|
|
| נשלח ב-22/4/2013 12:34 |
|
| |
הייתי מורידה על חוסר טקט. זה בלתי אפשרי לחיות עם זה.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/4/2013 14:11 |
|
| |
בס"ד יש רמות בחוסר טאקט... יש חוסר טאקט עדין...שזה לפעמים חמוד(=
אך ברור שעדיף לא להתעסק עם זה....
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 22/04/2013 14:19:40
|
|
|
|
| נשלח ב-22/4/2013 18:54 |
|
| |
| כוכבית_על כתב: |  | יצא לי להפגש עם אחד שעל הפגישה הראשונה פשוט דפק לי גרפסים אחד אחרי השני,זה היה נוראי!!! או למשל פתאום הוא מוציא מסרק מהחליפה שלו ומסרק לו את הזקן,ככה בלי בעיות! או שאנחנו יושבים בפארק על הספסל והשרוך שלו לפתע נפתח, הוא הרגיש שיא המשוחרר פשוט לפשוט את רגלו על הספסל ולסגור את השרוך ההיתי בשוק!!!
|
|
הזוייי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/4/2013 18:55 |
|
| |
| חייכנית770 כתב: |  | בס"ד יש רמות בחוסר טאקט... יש חוסר טאקט עדין...שזה לפעמים חמוד(=
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 22/04/2013 14:19:40 |
|
יש סוג של חוצפה שאני אוהבת.... אבל לא לפני שאתה מכיר את האדם שלפנייך
|
|
|
|
| נשלח ב-23/4/2013 11:16 |
|
| |
בס"ד אכן....גם לי לפעמים יש חוסר טאקט עדין(אני מקווה )
|
|
|
|
| נשלח ב-23/4/2013 12:34 |
|
| |
| חייכנית770 כתב: |  | בס"ד יש רמות בחוסר טאקט... יש חוסר טאקט עדין...שזה לפעמים חמוד(=
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 22/04/2013 14:19:40 |
| חוסר טאקט חמוד, זה כמו עכבר קטן?
|
|
|
|
| נשלח ב-23/4/2013 12:52 |
|
| |
| MiniRiki כתב: |  | טקט זאת לא מילה שאומרים זאת מילה שמשתמשים בה...
השיחה זרמה ביניהם והם הרגישו נעים ופתוח ובין יתר הנושאים שהם דיברו הם שוחחו על נושא "מכון כושר" הם שיתפו אחד את השנייה בדעתם האישית על הנושא ואז כנראה הבחור הרגיש מידי נעים ובלי להתבלבל שאל את העלמה היקרה : "כמה את שוקלת" ???? במקומה הייתי מעבירה נושא ומדברת אתו על נושא האופטיקה והחשיבות בהרכבת משקפיים במספר שלך... אבל לא אני נפגשתי אתו והעלמה היקרה בחרה לדון אותו לכף זכות....
ולענייננו...... עד כמה מפריע לכם חוסר טקט בפגישות?? יצא לכם להוריד בחור\ה על חוסר טקט?? תכתבו ושתפו במקרים חסרי טקט שקרו לכם ואיך התנהגתם :)
|
|
אישית. אני חושב שזה דבר אינדוודואלי. לא כל חוסר טקט הוא באמת כזה משמעותי או מפריע.. לא כל פליטת פה הופכת את האדם לאדם חסר טקט כרוני.. כך שנשאר שכל מקרה ומקרה לגופו..
לגבי הסיפור, אין ספק שאפשר לדון אותו לכף זכות, בפרט אם הוא בחור שאין לו שיג ושיח עם בנות ואין הוא מודע לעבודה הפשוטה כמה המשקל שלהן בנפשן...!! אבל גם אם לא הייתי מוצא נקודת זכות עליו, לא הייתי מוריד על פליטת פה אחת.. אם זה היה דבר שבשגרה.. משהו שקורה הרבה, אז כאן יש מקום לשקול האם זה מפריע.. עד כמה זה מפריע.. עד כמה זה עלול להפריע וכו'..
