|
|
| נשלח ב-7/5/2013 15:31 |
|
| |
[quote]דווקא ראיתי לא מזמן כלה (בת של מעצבת) שהיתה לה שמלה נפוחה עם שובל שלוש מטר! [/quote זה היה יפה?או נראה יותר מדי?כאילו מוגזם...?
|
|
|
|
| נשלח ב-7/5/2013 15:48 |
|
| |
לא אכפת לי להיות בשמלה אדומה. רק שיבוא כבר החתן!!!!! מבינים??
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/5/2013 16:04 |
|
| |
זה סגנון מסויים.. אני מתחברת לקו יותר עדין..
|
|
|
|
| נשלח ב-7/5/2013 18:44 |
|
| |
איי'סה אשכול חמוד  אני רוצה שמלה בגוון שמנת בהיר בהיר(כי הלבן הבוהק נראה לי קצת תחפושת) גזרה גבוהה,ולא מאוד מנופחת... ממ...ותסרוקת אסופההה עם פרח  זר כלה אני רוצה שלוש אחד עגול מוורדים אדומים!! קלאסי.. אחד נשפך מסחלבים ואחד מכל מיני פרחים,אבל זה אם אני יתחתן בקיץ(=
|
|
|
|
| נשלח ב-7/5/2013 21:04 |
|
| |
| חייכנית770 כתב: |  | דמיונות וחלומות על תסרוקות ושמלות זה גיל 17 לא? ממש לא...זה עד החתונה(= |
|
כן ברור... גם כלה בת 27 יכולה לדמיין איך היא תראה ביומה הגדול. השאלה כמה זה מעסיק לה את הראש יחסית לדבר הגדול ששמו בניית בית שמתגמד ליד כל שמלה וזר.... במילים אחרות הגברות הצעירות חושבות שבחתונה הכל מתחיל ומסתיים ואלה שעברו את העשור השני עוסקות בעניינים קצת יותר חשובים מאשר באיזה צבע יהיה הזר ואיך יגלוש התלתל:)
|
|
|
|
| נשלח ב-7/5/2013 23:23 |
|
| |
| אחת_מהישוב כתב: |  | דמיונות וחלומות על תסרוקות ושמלות זה גיל 17 לא? ממש לא...זה עד החתונה(=
כן ברור... גם כלה בת 27 יכולה לדמיין איך היא תראה ביומה הגדול. השאלה כמה זה מעסיק לה את הראש יחסית לדבר הגדול ששמו בניית בית שמתגמד ליד כל שמלה וזר.... במילים אחרות הגברות הצעירות חושבות שבחתונה הכל מתחיל ומסתיים ואלה שעברו את העשור השני עוסקות בעניינים קצת יותר חשובים מאשר באיזה צבע יהיה הזר ואיך יגלוש התלתל:) |
|
V
|
|
|
|
| נשלח ב-8/5/2013 09:01 |
|
| |
| אחת_מהישוב כתב: |  | | חייכנית770 כתב: |  | דמיונות וחלומות על תסרוקות ושמלות זה גיל 17 לא? ממש לא...זה עד החתונה(= |
| כן ברור... גם כלה בת 27 יכולה לדמיין איך היא תראה ביומה הגדול. השאלה כמה זה מעסיק לה את הראש יחסית לדבר הגדול ששמו בניית בית שמתגמד ליד כל שמלה וזר.... במילים אחרות הגברות הצעירות חושבות שבחתונה הכל מתחיל ומסתיים ואלה שעברו את העשור השני עוסקות בעניינים קצת יותר חשובים מאשר באיזה צבע יהיה הזר ואיך יגלוש התלתל:) |
|
תאמיני לי שהייתי בטוחה שאם אני מתארסת בגיל 23.5 אהיה יותר מיושבת בדעתי ולא כל היום עם לבבות בעיניים.. אבל אני מוצאת את עצמי לא פעם בוהה באויר ומחייכת לעצמי במקום להתחיל סופסוף את הדוחות הרבעוניים שצריך להגיש לבורסה עד סוף החודש  כלה היא כלה, בכל גיל שהוא. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/5/2013 09:43 |
