היום ישבתי עם הבוס שלי על כיוון לתוכנה שרוצים לפתח.. לסגירת פינות אחרונות לפני הקמה. אני נכנסת אליו והוא מספר לי כאילו לתומו שהיה עם אשתו בחתונה דתית וראה בחורה דתיה שנראית יפה מאד ושם לב שמאד מהססת לפנות לאחת שישבה אתם באותו שולחן. עד שניגשה הוא הבין לפי הדיבורים שהיא שדכנית והיא מאד רוצה להתחתן.. אחרי שהיא הלכה הוא מספר לי שהוא רואה את הבן אומר לאמא באידיש כדי שלא יבינו.. מי בכלל ירצה בחורה כזו מבוגרת.. הבוס אומר לי היא בכלל לא הייתה נראית מבוגרת ולא כלום!! מושלמת, כנראה סתם לא הלך לה אז בגלל זה הסתכלו עליה בחצי עין עכשיו.. ואז הוא פונה אלי, את אמנם בחורה צעירה אבל בוגרת לא כמו כל בנות העשרים החילוניות שהן עוד בוסר פשוט חשבתי שחבל עליך שלא תשקיעי מידיי בלימודים.. אם זה המצב אצלכם.. צחקתי, אמרתי לו שזה בסדר.. אמנם ירד אותה הצעה שהוא מכיר אבל מכאן ועד להיות לחוצה בגלל גיל... יש עוד הרבה בשוק..
אחי בכלל לוחץ עלי.. עוד מעט עובר עוד שנה ו.....? הטובים נחטפים!
מה יהיה הסוף עם הסובבים אותי??
נשלח ב-3/5/2013 00:13
תשתיקי אותם עם בננות...
נשלח ב-3/5/2013 00:28
חחח כבר שכחתי שיש לי את הנשק הזה...
נשלח ב-3/5/2013 00:28
תזכירי לכל הסובבים אותך את המשפט הבא: א מענטש טראכט- דער אויבערשטער לאכט. (אדם מתכנן והקב"ה צוחק). לא צריך לדאוג יותר מידי. כשיגיע השידוך שלך, גם אם תרצי לא תצליחי לברוח ממנו ;)
נשלח ב-3/5/2013 00:46
לורן, אני מדברת עם בנדוד שלי הנשוי..
כן, יהיה לי את זה כל החיים בסוף.. אין למה להיות לחוצים עכשיו זה תקופה של הנאה.. אין למי למסור דין וחשבון..
הוא בכלל לא ביקש ממני את ההתנצלות הזו.. כאילו מה את באה להרגיעה את עצמך עוד לפני שאני משחיל את המשפט בנושא..
נשלח ב-3/5/2013 00:56
פונציבננה כתב:
לורן, אני מדברת עם בנדוד שלי הנשוי..
כן, יהיה לי את זה כל החיים בסוף.. אין למה להיות לחוצים עכשיו זה תקופה של הנאה.. אין למי למסור דין וחשבון..
הוא בכלל לא ביקש ממני את ההתנצלות הזו.. כאילו מה את באה להרגיעה את עצמך עוד לפני שאני משחיל את המשפט בנושא..
חחחח אהבתי את הפרנואידיות.. בתקווה שזה יעזור לסגור לאנשים את הפה..
נשלח ב-3/5/2013 09:42
אצלי המצב הפוך, הבוס תפס עלי קריזה שאני מתחתנת בתקופה מאוד בוערת במשרד..