רגע אחד, הרשה לי להבין אתה מנסה לחתור תחת אושיות הפורום?! בעוד אני מוביל מהלך של גאולה הצמודה לאירועים ספציפיים אתה מנסה לארגן חיבור תפילה המוני של נקניקי הפורום שיביא להתגלות מיידית של המשיח ולטריפת כל קלפי המיקוח שלי?! ככה באמצע הרחוב לאור היום בלי טיפת בושה?!! אוי גיוועלד מה היה לנו !! חוצפא יסגי
לאן הגענו אי אפשר יותר חייבים משיח עכשיו!! אממממ... התכוונתי "עכשיו" מיד לאחר מטר מטאורים סיפור איראן וקוריאה כמובן..
נשלח ב-23/4/2013 16:20
נמשך מצעד האבסורד בתחרות ההודעה ההזויה ביותר בפורום הביזארי בעולם
זוכרים מה אמרתי רק הבוקר בהודעה בדף הקודם? "בא ניתן לעסק עוד חודש-חודשיים". אז מה היה לנו שם.. עכשיו גם הנגבי מתעדכן כאן. אם כל שועי תבל מתעדכנים כאן למה המייחל עדיין הולך יחף למה ! ! ? ? ? ממתי "תמלוגים" הפך למילה גסה במדינה הזאת?
מי יודע מה הדין במקרה של הרהור בשבת (בעיקר בזמן בין השמשות) על תכני הפורום כולל נספחי דנמש?
האם יש להקל? להחמיר? או לסגור ת'פורום?
בתודה, תופאי_שובר_ת'ראש.
נשלח ב-25/4/2013 15:25
לא הבנתי ת'שאלה הרי הרהורים מותרים..! שנאמר וְדַבֵּר דָּבָר דיבור אסור הרהור מותר. וצ"ע על קושיית התופאי. מאי קא קשיא ליה.
נשלח ב-27/4/2013 22:12
עכשיו שאני חושב על זה אני מבין למה דווקא עכשיו ה' מעיר הרי געש בעולם
יודעים למה? הנה, כדי לאותת לכל הרשעים אוהבי המדורות והצער והסבל שהם גורמים לכולם עם העשן הריח וזיהו האוויר הנורא שהם גורמים בכל המדינה. מושחתים וברברים מקומם בגיהנם.
ישובו רשעים לשאולה
תוקן על ידי המיייחל ב- 27/04/2013 22:14:36
נשלח ב-22/5/2014 14:44
לא מצאתי את האשכול על מלחמת ערב שבועות שהלך לעולם שכולו טוב (?) אז העליתי לכאן, הכי קרוב שמצאתי.
1-הפיכה צבאית בתאילנד. 2. העסק בין הקוריאות מתחמם. מה זה אומר? לא יודע.
(YNET פרסמו: צפון קוריאה ירתה על ספינת חיל הים של דרום קוריאה
צבא צפון קוריאה ירה ארטילריה לעבר ספינת חיל הים של דרום קוריאה. כך דיווחה רשת טלוויזיה בסיאול. על פי הדיווח, הכוח על הספינה השיב באש.
בעקבות האירוע תושבי האי יאונפיונג, שמדרום לאזור הסכסוך בין שתי המדינות, נכנסו למרחבים מוגנים).
נשלח ב-22/5/2014 14:56
שום דבר חדש עסקים כרגיל
ממתי התחלת להתרגש מאירועים בין הקוריאות? כמו שהתחיל כך יפסיק. כך זה נמשך מיליארדי שנים ביניהם.
לגבי תאילנד, כבוד הרב שליט"א התייחס לפני שבוע שבועיים כמדומני לאזור הזה במזרח ואמר שגם שם יהיו מהומות ובלאגן ויילחמו העמים בתוך עצמם אך לא משהו גרנדיוזי. בעצימות נמוכה יענו.