עד עכשיו אם רציתם לראות קליפ בימי הספירה,
הי'ה אפשר לראות את הקליפים של מיאמי עם שמע מושתק, או פשוט לחפש משהו של מקהלות אחרות-
המכביטס, ישיבה בויס ועוד... החלטתי שהגיע הזמן לחדשה מוזיקלית ווקאלית של מיאמי.
לקחחתי את הדיסק הווקאלי של מיאמי- משום מה יש להם במיוחד שירים מרווח.
לקחתי משם את המחרוזת, סידרתי קצת, ו... ברוך ה'- יצאה לי מחרוזת יפהפי'ה של ימי הספירה...
המלצה שלי- תראו עד הסוף ואל תקפיצו-ותופתעו!
אבל בשביל להעלות אותה אני רוצה נוכחות מלאה!!
נשלח ב-16/4/2013 15:57
אה, אז זה ההפתעה שלך. יפה יפה.
בכל אופן אני כאן
נשלח ב-17/4/2013 21:53
שירו- זריזה:) חברים, תזדרזו... שאני אוכל לתת לכם אותו מהר, ולא אחרי ל"ג בעומר...:)
נשלח ב-18/4/2013 13:36
Im here too!!!
well done תמרור!!!
נשלח ב-18/4/2013 16:42
גם אני פה D: תמרור העם איתך.. :)
נשלח ב-18/4/2013 17:07
Thanx!!! I am ready!!!!!
נשלח ב-28/4/2013 00:36
נו... כבר ל"ג בעומר, אבל גם עכשיו לא מאוחר. יש כאלו שלא שומעים שירים גם אחרי ל"ג בעומר
נשלח ב-4/7/2013 23:08
ב"ה
הנה זה הגיע!!! במיל של הפורום תהנו ותעדכנו...
אשמח לשמוע פה תגובות... אני מבקשת! לא להעביר ולא להעלות לרשת!!!!!!!
תוקן על ידי תמרור25 ב- 04/07/2013 23:10:14
נשלח ב-4/7/2013 23:23
תמרור,וואווווווווו! אין לי משהו אחר להגיד לך.
ברכותי על הרגע הנחשק הזה שבו יצא לאור הקליפ המדובר ביותר.
ועכשיו לסיקור:
הדיוק הוא חבל על הזמן, חוץ מפישול קטן כשהשירה מפסיקה עד ששומעים את מחיאות הכפיים (בערך 1 שניה), ראיתי המוני קליפים שעשויים עם פלייבק (ואני לא מתכוונת קליפ שיצא רשמית ע"י הזמר, אלא קליפים חובבניים) ובחיים שלי לא ראיתי כזה דיוק, אם את לא יודעת אין לך מצב לקלוט שהשירה היא לא אוטנטית וחיה. בכלל בחרת את המחרוזת עם השיר הכי אהוב עלי!!! השיר אני מאמין בביצוע מהמם של ארי המתוק. עלי והצליחי והפיקי לפורומנו היקר עוד כאלו יצירות משובחות.
תוקן על ידי SHIROH ב- 04/07/2013 23:25:46
נשלח ב-5/7/2013 00:27
תודה שירו! כיף לראות תגובות חמות על משהו שממש השקעתי בו ושוב תודה:) ברוך שכיוונתי...:) בע"ה!
נשלח ב-5/7/2013 01:58
וואווווווווו, תמרור!!!
זה גדול!!
איזו השקעה עשית פה... ההדבקה מסונכרנת בול! ממש הרגשתי שאני רואה את מה שאני שומעת! בטח עבדת על זה קשה...
כשרואים את זה בכלל לא שמים לב שזה ווקאלי, המוזיקה בכלל לא חסרה.
איך בכלל חשבת על הרעיון? אני מצדיעה לך בזאת על היצירה
נשלח ב-5/7/2013 12:38
נכון... זו באמת היתה עבודה תודה:) איך חשבתי על זה? הרגשתי שחסר לי הקליפ, וראיתי את הקליפ של ישיבה בויס שש להם כבר 2 קליפים ווקאלים אז אמרתי איך למיאמי אין? אז החלטתי לעשות בעצמי... למי שאין רקע- אני למדתי עריכת סרטים וכבר עוסקת בזה אז החלטתי לעשות זאת ולזכות גם את הפורום היקר שלנו אני מבקשת סליחה אם זה קצת מטריח אנשים ללכת עד המיל... אני פשוט רוצה לשמור על זכויות היוצרים ולכן גם ביקשתי לא להעביר ולא להעלות ל ש ו ם מ ק ו ם!!! מי שאין לה נגישות במיל יכולה לבקש ממני בפרטי. אשמח לעזור!! כמובן אם תבטיחו להצמד לכללים:) תהנו ותגיבו!!! אידי- כבר אמרתי לך שאני לא מוותרת על הסיקור שלך:) אז תודה:)))
נשלח ב-5/7/2013 18:18
אני לא יכולה לראות את הקליפ לכן אני לא יכולה להגיב..
אבל זה נשמע אחד הדברים המושקעים אז כל הכבוד תמרור!!!
נשלח ב-7/7/2013 13:01
רחלי! לא יכולה לראות את הקליפ??? למה? ברוך ה', תודה!
נשלח ב-7/7/2013 15:27
אין לי גישה למייל..
נשלח ב-7/7/2013 16:32
תמרור25 כתב:
הרגשתי שחסר לי הקליפ, וראיתי את הקליפ של ישיבה בויס שש להם כבר 2 קליפים ווקאלים אז אמרתי איך למיאמי אין? אז החלטתי לעשות בעצמי...
באתי לכתוב לך שתעברי לפרוייקט הבא, ותעשי גם על YBC... אבל כתבת שיש להם