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2013 16:01 |
|
| |
לא כל אדם מרובע כמונו, ושוקל כל משפט במאוזני יהלומים !
| מבריקה כתב: |  | ברור שזה מפריע! וברור שאני יוריד עלזה!! בחור שמתיישב בכורסא מולי בלובי של המלון,והדבר הראשון שהוא אומר אחרי השלום זה: "וואאו קטלני פה"..איזה תינוק  ואותו אחד גם אמר שהוא הכין שאלות למקרה שיהיה רגעי שקט מביכים..כאילו מההה?למה אתה מספר לי אתזה? חחח אבל אחרי הכול הוא היה כ"כ חמוד,וכ"כ מצחיק..שהורדתי רק אחרי פגישה שלישית  (ואני עדיין חושבת עליו..) |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2013 23:44 |
|
| |
| כוכבית_על כתב: |  | יצא לי להפגש עם אחד שעל הפגישה הראשונה פשוט דפק לי גרפסים אחד אחרי השני,זה היה נוראי!!!
או למשל פתאום הוא מוציא מסרק מהחליפה שלו ומסרק לו את הזקן,ככה בלי בעיות!
או שאנחנו יושבים בפארק על הספסל והשרוך שלו לפתע נפתח, הוא הרגיש שיא המשוחרר פשוט לפשוט את רגלו על הספסל ולסגור את השרוך
ההיתי בשוק!!!
|
|
מילא הגרפסים והמסרק אבל מה ציפית שהוא יעשה עם השרוך..? ישאיר פתוח?
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2013 11:24 |
|
| |
| תרי_זוזי כתב: |  | יצא לי להפגש עם אחד שעל הפגישה הראשונה פשוט דפק לי גרפסים אחד אחרי השני,זה היה נוראי!!!
או למשל פתאום הוא מוציא מסרק מהחליפה שלו ומסרק לו את הזקן,ככה בלי בעיות!
או שאנחנו יושבים בפארק על הספסל והשרוך שלו לפתע נפתח, הוא הרגיש שיא המשוחרר פשוט לפשוט את רגלו על הספסל ולסגור את השרוך
ההיתי בשוק!!!
מילא הגרפסים והמסרק אבל מה ציפית שהוא יעשה עם השרוך..? ישאיר פתוח? |
|
זה הבעיה.....
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2013 11:57 |
|
| |
מה עם החגורה או השלייקס כן היו במקום?
|
|
|
|
| נשלח ב-1/5/2015 10:11 |
|
| |
| תרי_זוזי כתבה: |  |
| כוכבית_על כתב: |  | יצא לי להפגש עם אחד שעל הפגישה הראשונה פשוט דפק לי גרפסים אחד אחרי השני,זה היה נוראי!!! או למשל פתאום הוא מוציא מסרק מהחליפה שלו ומסרק לו את הזקן,ככה בלי בעיות! או שאנחנו יושבים בפארק על הספסל והשרוך שלו לפתע נפתח, הוא הרגיש שיא המשוחרר פשוט לפשוט את רגלו על הספסל ולסגור את השרוך ההיתי בשוק!!!
|
|
מילא הגרפסים והמסרק אבל מה ציפית שהוא יעשה עם השרוך..? ישאיר פתוח? |
|
נראה לי שהבחור היה אמור לקשור את נעליו הפתוחות כשהוא יושב לצד העלמה בספסל, מבקש מחילה יפה ; ואז מתכופף עד לנעליו וקושר אותם עם טאקט נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/5/2015 11:58 |
|
| |
אני חושבת שבקטע של משקל זה הרבה יותר גרוע מסתם חוסר טקט... ובמצב של היום, בחור ששואל שאלה כזאת ירד מבחינתי לדרגה יותר נמוכה מגרוש בן 40 עם עשרה ילדים. ולא, אני לא שמנה, אני נראית מצוין. אבל אם זה מה שבראש לו שה' ישמור.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/5/2015 12:54 |
|
| |
זה מה שבראש של רב הבחורים.. זה שהוא אמר את זה בקול, מראה שאין לו במיוחד ראש...
|
|
|
|
|