בית פורומים שידוכי חרדים

כמה מפתיע- סקר קטן על אכזבות והפתעות:)

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-5/5/2013 01:22 לינק ישיר 
כמה מפתיע- סקר קטן על אכזבות והפתעות:)

בס"ד

לפעמים יש הפתעות בשידוכים, אבל הן לא רבות ועד שהן מגיעות לרוב הם רק מאכזבות. סוג של- בבירורים דובר על בחורה מאוד יפה, רזה כמו מקל, חכמה כמו איינשטיין וטובת לב כמו אשתו של הרב אלישיב ע"ה. אתה מתייצב בלובי של המלון אחרי שהוצאת את העניבה מהכיס של החליפה וענבת אותה כמו שצריך, ותר אחר מלכת חלומותיך המובטחת, דא עקר, ממתינה בלובי בחורה אחת ויחידה שרחוקה מלהיות יפה ורחוקה כמטווחי קשת מלהיות רזה. אתה ממתין שתי דקות אחר החיפוש ובחורה נוספת נראית באופק. היא מוצאת חן בעינייך- יפה מאוד, גם רזה ויש לה חיוך שובה לב על הפנים.  אתה בטוח שזו היא, מלביש על פניך ארשת של ביטחון (מעושה) ושואל: "רחל?" והיא בביטחון אמיתי אומרת לך: "לא!" אתה מאוד מתאכזב וכמעט פולט: "אולי בכל זאת..." אבל אתה מבין שגם בכל זאת, השם שלה איננו רחל...  באין ברירה אתה ניגש אל הממתינה השמנה ושואל בחשש: "רחל?" והיא בשיא הביטחון אומרת: "כן!" ומחייכת חיוך לא ברור, אתה דיי בהלם וכמעט נפלט לך "בטוחה?..." אבל אתה חושב שזה יעליב וברגע האחרון עוצר את עצמך ומגמגם: "אוקיי..."

אתה מוצא מקום מוצנע להעביר אתו את השעה הבאה, ושאול אותה אם זה מוצא חן בעיניי, היא אומרת שכן ואתם מתיישבים. אחרי חמש דקות שהיא מספרת לך כמה חברות יש לה ושלכולם היא עוזרת בלימודים וסתם בחיים כי ממילא היא מקבלת תמיד מאות ולא כלכך צריכה להשקיע ויש לה מלא זמן, אתה גם מבין שהיא טיפשה ולא מבין מה הקשר בין מה ששמעת בבירורים לבין המציאות...

לרוב דווקא ההפתעות האלו לא קורות לי ואיכשהו יש לי תמיד הרגשה די נכונה על ההצעה ומה סיכוי ההתאמה ואם שווה לצפות. הדוגמה שתוארה לעיל לא באמת קרתה לי, כתבתי אותה כי אני רוצה לערוך סקר קטן לחברי הפורום:

כמה ההרגשה שלכם/ן לפני הפגישה נכונה על המוצע/ת ומשקפת את המציאות?

בתודה מראש לכל העונים והעונות:)

לאהוב זה הטוב שבטוב.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/5/2013 01:31 לינק ישיר 

תמיד אבל תאאמיד היו אכזבות!! לא היתה פעם אחת שהגעתי ואמרתי וואו אוקי לטס טוק אבאוט איט! אתה יודע מה הכי מתסכל? כשזה מגיע מהאנשים הקרובים אליך, אלה שאתה סומך עליהם בעיניים עצומות... ואז אתה מגיע לפגישה ורואה שכם הם איכזבו אותך...

תוקן על ידי bebe19 ב- 05/05/2013 01:57:41

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/5/2013 01:55 לינק ישיר 

היו ככה והיו אחרת.

אבל תדע לך, שלפעמים אפילו שבשניה הראשונה הם לא מצאו חן. אחרי שהם פתחו את הפה- היה בהחלט על מה לדבר!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/5/2013 02:09 לינק ישיר 

שלום לכולם! אני חדש כאן.

אצל רבקי תמיד הציפיות
היו תואמות למציאויות
אבל היא מבולבלת
מי הביצה ומי התרנגולת...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/5/2013 06:04 לינק ישיר 

אחי23 כתב:

בס"ד

לפעמים יש הפתעות בשידוכים, אבל הן לא רבות ועד שהן מגיעות לרוב הם רק מאכזבות. סוג של- בבירורים דובר על בחורה מאוד יפה, רזה כמו מקל, חכמה כמו איינשטיין וטובת לב כמו אשתו של הרב אלישיב ע"ה. אתה מתייצב בלובי של המלון אחרי שהוצאת את העניבה מהכיס של החליפה וענבת אותה כמו שצריך, ותר אחר מלכת חלומותיך המובטחת, דא עקר, ממתינה בלובי בחורה אחת ויחידה שרחוקה מלהיות יפה ורחוקה כמטווחי קשת מלהיות רזה. אתה ממתין שתי דקות אחר החיפוש ובחורה נוספת נראית באופק. היא מוצאת חן בעינייך- יפה מאוד, גם רזה ויש לה חיוך שובה לב על הפנים.  אתה בטוח שזו היא, מלביש על פניך ארשת של ביטחון (מעושה) ושואל: "רחל?" והיא בביטחון אמיתי אומרת לך: "לא!" אתה מאוד מתאכזב וכמעט פולט: "אולי בכל זאת..." אבל אתה מבין שגם בכל זאת, השם שלה איננו רחל...  באין ברירה אתה ניגש אל הממתינה השמנה ושואל בחשש: "רחל?" והיא בשיא הביטחון אומרת: "כן!" ומחייכת חיוך לא ברור, אתה דיי בהלם וכמעט נפלט לך "בטוחה?..." אבל אתה חושב שזה יעליב וברגע האחרון עוצר את עצמך ומגמגם: "אוקיי..."

