השיחה זרמה ביניהם והם הרגישו נעים ופתוח ובין יתר הנושאים שהם דיברו הם שוחחו על נושא "מכון כושר" הם שיתפו אחד את השנייה בדעתם האישית על הנושא ואז כנראה הבחור הרגיש מידי נעים ובלי להתבלבל שאל את העלמה היקרה : "כמה את שוקלת" ???? במקומה הייתי מעבירה נושא ומדברת אתו על נושא האופטיקה והחשיבות בהרכבת משקפיים במספר שלך... אבל לא אני נפגשתי אתו והעלמה היקרה בחרה לדון אותו לכף זכות....
ולענייננו...... עד כמה מפריע לכם חוסר טקט בפגישות?? יצא לכם להוריד בחור\ה על חוסר טקט?? תכתבו ושתפו במקרים חסרי טקט שקרו לכם ואיך התנהגתם :)
נשלח ב-21/4/2013 20:32
חח.. חמור!!
נשלח ב-21/4/2013 20:33
חח.. חמור!!
נשלח ב-21/4/2013 20:36
טיע כתב:
חח.. חמור!!
מגמגמת!
נשלח ב-21/4/2013 20:40
מזעזע ו.. מצוי..=/
נשלח ב-21/4/2013 20:45
ברור שזה מפריע! וברור שאני יוריד עלזה!!
בחור שמתיישב בכורסא מולי בלובי של המלון,והדבר הראשון שהוא אומר אחרי השלום זה: "וואאו קטלני פה"..איזה תינוק ואותו אחד גם אמר שהוא הכין שאלות למקרה שיהיה רגעי שקט מביכים..כאילו מההה?למה אתה מספר לי אתזה? חחח אבל אחרי הכול הוא היה כ"כ חמוד,וכ"כ מצחיק..שהורדתי רק אחרי פגישה שלישית(ואני עדיין חושבת עליו..)
נשלח ב-21/4/2013 20:48
חחחח הצחקת אותי :)
נשלח ב-21/4/2013 20:50
אדם_ה1 כתב:
חח.. חמור!!
מגמגמת!
אני מגמגמת בדאבל. לא לשכוח! :)
נשלח ב-21/4/2013 21:28
אדם_ה1 כתב:
חח.. חמור!!
מגמגמת!
חסר טקט שכמוך....
נשלח ב-21/4/2013 23:28
אני אישית לא סובל אנשים עם חוסר טקט, ואם בפגישה אני ייתקל בזה אני ודאי יוריד.
נשלח ב-22/4/2013 00:06
ודאי שטקט הוא דבר חשוב, וקשה לחיות עם אדם בלי הרבה טקט. אבל שמכירים אנשים חדשים אסור לבחון אותם על כל משפט בזכוכית מגדלת. כל אחד בא מרקע שונה עם מוסכמות אחרות, ואסור להסיק מהר במיוחד שבפגישה לחוצים וקורה שנפלטים מילים בלי הרבה קשר.
ויש לי דוגמה אישית, הגעתי לפגישה ראשונה, הכל היה טוב ויפה: ישר מצאתי את הבחורה, היא הייתה נראית ממש חמוד ואפילו המלון היה כמעט ריק, דבש! הסתובבנו במלון איזה שתי דקות למצוא את המקום הכי טוב והתיישבנו. עכשיו בא הקטע שהמוח שלי התחיל לעבוד איך להתחיל ת'שיחה. הבטתי בעיניים שלה והיא על העיניים שלי ובאתי להגיד:"ואוו, ממש ריק פה היום, מוזר" אבל הבחורנת הקדימה אותי, חייכה חיוך של בוסית קשוחה ואומרה: "נו, אחי23 אז תספר לי קצת על עצמך" זה היה כלכך בלי קשר שכמעט התפוצצתי, אבל התאפקי וזרמתי. וכמה שזה היה נראה לי בלי טקט בהתחלה, אחרי שעה וחצי שהייתי אתה, הגעתי למסקנה שזה פשוט מנטליות שונה. היא הגיעה מבית אמריקאי לחלוטין שונה ואצלה זה שיא הנורמלי להתחיל ככה פגישה.
