים לילדים בדרך כלל את מה שהם רוצים....... לא מה שאנחנו רוצים... ובלי להכליל כמובן. באופן אישי, לא אוהב שאף אחד מתערב לי בשידוכים. רק אני יודע מה הדבר הספציפי שאני מחפש..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/4/2013 12:01 לינק ישיר 

תפסיק להיות חמור קופץ בראש ולהגיב בלי קשר, זאת לא הפעם הראשונה... לא אמרתי שהם לא מחפשים בשבילנו את הטוב ביותר, ולא אמרתי שהם לא אוהבים אותנו. רק שאולי לפעמים מרוב אהבה... רוצים את ההכי טוב שנראה מבחינתם, ושוכחים שבדברים מסויימים אנחנו טיפ טיפה שונים מהם, ומחפשים דברים מסויימים שהם לא חשבו עליהם\לא רואים בהם כמהותיים. ואמרתי, בלי להכליל....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/4/2013 13:24 לינק ישיר 

michal7700 כתב:
יש גם אשכול טיפים לפגושות ראשונות?

יש אשכול "המדריך לפגושות".. שהוא מענה גם ל-פגושות ראשונות. 
אך אם עדיין יש לך שאלות או תהיות, אז מוזמנית לעלות אותם על הכתב לתועלת כולם. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/4/2013 13:25 לינק ישיר 

בחורהנט כתב:
אשכול מוצלח! יישר כח!

טיפ נוסף:

תרשו לי לחלוק עליכם. לכולנו יש חיים מעבר לשידוכים. כמובן שיש לשים את המכשיר על שקט ולהתרכז בפגישה, אחרת הדבר משדר זלזול. אבל אפשר לקבל בהבנה ובהסכמה אם יעיפו מבט בפלאפון בקטעים פנויים, לדוג: כשהבחור מונה מעותיו לתשלום הטיפ או כשיוצאים לסיבוב קצר וכו׳.

תוקן על ידי בחורהנט ב- 05/04/2013 03:32:35

איך אמרה טיע - נו, נו.... 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/4/2013 13:28 לינק ישיר 

ה_ספרדי כתב:
אתם באמת סומכים על ההורים שלכם בשידוכים?? לפי דעתי דוקא ההורים מחפשים לילדים בדרך כלל את מה שהם רוצים....... לא מה שאנחנו רוצים... ובלי להכליל כמובן. באופן אישי, לא אוהב שאף אחד מתערב לי בשידוכים. רק אני יודע מה הדבר הספציפי שאני מחפש..

אני לא מכיר את היחסים שלך עם ההורים.. וייתכן מאד שאצלך אישית, ישנם דברים שהם רוצים שאתה לא רוצה. ואז זה זכותך המלאה. לעמוד על שלך.. (כמובן תלוי מה ואיך.. ) אבל עדיין באותם דברים שאתה כן סומך עליהם עדיף לך לסמוך עליהם מאשר לקחת את כל העול על עצמך.. 

ועוד נקודה, אף שאתה צודק שאתה עצמך יודע הכי טוב מה אתה מחפש לעצמך, אבל אין זה סתירה שתוכל ללמד גם את האחרים מהו רצונך ושהם יסייעו לך בזה.. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/4/2013 14:34 לינק ישיר 

בענין הפלאפון... יש להבחין אם הדבר נובע מזלזול או מיתר נוחות

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/4/2013 09:42 לינק ישיר 

זה רק אני המשונה פה שחושב שלא משנה ממה זה נובע, הפגישה מספיק חשובה שלא יהיה בכלל מקום לפון בזמן הזה..?!
האם תהיה הסיבה שלא תהיה (למעט פיקוח נפש או לא יודע מה..) זה שבחור כל כך מכור לפון שלו שהוא לא מסוגל להתנתק ממנו שעה/שעה וחצי זה לא מלמד עליו משהו..?! (הכוונה גם לבחורה)

ובלי קשר ממה זה נובע, איפה השכל להבין שאם נמצאים בפגישה כל התעסקות אחרת.. שכל שימת לב מלבד הצד השני רק הורסת...?!

נשגב מבינתי..

ומי שאיתי - שיצביע!
ומי שלא - עדיף שלא יצביע.. :)

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > טיפים לפגושים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.