| נשלח ב-26/4/2013 12:30 |
|
| |
הוא יותר ממני
אני נפגשת עם בחור וחשה לידו קטנה, הוא מוצלח מאד מאד, מוכשר, חתיך , מידות טובות, חברהמן, משפחה מדהימה, מושלם! אבל אני לא חשה בנוח לידו, ומפחדת מתחרותיות במשפחה או איתו, רצון לחוש שווה, ומפחדת שזה יפריע לי בזוגיות.
(זה לא שאני לא מוכשרת בפני עצמי :P, אבל לידו הכל מתעמעם )
|
|
|
|
| נשלח ב-26/4/2013 12:40 |
|
| |
וואי.. לא יודעת מה להגיד לך.. העניין הוא לא עד כמה הוא "מושלם"... אלא ההרגשה שהוא נותן לאנשים שסביבו... אם הוא "חש" ומתנשא, הייתי אומרת לך תתרחקי ממנו. אבל אם הוא טיפוס שלא מחצין אתזה ומתנהג כרגיל אין שום בעיה לדעתי...
|
|
|
|
| נשלח ב-26/4/2013 13:07 |
|
| |
כמה נקודות למחשבה:
א. זה תלוי באיזו פגישה מדובר.
ב. העובדה שכך את מרגישה מוכיחה על משהו.. או - שהוא באמת מחצין את עצמו (אפי' לא בצורה גאוותנית או שחצנית.. אלא שזה פשוט מתבלט..) ולכן את מרגישה ככה.. או - שהוא לא מספיק נותן לך את התחושה שהוא מעריך אותך. שאת באמת מיוחדת.. הוא לא מספיק רגיש ביחס אלייך ולכן את מרגישה לעומתו חיוורת.. או - שהוא באמת בסדר גמור מבחינת מה שהוא משדר לך.. אבל את עצמך לא מספיק שלימה עם מי שאת.. יש לך אי אילו נקודות (מקדמת דנא..) שאת לא שלימה אתם ולכן כשזה עומד מול האחר זה מפעפע בך יותר..
ג. את העלית עוד סוג של הרגשה - תחרות.. השאלה היא רק - האם את טיפוס תחרותי.. ולכן את חוששת מזה.. או שבאמת הוא ומשפחתו טיפוסים פרפקציוניסטים, טיפוסיים של מושלמות.. שהכל ללא רבב.. ולכן את מרגישה שאת נכנסת לנעליים גדולות משלך..
ד. אין בן אדם מושלם, המושלמים נמצאים בקבר או שהם מלאכים.. ודווקא זה שהכל נראה מושלם, זה בעצם סוג של פגם... השאלה מה העוקץ פה...(לא שבהכרח יש, אבל זה דבר שצריך לתת עליו את הדעת..)
התשובות האמתיות לשאלות האילו, יעזרו לך מאד להחליט לכאן או לכאן. וגם איך להתמודד עם הכל.
תוקן על ידי נקודהלמחשב ב- 26/04/2013 13:45:53
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-26/4/2013 13:39 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-26/4/2013 13:59 |
|
| |
| שטויעס כתב: |  | אני נפגשת עם בחור וחשה לידו קטנה, הוא מוצלח מאד מאד, מוכשר, חתיך , מידות טובות, חברהמן, משפחה מדהימה, מושלם! אבל אני לא חשה בנוח לידו, ומפחדת מתחרותיות במשפחה או איתו, רצון לחוש שווה, ומפחדת שזה יפריע לי בזוגיות.
(זה לא שאני לא מוכשרת בפני עצמי :P, אבל לידו הכל מתעמעם )
|
|
מעניין מה שאת אומרת.
|
|
| נשלח ב-26/4/2013 17:07 |
|
| |
נשמע נסיך מאגדות....
|
|
|
|
| נשלח ב-30/4/2013 00:25 |
|
| |
תודה לכולם
אחרי פגישה נוספת החלטתי להקפיא בנתיים את ההצעה, ולראות מה יהיה. הסיבה היא כי אין טעם להפגש ולהרגיש שזה וואהו וכיף וזורם, וזה פספוס לאמר לא. ומצד שני להרגיש שזה גדול עלי ולחשוש כל הזמן וחוסר ביטחון מולו
|
|
|
|
| נשלח ב-30/4/2013 00:26 |
|
| |
דיבורים, דיבורים..
|
|
|
|
| נשלח ב-30/4/2013 00:56 |
|
| |
עכשיו הוא חושב שאת יותר ממנו...=))
|
|
| נשלח ב-30/4/2013 01:16 |
|
| |
למה שיחשוב ככה? :-/
לא חשוב לי מה הוא חושב, חשוב לי שאני לא לגמרי חשה בנוח איתו וזה לא בריא
|
|
|
|
| נשלח ב-30/4/2013 01:37 |
|
| |
המממ, לא עולה לי תשובה... מישו צריך לעזור לי!
|
|
| נשלח ב-30/4/2013 11:23 |
|
| |
בס"ד אכן...עשית בשכל.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/4/2013 11:32 |
|
| |
אחי, כנראה מדבר מנסיון....;)
|
|
|
|
| נשלח ב-30/4/2013 13:42 |
|
| |
תעשי רשימה של פלוסים מול מינוסים אצלך ואצלו
יתכן שתופתעי בגדול
|
|
|
|
| נשלח ב-30/4/2013 14:04 |
|
| |
זה עניין תלוי אופי. בחורה חזקה לא תפחד מבחור שחזק ממנה. אם זה מלחיץ אותך ואת מפחדת 'להעלם' יתכן שזה לא מתאים לך באמת.
|
|
|
|
|