תוקן על ידי אחי23 ב- 22/04/2013 00:08:04
לאהוב זה הטוב שבטוב.
נשלח ב-22/4/2013 00:40
אחי23 כתב:
ודאי שטקט הוא דבר חשוב, וקשה לחיות עם אדם בלי הרבה טקט. אבל שמכירים אנשים חדשים אסור לבחון אותם על כל משפט בזכוכית מגדלת. כל אחד בא מרקע שונה עם מוסכמות אחרות, ואסור להסיק מהר במיוחד שבפגישה לחוצים וקורה שנפלטים מילים בלי הרבה קשר.
חייכה חיוך של בוסית קשוחה ואומרה: "נו, אחי23 אז תספר לי קצת על עצמך" זה היה כלכך בלי קשר שכמעט התפוצצתי, אבל התאפקי וזרמתי. וכמה שזה היה נראה לי בלי טקט בהתחלה, אחרי שעה וחצי שהייתי אתה, הגעתי למסקנה שזה פשוט מנטליות שונה. היא הגיעה מבית אמריקאי לחלוטין שונה ואצלה זה שיא הנורמלי להתחיל ככה פגישה.
תוקן על ידי אחי23 ב- 22/04/2013 00:08:04
לאהוב זה הטוב שבטוב.
בהחלט אני צריכה ללמוד קצת ממך ומהעלמה :) אולי הפריע לך יותר צורת הביטוי.... והקשר המשפט מאשר חוסר הטקט בו...?!!
נשלח ב-22/4/2013 01:04
מצטרפת לדברי אחי23. זו אכן פליטת פה מביכה (שלא לומר אמירה מעליבה) אבל בהתחשב בכל הגורמים המלחיצים, זה לא אסון. אם חוץ מזה הייתה פגישה טובה סה"כ, אני לא הייתי מורידה
השיחה זרמה ביניהם והם הרגישו נעים ופתוח ובין יתר הנושאים שהם דיברו הם שוחחו על נושא "מכון כושר" הם שיתפו אחד את השנייה בדעתם האישית על הנושא ואז כנראה הבחור הרגיש מידי נעים ובלי להתבלבל שאל את העלמה היקרה : "כמה את שוקלת" ???? במקומה הייתי מעבירה נושא ומדברת אתו על נושא האופטיקה והחשיבות בהרכבת משקפיים במספר שלך... אבל לא אני נפגשתי אתו והעלמה היקרה בחרה לדון אותו לכף זכות....
ולענייננו...... עד כמה מפריע לכם חוסר טקט בפגישות?? יצא לכם להוריד בחור\ה על חוסר טקט?? תכתבו ושתפו במקרים חסרי טקט שקרו לכם ואיך התנהגתם :)
אצל גברים זה לא נושא בעייתי. אם זה בחור בן עלייה כמו שהוא נשמע ואני מבין שהוא גם עובד עבודת המידות (בחדר כושר נפרד כמובן) ואין לו שיג ושיח מיותר עם עלמות למיניהן אזי הגיוני שהוא לא יודע את רגישות העניין.
נשלח ב-22/4/2013 11:00
חוסר טקט יכול לשגע פילים, אני הייתי מוריד על חוסר טקט.
נשלח ב-22/4/2013 12:22
יצא לי להפגש עם אחד שעל הפגישה הראשונה פשוט דפק לי גרפסים אחד אחרי השני,זה היה נוראי!!! או למשל פתאום הוא מוציא מסרק מהחליפה שלו ומסרק לו את הזקן,ככה בלי בעיות! או שאנחנו יושבים בפארק על הספסל והשרוך שלו לפתע נפתח, הוא הרגיש שיא המשוחרר פשוט לפשוט את רגלו על הספסל ולסגור את השרוך ההיתי בשוק!!!