בית פורומים בית שמש

מערכת הבחירות התשע"ד

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-19/4/2013 13:39 לינק ישיר 
מערכת הבחירות התשע"ד

הקיץ אמנם לא התחיל במזג אויר חם אך המפה הפוליטית בשדה המונוציפאלי רוחשת וגועשת, אמנם בבחירות הכלליות כל חלקי יהדות התורה פסעו בלכידות ובאחדות עכ"פ דאגו שכך זה ייראה, בבחירות המקומיות כפי הנראה זה לא הולך לקרות, בביתר עילית אמנם ככה"נ הולכת להיות מנומנמת ושקטה שם נסגרו הקצוות בין הפלגים שהתקוטטו בבחירות הקודמות זה כנראה הספיק להם, באלעד שם לא מפסיקים להתקוטט מזה חמש שנים אך לא ניראה שיהיו זעזועים פנימיים בתוך יהדות התורה המקומית שם כך שהיא אינה העיר שהולכת לספק כותרות. במודיעין עילית יש את התסריט הידוע שם צומח איזה אלמוני שמכריז על עצמו כמושיע... אך התוצאה ידועה אלא אם כן גוטרמן יפתיע ויילך בעקבות מוטלע קרליץ - לעסקים. הערים שסומנו ע"י הדורשי רשומות הינם הערים בני ברק ובית שמש שם הולכת להיות כאוס מוחלט, בבני ברק שם יאויש תפקיד ראש העיר במחלוקת בין ויזניץ וגור מה גם שהליכוד בעיר ככה"נ יגרור את העיר לבחירות, ואיך שכחנו אין שלומי אמונים שכהיום יש לה רק 2 מקומות ועוד מקום שיש לה בהשאלה, כך שהיא תדרוש הפעם 5 מקומות והיא תרוץ לבד במידה והיא לא תקבל זאת מה שיפתח בפעם הבא את עניין הראשות גם לגבי שלומי אמונים. בבית שמש עליה נשים הפעם את הדגש - שם אבוטבול הולך להזיע ולהיאבק להישאר בלשכת ראש העיר מול הגוש החילוני שייצא הפעם במאבק על חייו, בתוך יהדות התורה הולכת להיות מלחמת עולם של ממש: צופים לה 6 מושבים במועצה כך שבתוך דגל ילחמו מי יהיה המקום השלישי או אפילו שאחד מהוותיקים מונטג/גרינברג יאלץ לרדת מקום בשביל מועמד של הפלג הירושלמי/גולדשטיין (סילברסטיין?), באגודת ישראל לא יתנו לדגל 3 מקומות בגלל שלטענתם בעלזא היא על חשבון דגל כך שיש לה כבר 3, שלומי אמונים תדרוש את המקום הראשון מול דגל פלוס לפחות עוד מקום במקום ריאלי, וזה עוד לפני התפקידים הבכירים כמו סגנות בשכר ותכנון ובנייה שככה"נ הולך להיות מלחמה בין שלומי אמונים לדגל, בתוך שלומי אמונים העניינים לא ברורים בכך שישנם קולות (צרחות) על ריענון שורות, כאשר הכוכב העולה יהיה כנראה גולדברג איש שטח מוכר בעיר, כך שעם כל הצרות זה כמעט בלתי נמנע ששלומי אמונים תרוץ ברשימה עצמאית, ואיך שכחנו את טוב שם ככה"נ ידיחו את פרידמן הפדחן עם אחד משני דורשי הכתר אסטרייכר או לוי... חכו חכו וזה עוד לא הכל.... המשך יבוא!

קיבלתי בוואטסאפ

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי ציפצוף ב- 19/04/2013 13:40:30

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/4/2013 17:58 לינק ישיר 

?????????????????

וואוווו כזה ניתוח מעמיק שאין בו ולו שום דבר .לכל הפחות בנושא בית שמש וביתר המוכרים לי וגם ירושלים לא ברור מה הולך להיות שם

הייתי מברר מי שולח וואטסאפ כזה ומה יכולת הניתוח והידיעה שלו
אגב לגבי טוב בבית שמש ממה שידוע לי וידוע לא מדיחים את אלי והוא לבדו יחליט האם הוא מעונייןם לרוץ שוב או לא ,לא יודע מי זה לוי (אולי התכוונת לליאור רוט) וירוחם אמר לי  מפורש שהוא לא מתמודד

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/4/2013 18:44 לינק ישיר 

מדובר בלבי ולא לוי.   יעקב לבי ממארגני המחאה החברתית (ובמקרה , גיסו של שמוליק).
אלי פרידמן אכל את הדגים הסרוחים (פגעו בפרנסה שלו) ובסוף גם נזרק מהעיר (ע"י יפה הנפש מטוב שנוהגים כבוד זה בזה!)  אלי פרידמן לא הולך להוביל את טוב. רק בדגל יש חוק שלא מזיזים מישהו ( אגב, בדקתי בתקנון של מפלגת דגל ויש סעיף מיוחד על בית שמש שדוקא שם נשתרש הדבר והפך למנהג, להזיז ולהעיף ( מונטג עשה זאת לגרינבוים וגרינברג עשה למונטג ועכשיו....)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/4/2013 23:33 לינק ישיר 