אתה מוצא מקום מוצנע להעביר אתו את השעה הבאה, ושאול אותה אם זה מוצא חן בעיניי, היא אומרת שכן ואתם מתיישבים. אחרי חמש דקות שהיא מספרת לך כמה חברות יש לה ושלכולם היא עוזרת בלימודים וסתם בחיים כי ממילא היא מקבלת תמיד מאות ולא כלכך צריכה להשקיע ויש לה מלא זמן, אתה גם מבין שהיא טיפשה ולא מבין מה הקשר בין מה ששמעת בבירורים לבין המציאות...

לרוב דווקא ההפתעות האלו לא קורות לי ואיכשהו יש לי תמיד הרגשה די נכונה על ההצעה ומה סיכוי ההתאמה ואם שווה לצפות. הדוגמה שתוארה לעיל לא באמת קרתה לי, כתבתי אותה כי אני רוצה לערוך סקר קטן לחברי הפורום:

לאהוב זה הטוב שבטוב.

אתה משקיע יותר מידי ומצפה ליותר מידי, לכן מתאכזב.
רוב הבנות שיציעו לך שידוך והן עדיין רווקות, זה בדרך כלל כי הן לא העפרון הכי מחודד בקופסה, או נראות חצי כח.
אם היו חכמות במיוחד/יפות במיוחד כנראה היו מתחתנות.
מצד שני גם אם מישהי לא חכמה במיוחד/יפה במיוחד, יש מה ללמוד ממנה.
איזהו חכם? הלומד מכל אדם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/5/2013 07:30 לינק ישיר 

אויש ליטאי, לגמרי הגזמת עכשיו! אתה יודע כמה בנות מוצלחות יפות וכו ועדין רווקות אני מכירה?!?! ונניח ואתה צודק.. בא נגיד את זה אותו דבר עליכם הגברים?!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/5/2013 13:55 לינק ישיר 

אני תמיד אומרת: אפס ציפיות = אפס אכזבות.

אבל, אפ'פם לא מצליחה לעמוד בזה.

אני עם בבה, רוב האכזבות היו מההצעות של האנשים הקרובים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/5/2013 13:56 לינק ישיר 

בס"ד

אכן..מעולם לא שמעתי שטות כזו כמו דברי ליטאי....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/5/2013 13:57 לינק ישיר 

בס"ד
אכן כשמצפים תמיד יש אכזבה... הכי קשה שלפי הבירורים הבחור נשמע מליון דולר אך במציאות זה לא כך.
בכלל כל פגישה עם בחור לא מתאים מאכזבת קשות...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/5/2013 13:58 לינק ישיר 

tootii2 כתב:
אני תמיד אומרת: אפס ציפיות = אפס אכזבות.

אבל, אפ'פם לא מצליחה לעמוד בזה.

אני עם בבה, רוב האכזבות היו מההצעות של האנשים הקרובים.

גם אני לא מצליחה ליישם את זה...אולי צריך ללכת לקאוצ'ינג שנלמד לשנות דפוסי חשיבה?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/5/2013 14:04 לינק ישיר 

"שנלמד"?? מי זה נלמד??

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/5/2013 14:06 לינק ישיר 

בס"ד
אני ואת(=....אלא אם כן טוב לך להמשיך לצפות ולהתאכזב...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/5/2013 14:25 לינק ישיר 

את מאוד חמודה.....

אני מעדיפה לצפות ולהתאכזב....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/5/2013 14:46 לינק ישיר 

בס"ד
זה בסדר מסכימה לך להינות מהחוויה

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 05/05/2013 14:47:25

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/5/2013 17:19 לינק ישיר 

לרוב יש אכזבות..
יתכן ובגלל זה אני עדיין רווקה...
ההפתעות הם בד"כ מהכיון השני,
כשיש אחד שלא עושה רושם ראשוני חיובי
ואח"כ את מתרשמת מבחור שווה המון!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/5/2013 17:52 לינק ישיר 

ליטאי613 כתב:

בס"ד

לאהוב זה הטוב שבטוב.

אתה משקיע יותר מידי ומצפה ליותר מידי, לכן מתאכזב.
רוב הבנות שיציעו לך שידוך והן עדיין רווקות, זה בדרך כלל כי הן לא העפרון הכי מחודד בקופסה, או נראות חצי כח.
אם היו חכמות במיוחד/יפות במיוחד כנראה היו מתחתנות.
מצד שני גם אם מישהי לא חכמה במיוחד/יפה במיוחד, יש מה ללמוד ממנה.
איזהו חכם? הלומד מכל אדם.

זאת כנראה הסיבה שבגללה אתה לא מתחתן.
איזו דרך עקומה לחשוב על בחורה בפרט ועל נושא השידוכים בכלל.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > כמה מפתיע- סקר קטן על אכזבות והפתעות:)
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext