| נשלח ב-24/4/2013 15:28 |
|
| |
| חייכנית770 כתב: |  | | אוי חייכנית, לפעמים את נשמעת יותר קוצק מחב"ד;-). אם החברה לא מוקיעה מעשים מעין אלו למה שיתביישו.עניין אחר: נראה לי שיש פער בין נורמות החינוך בישיבות לבין הסמינרים, וכשמגיעים לפגישה מתברר שנורמות של הבחור הם יהרג ואל יתחתן של הבחורה ולהפך. מה דעתך ? חחחחח כן לא שתמיד הייתי כך בנוגע לשירים וכו' אך בגלל שקיבלתי החלטה טובה ביום הולדת לפני כמה שנים..נהייתי כזאת(=ולכן רוצה אחד כזה.השאלה איזה חברה הבחור נמצא...יש את החסידיים האמיתיים שכן מוקיעים.אשמח אם תפרט איזה נורמות בדיוק שונות?נ.באתה חבדניק? |
|
אילו נורמות שונות ? זה ארוך מכדי לפרט כרגע.
האם אתה חבדניק ? כן.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/4/2013 15:32 |
|
| |
בס"ד אשמח לשמוע פירוט,כדי להבין את הצד השני טוב יותר...
ומשמח לשמוע שיש כאן חבדניק...בין ים הליטאים...
|
|
|
|
| נשלח ב-25/4/2013 11:55 |
|
| |
אין שאלה בכלל. באררררווווררררר.
אבל זו שאלה מצחיקה, כי זה מאד תלוי מה סגנון הבחורה, להיכן משתייכת וכו'
|
|
|
|
| נשלח ב-1/5/2013 13:48 |
|
| |
חייכנית ,פתחת פה אשכול מעניין.
עכשיו בנוגע לשאלה באשכול , יש בחורים פתוחים ופתוחים קשה לסגור וחוץ מזה שזה לא התפקיד שלנו אף בחור לא התכוון להתחתן עם המשפיע(ה) שלו , מה תעשי אם הוא יהיה צמוד כל היום לאייפון ? אי אפשר להגיד על זה כלום , מצד שני בחור סגור תמיד אפשר לפתוח .. במידת הרצון שלך.. ועדיף יר"ש (עד כמה שיש) וחסיד אמיתי , זה האידיאל , המון הצלחות מחכה לשמוע על הלחיים בקרוב
|
|
|
|
| נשלח ב-1/5/2013 13:51 |
|
| |
בס"ד הבעיה שאני לא מתחברת לבחורים הסגורים...כי כמו שכבר אמרתי לי מציעים את הסגורים "הלא יוצלחים..."
אך את צודקת זה באמת מתסכל לראות גבר שורץ באייפון...תודה על האיחול...מקווה שזה אכן יהיה בקרוב.
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 01/05/2013 13:51:45
|
|
|
|
| נשלח ב-1/5/2013 13:56 |
|
| |
תמיד ואני לא מדברת מנסיון , נשמע יותר כיף ומעניין לדבר עם פתוחים , וגם שחושבים על הלאה... נראה יותר מוצלח עם מי שפתוח.. וכו' אבל מצד שני מה שאמרתי לך למעלה, סגור אפשר לפתוח והם הסגורים , באמת חסידיים , ותכלס רגישים יותר נחשפו פחות , והפתוחים.. את לא יכולה לדעת עד כמה ומה עבר עליהם וכו'
בכל אופן בטח מי ששומר על הזקן זה מראה על יר"ש , שהוא בפנים עדיין . מי שנגע בזקן זה כבר רגל בחוץ..
|
|
|
|
| נשלח ב-1/5/2013 14:01 |
|
| |
בס"ד את צודקת...בהחלט כייף לדבר עם הפתוחים..השיחה זורמת...רובם ג'אנטלמנים,משלמים על המים,מחכים איתי עד שהאוטובוס יבוא... הבחורים הסגורים לא יודעים לנהל שיחה,לא משלמים על המים ועוזבים בחופזה בלי להתעניין איך אחזור... אגב,אף פעם לא נפגשתי עם בחור שנגע בזקן...
|
|
|
|
| נשלח ב-1/5/2013 14:03 |
|
| |
כי לא היה לו זקן? 
|
|
|
|
| נשלח ב-1/5/2013 14:15 |
|
| |
בס"ד חחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני עדיין לא נפגשת עם קטינים
|
|
|
|
| נשלח ב-1/5/2013 14:18 |
|
| |
פספוס שלך, עדיף לצאת עם קטינים מאשר לחכות שהם יתבגרו, סתתתתתתתתתתתתתתם
|
|
|
|
| נשלח ב-1/5/2013 14:22 |
|
| |
בס"ד
חחחח חחחח חחחחח
|
|
|
|
| נשלח ב-1/5/2013 17:33 |
|
| |
חייכנית , אז מה עושים?
ברור שנוגע בזקן לא שאלה, ב"ה עברנו שלב אחד , שלב ב' זה להתפשר על פתוח וכל מה שזה אומר.. בדרגתו הוא
או להתעלות שלב נוסף ולא לוותר עד ש... יצא המיץ ועד שהמבוקש ימצא את שאהבה נפשו, מה עושים?
מנחמחיים הוא לא גם מענדל , נכון? כי אחרת יש פה משהו לא ברור
|
|
|
|
|