|
| |
אחת, זה לא תמיד פונק של גיל, ואני מסכימה עם דברייך. פוווווו, הלבבות והבהיות לא סותרים את דברי אחת, אהבה היא אהבה בכל גיל (עיין ערך האשכול של ניוטרל ותשובתה של טיע), השאלה היא על מה חולמת כשאת בוהה? על שמלת כלה, מלמלות , פרחים ותלתלים או.... ולא שיש בדבריי לצאת נגד החולמות, תמשיכו במה שעושה טוב... :)
|
|
|
|
| נשלח ב-8/5/2013 11:17 |
|
| |
בס"ד זה בסדר...הדברים האלה בכלל לא מעסיקים את ראשי יותר מדי....רק שנחמד לדמיין לפעמים(= אבל אני יודעת מה העיקר בחיים,ומה חשוב בחיים... אז בוא נחזור לענייננו(= אני אוהבת תלתלים שובבים ומאידך קצת מעוגלים ולא בייביליס מקובע ומעוגל כמו ביסלי גדול כזה...איך זה נקרא בלשון העם? משהי יכולה לעזור לי?
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 08/05/2013 11:20:31
|
|
|
|
| נשלח ב-8/5/2013 11:36 |
|
| |
בס"ד אגב,אם שמים כפפות אז כדאי לעשות בנית ציפורניים?או שבין כה לא רואים את הציפורניים כ"כ... הבעיה זה שהצלם מצלם כשהחתן עונד את הטבעת...ואז הוא מנציח גם את הציפורניים(= אבל אי אפשר לעשות ציפורניים קצת ארוכות כי הן יחתכו את הכפפות(-=
|
|
|
|
| נשלח ב-8/5/2013 11:48 |
|
| |
| טיע כתב: |  | לא אכפת לי להיות בשמלה אדומה. רק שיבוא כבר החתן!!!!! מבינים?? |
|
אמרתי..כאן זה מחלקת דמיון...עוזבים את המציאות בצד ונכנסים לעולם הדמיון שבו הכל בסדר ואת רק צריכה לבחור איך תראי ותנהגי ביום הגדול בחייך(= "תחשוב טוב יהיה טוב"-ע"י חשיבה חיובית אפשר להצליח.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/5/2013 11:52 |
|
| |
| מבריקה כתב: |  | איי'סה אשכול חמוד  אני רוצה שמלה בגוון שמנת בהיר בהיר(כי הלבן הבוהק נראה לי קצת תחפושת) גזרה גבוהה,ולא מאוד מנופחת... ממ...ותסרוקת אסופההה עם פרח  זר כלה אני רוצה שלוש אחד עגול מוורדים אדומים!! קלאסי.. אחד נשפך מסחלבים ואחד מכל מיני פרחים,אבל זה אם אני יתחתן בקיץ(= |
|
3?לא חשבתי על הרעיון הזה...חחח שמעתי על כלה שהביאה 2שמלות כלה והחליפה באמצע החתונה.. ועל כלה שעשתה תסרוקת הפתעה אחרי החופה...אבל המחנה המשותף זה...שמה שהיה בהתחלה היה יפה והשמלה השנייה/התסרוקת הפתעה היו פחות יפים...כך שהגעתי למסקנה,כמה שמנסים להראות יותר מדי טוב,בסוף התוצאה היא ההפך מזה...
|
|
|
|
| נשלח ב-8/5/2013 12:52 |
|
| |
אולי אתן מוכנות לעזור לי להוציא את חלומי לפועל? אני מחפשת דחוףףףף ספרית, מאפרת ומניקוריסטית טובות באזור ירושלים! אפשר טלפונים עם המלצות אישיות? אפשר גם בתיבה הפרטית או במייל: [email protected]בקרוב אצל כולן נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/5/2013 15:26 |
|
| |
בס"דמה אומרות על זר כזה? 
|
|
|
|