| נשלח ב-3/5/2013 02:12 |
|
| |
איך משיגים מישהי שכ"כ רוצים לעזאזל??
איני בחור מודרני, שבבניק או כל פסול אחר. אך עיני צדה כבר חודשים ארוכים בחורה צעירה ונאה, כבת 20 לערך, אולי קצת פחות. מסיבות מסויימות שאיני מעוניין לפרט(כדי שלא לחשוף פרטים) היא לא מוכנה אפילו להפגש...
מדי יום עובר ליד ביתה ומצפה לפחות לראותה... בפעמים שאני רואה אותה, היא מסתכלת, אבל לא מעבר לזה... מקווה שיום אחד תקלוט ותבין את הרמז... אבל זה לא קורה... ואני הולך ומתבגר... איך משיגים מישהי שכ"כ רוצים לעזאזל??
תוקן על ידי אסיק_good ב- 03/05/2013 12:04:10
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2013 02:19 |
|
| |
אוייש...
אבל אין הרבה מה לעשות...
|
|
| נשלח ב-3/5/2013 07:18 |
|
| |
פמ"ה #13 בכל מקרה אין מה לעשות, תיגש אליה ותגיד לה מה על ליבך. סתם בשביל הרקורד, משה רבינו פגש את בנות יתרו בבאר. (עוד מעט אדם ייכנס ויביא רשימה של הכרויות בתנ"ך לא דרך שדכנים...)
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2013 09:29 |
|
| |
| ליטאי613 כתב: |  | | פמ"ה #13בכל מקרה אין מה לעשות, תיגש אליה ותגיד לה מה על ליבך.סתם בשביל הרקורד, משה רבינו פגש את בנות יתרו בבאר.(עוד מעט אדם ייכנס ויביא רשימה של הכרויות בתנ"ך לא דרך שדכנים...) |
|
זה לא יקרה... גם אני לא רוצה לפעול בצורה הזאת(אלא אם כן לא תהיה ברירה כנראה)וגם היא דתיה חזקה ולא תאהב את הרעיון, בלשון המעטה
תוקן על ידי roeiuzan ב- 03/05/2013 09:30:09
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2013 09:30 |
|
| |
| דרךהשם כתב: |  | איך שאתה מתאר אתזה זה נשמע כמו הטרדה....
תוקן על ידי דרךהשם ב- 03/05/2013 08:52:20
|
|
לא בדיוק... אני הולך כל יום למקום מסויים וביתה נמצא בדרך לשם. ועל הדרך....
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2013 10:17 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2013 11:08 |
|
| |
ניסת לגשת לזה כשידוך? לבקש ממישו שיציע את זה? לפחות לקבל סיבות? תנסה להגיע איכשהו אליה, ואם זה לא הולך אז בשבילך, פשוט תעזוב את זה... תמנע מלעבור דרכה וכו... יעבור זמן ותשכח.. זה יהיה קשה, אבל שוכחים בסוף.. ובעז״ה גם תבוא האחת...
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2013 11:16 |
|
| |
אם הוא הגיע למסקנה שהיא לא מעוניינת להפגש, כנראה שהוא ניסה..P=
אוקי, לי יש את אותו סיפור בהפוכה, ואני אומרת לך, תרד ממנה... כל פעם שמציעים שוב את הבחור יותר ויותר יורד לי החשק, אם בהתחלה התלבטתי קצת אם הוא שווה פגישה אפילו שזה שיש פרטים שלא מתאימים לי היום כבר לגמרי ירד החשק אחרי שחצי עולם ניסה להציע...
בכל אופן, בהצלחה.. תמשיך לחפש, כנראה היא לא הכתובת..=))
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2013 11:20 |
|
| |
אולי הוא לא ניסה מספיק ;q
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2013 11:28 |
|
| |
מ'סתומרת מספיק? למשוך אותה בכח לתוך מלון חשוך ולקיים דייט?
מספיק זה אם ניסו להציע פעם אחת היא שללה, חלאס.. תחשבי על זה, אפילו בתחום המכירות. אם מציעים שוב ושוב אותו מוצר זה רק גורם להוריד פרופיל ולשים את המספר של איש המכירות ברשימת דחיה... ק"ו במציאת בן/בת זוג. זו דעתי...
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2013 11:32 |
|
| |
זה לא תמיד נכון... אני יודעת על עצמי כמה פעמים שמלכתחילה לא רציתי לגשת לאיזה שידוך, ואז ראיתי שעוד כמה מציעים את זה אז אמרתי לעצמי אולי אני סתם מתעקשת..?! ושווה לנסות... זה נראה לי תלוי באופי של בנאדם.. בנאדם עם אגו ועקשן ישלול דבר גם אם פתאום נראה לו שכן יכול לצאת משו או כן כדאי לו לקנות את הדבר רק כי בפעם הראשונה הוא אמר לא...
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2013 12:12 |
|
| |
| roeiuzan כתב: |  | איני בחור מודרני, שבבניק או כל פסול אחר. אך עיני צדה כבר חודשים ארוכים בחורה צעירה ונאה, כבת 20 לערך, אולי קצת פחות. מסיבות מסויימות שאיני מעוניין לפרט(כדי שלא לחשוף פרטים) היא לא מוכנה אפילו להפגש...מדי יום עובר ליד ביתה ומצפה לפחות לראותה...בפעמים שאני רואה אותה, היא מסתכלת, אבל לא מעבר לזה...מקווה שיום אחד תקלוט ותבין את הרמז...אבל זה לא קורה... ואני הולך ומתבגר...איך משיגים מישהי שכ"כ רוצים לעזאזל??
תוקן על ידי אסיק_good ב- 03/05/2013 12:04:10 |
|
איזה כיף לך.. יש לך על מי לחשוב , תתנחם בזה בנתיים
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2013 12:17 |
|
| |
| ה1_ויחידה כתב: |  | מ'סתומרת מספיק? למשוך אותה בכח לתוך מלון חשוך ולקיים דייט?
מספיק זה אם ניסו להציע פעם אחת היא שללה, חלאס.. תחשבי על זה, אפילו בתחום המכירות. אם מציעים שוב ושוב אותו מוצר זה רק גורם להוריד פרופיל ולשים את המספר של איש המכירות ברשימת דחיה... ק"ו במציאת בן/בת זוג. זו דעתי... |
|
אני מסכים אתך, כי כאן מדובר שהבחורה ראתה אותה.
בבה,זו לא סתם הצעה באוויר שפרט או שניים לא נראים.
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2013 12:22 |
|
| |
אני מדברת מנסיון, היתה לי איזו הצעה, בחור שראיתי, חבר של מישו שאני מכירה טוב, ועדין, חשבתי שזה לא מתאים, טכנית.. אמרתי לא.. ואז הגיעו עוד שתי אנשים והציעו את זה, אמרתי לעצמי, אם עוד אנשים מציעים את זה, אז אולי זה באמת מתאים..?! ואני סתם מתעקשת.. בסוף זה ירד מסיבות אחרות, אבל הרעיון הוא שלא תמיד אם אמרנו לא בפעם הראשונה אומר שנגיד ככה בפעם השניה והשלישית...
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2013 12:33 |
|
| |
עכשיו תרי צריך לבא ולשנות את הכותרת של אסיק, מה ההתבטאויות האלה???
|
|
|
|
|