רשב''י הוא לב טו''ב - ועד אז נקוה שאלי כבר לא ירוץ וייתן אפשרות לשקם את הנזקים שהוא גרם .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/4/2013 10:21 לינק ישיר 

אייזן היקר
אני לא יודע ולא מכיר שום נזק שעשה אלי במהלך השנים האחרונות ההיפך הוא הנכון הוא נתן קצת מצפון ושיוויון לאנשים וגופים ראויים שלא כמו שאר האנשים שעשו כל שלאל ידם על מנת להציק ולהרע לתושבי העיר החל מהממונה על פירסום עצמי דרך הבולדוזר שגרם לפירוק העיר וכלה בראש העיר הנרפס בפני אנשים המייצגים את מי שלשלפני מספר ימים כינה את הגראי"ל שטיינמן " מסית ומדיח" ואת השאר כבר ניתן לראות על קירות העיר המטונפת שלנו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/4/2013 09:42 לינק ישיר 

יש שם חדש שמסתובב עכשיו כאחד שעשוי להחליף את מונטג בגיבוי רבני הרמה. שמו, ארנפלד. מישהו מכיר אותו או יודע במי המדובר. האם הוא קשור לחוי ארנפלד מהתוארים לנשים? טוענים שאם מונטג בולדוזר אז הוא D9, אבל מבירורים אצל ידידים, אף אחד לא מכיר את העסקן הזה.   

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/4/2013 11:47 לינק ישיר 

חרדי אתה לא בעניינים...

אם כבר מדובר על מהלך של רבני הרמה להחלפת גרינברג... מונטג לא להחלפה....

וארנפלד שלך הוא חייזר....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/4/2013 18:15 לינק ישיר 

קודם כל לא אמרתי שהוא שלי. דבר שני אולי כבר כדאי להחליף את כולם. 
רשימה מוצעת:   1. אלי כהן (הרב) 2. ירוחם אוסטרייכר  3. ומשה זיידל (מהקריה)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/4/2013 21:42 לינק ישיר 

מה ההתלהבות להעיף מישהו לפני שנמצא לו מחליף ראוי ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/5/2013 23:00 לינק ישיר 

הלוואי שארנפלד יהיה במועצה הוא תותח חבל על הזמן אבל אני לא מאמין שהוא יסכים לכך

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/5/2013 23:48 לינק ישיר 

אולי אם תבקש הוא יואיל בטובו .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/5/2013 10:11 לינק ישיר 

חשיפה...

אתמול בערב נודע לי על מהפך בחצרו של הרב גולדשטיין.  טומבק בחוץ וארנפלד( מי זה האיש הזה?) בפנים.
המשמעויות לא ברורות עדיין אבל יהיו השלכות ברשימה למועצת העיר וכן להתמודדות על ראש העיר. ארנפלד מנסה לחבר את הרב גולדשטיין עם חצרו של הרב שטיינמן כדי שיוכל בסופו של תהליך לקחת את הבכורה בבית שמש. נכון לעכשיו אחד מחברי המועצה מסייעים לו אבל עלול לשלם את המחיר בסוף. גם בסביבתו של אבוטבול מודאגים מאוד מההתפתחויות האחרונות. ארנפלד אינו מעוניין בתמיכה באבוטבול, הוא מעדיף אפילו תמיכה בראש עיר דת"ל או חילוני.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/5/2013 16:29 לינק ישיר 

מי שלא יילך עם אבוטבול - סיכוייו קטנים .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/5/2013 17:55 לינק ישיר 

בינתיים נראה שהשקט חזר לזירה עד לסיבוב הבא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/5/2013 12:55 לינק ישיר 

אם לא ילכו כולם עם ראש עיר חרדי אחד ! ועדיף אפילו אבוטבול שעשה עבודה יפה גם באזורים החרדיים וגם באזורים החילוניים , ויחסית לאדם מפורסם שיש לו מקנאים ושונאים , יש לו הרבה אוהבים ואוהדים מהצבור החילוני גם כן 
אם לא רוצים להפסיד בבחירות המקומיות כמו שהפסדנו בארציות  חיבים אחדות !!! 
מי שמנסה לפלג שיקח אחריות להפסדים גדולים לצבור החרדי  ואני משתמשת בלשון עדינה .
בהצלחה לכולם , ושמרו על כבוד האנשים שאתם דנים בהם , גם חברי עיריה הם אנשים .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/5/2013 00:16 לינק ישיר 

שבוע טוב ומבורך וחג ביכורים שמח!

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בית שמש > מערכת הבחירות התשע"ד
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext