בית פורומים שידוכי חרדים

איך משיגים מישהי שכ"כ רוצים לעזאזל??

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-3/5/2013 12:41 לינק ישיר 

יש הבדל בין אנשים שמגיעים מיוזמתם ומציעים לבין להפעיל לחץ, ו.. ממש לא קשה לזהות את ההבדל.

לפי דעתי זה מוריד את הערך של הבחור לגמרי כשהוא מנסה בעוד ועוד דרכים להכניס את עצמו לחיים שלה...
ניסית פעם אחת? מצוין,  היא מכירה, יודעת במה מדובר ועושה את השיקולים שלה.. מכאן והלאה זה עובר נטו לידי שמים, אולי היא תתחרט ואולי לא... ואולי זה יקרה כבר שתהיה נשוי באושר ועושר..P=

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/5/2013 12:46 לינק ישיר 

תכלס צודקת, כשזה נובע מלחץ של בחור שוב ושוב זה שונה לגמרי מכך שזה מגיע מסתם אנשים, בכולופן אני עדין חושבת שאפשר לנסות פעם שניה.. זה עדין לא סוג של הפעלת לחץ אולי יותר גישוש למה מי ומו... בכולופן רועי, מנסיון, תשכח אותה, אנחנו לא יודעים איך הקב״ה מסובב את העולם.. וזה כואב וזה לא נעים, ונראה לנו שזה/זאתי האחד/ת אבל זה רק נראה.. כי אנחנו לא יודעים מה טוב בשבלינו וכל הכאבים האלה הם רק מיכשולים בדרך לדבר האמיתי!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/5/2013 13:37 לינק ישיר 

אני_הקטנה כתב:
עכשיו תרי צריך לבא ולשנות את הכותרת של אסיק, מה ההתבטאויות האלה???

חחח, גם אני לא הבנתי איפה נכנס פה עזאזל....

לאהוב זה הטוב שבטוב.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/5/2013 14:05 לינק ישיר 

רוצים להעיף אותה לעזאזל....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/5/2013 16:47 לינק ישיר 

עיצה ראשונה, תפסיק להגיד לעזאזל.

אחרת היא באמת תחשוב שאתה שבבניק...  =)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/5/2013 16:58 לינק ישיר 

ולך תשטוף את הפה במים וסבון...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/5/2013 18:44 לינק ישיר 

או שתקבל כפית סחוג בפה

נשלח מהאנדרואיד שלי

תלמד מטעויות של אנשים אחרים. לא תחיה מספיק זמן כדי ללמוד מטעויות של עצמך

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/5/2013 04:58 לינק ישיר 

בגלל החברה שלה?? 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/5/2013 12:38 לינק ישיר 

בס"ד
אתה ממש מבוגר לעומתה... וזה לא הוגן שאתה מחפש בהפרשי גיל כאלה...תן לה לחיות בשקט ותמשיך לחפש בחורות בנות גילך בערך...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/5/2013 12:39 לינק ישיר 

בס"ד

ואגב,להשתמש בביטוי לע**** זה כבר מראה על ה"רמה"...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/5/2013 13:25 לינק ישיר 

roeiuzan כתב:
איני בחור מודרני, שבבניק או כל פסול אחר. אך עיני צדה כבר חודשים ארוכים בחורה צעירה ונאה, כבת 20 לערך, אולי קצת פחות. מסיבות מסויימות שאיני מעוניין לפרט(כדי שלא לחשוף פרטים) היא לא מוכנה אפילו להפגש...

מדי יום עובר ליד ביתה ומצפה לפחות לראותה...
בפעמים שאני רואה אותה, היא מסתכלת, אבל לא מעבר לזה...
מקווה שיום אחד תקלוט ותבין את הרמז...
אבל זה לא קורה... ואני הולך ומתבגר...
איך משיגים מישהי שכ"כ רוצים לעזאזל??

תוקן על ידי אסיק_good ב- 03/05/2013 12:04:10

ראשית כל, בטח אתה כבר יודע - "שמים גנובים ימתקו"... דווקא זה שהיא לא ברת השגה, זה מה שגורם לך לרצות אותה כמה שיותר.. גורם לך לחלום חלומות, לשגות בדמיונות, ולרקום לעצמך את העתיד איתה.. אבל אם תנפץ לרגע את הבלון הזה.. אז אתה בעצם תבין שזה לא בהכרח כל מה שאתה מרגיש או כל מה שהיא.. אם תצליח בזה, לפחות תרוויח שלא תרגישי את מה שאתה מרגיש כל יום.. וד"ל... מלבד, שזה יעזור לך לקחת את הדברים בפרופורציה נכונה יותר. 

שנית, אם באמת אכפת לך ממנה, אז איך זה שאתה רוצה לגרום לה לעשות דברים שזה נגד החינוך והאידאולוגיה שלה..?! 
אם היא דתיה חזקה ונגד היכרות שלא בשידוך.. אז למה שתגרום לה לעשות דברים שהיא לא רוצה אותם..?!
או שבעצם.. מרוב שאתה דלוק עליה אתה פשוט חושב על עצמך ולא עליה..?!

שלישית, אם אתה באמת רוצה להשיג אותה.. ראשית, תפסיק לרדוף אחריה או לגרום לה להרגיש בכוח שאתה מעוניין בה, ברוב המוחץ של המקרים זה רק מרחיק.. זה יוצר ראקציה. וכמו כל דבר שהוא זמין, אז פחות חפצים בו..  
עצתי לך: שתשלח לא דרך שדכנים, אלא דרך אנשים שמכירים אותך ואותה, או אנשים שיש להם השפעה עליה או על הוריה.. אם הם יעשו את העבודה כמו שצריך, אולי יהיה לך סיכוי..  ואם גם זה לא ילך, אין לך אלא להרכין ראש מפני רצון שמיים. 

בהצלחה!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/5/2013 13:59 לינק ישיר 

תירשם לקורס

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/5/2013 14:02 לינק ישיר 

ה1_ויחידה כתב:
יש הבדל בין אנשים שמגיעים מיוזמתם ומציעים לבין להפעיל לחץ, ו.. ממש לא קשה לזהות את ההבדל.

לפי דעתי זה מוריד את הערך של הבחור לגמרי כשהוא מנסה בעוד ועוד דרכים להכניס את עצמו לחיים שלה...
ניסית פעם אחת? מצוין,  היא מכירה, יודעת במה מדובר ועושה את השיקולים שלה.. מכאן והלאה זה עובר נטו לידי שמים, אולי היא תתחרט ואולי לא... ואולי זה יקרה כבר שתהיה נשוי באושר ועושר..P=

אני מסכימה איתך.

גם לי זה קרה פעם.

היום, ב"ה, הוא נשוי באושר (לא בטוחה)  ועושר (כן, עושר יש שם ב"ה..) למישהי אחרת.......

זה סתם ממאיס כל הקטע הזה....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/5/2013 15:09 לינק ישיר 

נשמע מפחיד!!! אני במקומך היתי משנה את מסלול ההליכה שלי... זה יכול לבוא לידי מחוזות לא נעימים.
אל תכנס לזה בכלל אתה מפתח ציפיות. ואם אתה גבר תדבר שדכן/נית שיציעו אותך. בהצלחה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/5/2013 15:30 לינק ישיר 

רבעצען כתב:
אני רואה אותה בדרך לגימנסיה

נשלח מהאנדרואיד שלי

שיקצעעעעעעעעעעעע!!!!!!!!!!
מה לבת ישראל בגימנסיה?!
חחחחח

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > איך משיגים מישהי שכ"כ רוצים לעזאזל??
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.