| נשלח ב-10/5/2013 01:23 |
|
| |
תקוות גדולות
לפעמים אני מרגישה שתולים תקוות גדולות מדי בבן/בת הזוג
שיהיה עשיר, אבל לא יעשה אישיו מכסף. שיהיה רגיש וקשוב, אבל גברי וקשוח שיתלבש יפה, אבל שלא יתעסק במראה החיצוני שיהיה חזק ומוביל, אבל שיזדקק לי נואשות שתהיה לנו זוגיות חזקה, בלי לוותר על הספייס האישי
זה נראה לי יותר מדי. לא רוצה להתפשר על שום דבר, אבל אני מרגישה שאני מחפשת משהו-מישהו שאולי לא קיים, ואם קיים, אז נדיר וייחודי. וממילא, למה שיגיע דווקא אלי? גם אני הרי צריכה להיות 'מעבר' בשביל לקבל כזה בן זוג. (אני זה מונח כללי, לא מדברת דווקא עלי)
קצת מבולבלת (ובטוחה שזה ניכר בהודעה). אשמח לשמוע מכם תובנות, גם מהמאורסים והנשואים שעדיין קופצים לפורום

|
|
|
|
| נשלח ב-10/5/2013 02:06 |
|
| |
אפשר לעשות העתק הדבק לתכונות שאת רוצה, לשולח את זה לאיזו מעבדה בגרמניה ולייצר לך בעל. רובוט בעל! מה רע? הוא מאוד ייצוגי ומרשים ואפילו יכניסו בו קצת רגש, הוא יהיה סבבה.
בחייאת, הגישה הזאת כלכך לא אמיתית! שאני הולך לחפש אישה, אני רוצה שיהיה לי טוב אתה, שיהיה לי נעים לדבר אתה ולשמוע מה היא אומרת. שאני ארגיש שכיף לה לידי וכיף לי לידה. שהיא מוציאה ממני את הכי טוב שלי ואני מוציא ממנה את הכי טוב שלה. שיהיה לי נעים להסתכל על הפנים שלה על החיוך המקסים שלה.
בסוף שבעזרת ה' תפגשי את החתן שלך, את תראי שהוא לא קרוב לרשימות שלך, ובכל זאת הכי כיף לך אתו! אז תפסיקי לדאוג משטויות.
|
|
| נשלח ב-10/5/2013 12:11 |
|
| |
אני חושב על זה הפוך, לרוב הבחורים יש את כל התכונות שציינת. במידה מסוימת. אולי חוץ מעשיר. אלא שכל אחד מבטא את התכונות הנ"ל בצורה שונה, כל אחד נוטה לאחד הכיוונים.
אבל כל גבר נורמלי עובד קשה כדי להרוויח כסף אבל לרוב לא עושה אישיו אדיר מכסף. והוא רגיש וקשוב עד כמה שיכול אבל גם קשוח, וגם מתלבש יפה אבל זה לא הכי חשוב בעולם בשבילו, והוא די מוביל אבל זקוק לך. ובכל זוגיות יש את החלק של התלות ואת החלק של המרחב האישי.
אז מה את רוצה, שהוא יהיה הכי בעולם בכל תחום, המשקיע הכי עשיר בעולם אבל את כל עסקאותיו הוא עושה כבדרך אגב כי הוא הכי לא עושה ענין מכסף בעולם, הכי רגיש בעולם וכואב את כאב הזולת אבל כשצריך הוא מסוגל לפטר חולה לב מטופל בעשרה ילדים. מתלבש הכי טוב בעולם אך עושה זאת בהשקעה של רבע שעה ביום, וגם זה תוך כדי שינון לימודו. הוא הגבר הכי חזק בעולם אבל ברגע שתופיעי יהפוך לכבשה פועה, הקשר יהיה חזק כל כך שלא תיפרדו לרגע, אבל יהיה ספייס אישי כך שאם תרצי טיול התבודדות של חודש בהודו תוכלי לצאת בספונטניות בלי להודיע לו.
יש לי שאלה אחת לשאול אותך: למה כשזה מגיע לשידוכים אנשים שוכחים את ההיגיון הרגיל של החיים. למה כשאכלת במסעדה אתמול לא רצית שהיא תהיה המסעדה הכי טובה בעולם, עם המלצרים הכי נחמדים, פשוט הלכת ונהנית. למה את לא עומדת מול מכונת משקאות להתלבט מה יעשה לך יותר טוב בחיים קולה או ספרייט, את פשוט קונה ושותה ונהנית כי שניהם עושים טוב (או רע בריאותי) באותה מידה.
התייחסי לשידוכים כמו לכל דבר אחר בחיים, את צריכה בעל שיגרום לך ליהנות, שיגרום לחיים שלך להיות טובים יותר. וזהו. זוהי דרך העולם, וזו הדרך שאת מתנהגת ביום יום, ואני מניח שהחיים שלך טובים בזכות ההחלטות האלו, אז למה כשזה מגיע לשידוכים נהיה הגיון אחר.
תוקן על ידי והרוח_תשוב ב- 10/05/2013 12:25:10
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-10/5/2013 12:38 |
|
| |
כי חתונה זה הרבה יותר משמעותי משמעותי מארוחה במסעדה! ההשוואה הזו מגוחכת... אחי, יו רסט מיי קייס... שים לב כמה דברים אתה מחפש נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-10/5/2013 13:15 |
|
| |
מעניין...
|
|
|
|
| נשלח ב-10/5/2013 13:19 |
|
| |
אני דווקא מאד מחכה כבר להכיר את בעלי, כדי להכיר גם את ה'חסרונות' שלו, נקרא לזה.. ולראות איך אני פתאום מתמודדת עם זה שהוא נגיד מפוזר, או שכחן, או מדייק בזמנים יותר מדי... או.. כל מיני דברים שאני חוששת מהם....
ולראות איך הוא גם מתמודד עם החסרונות שלי....=)
|
|
|
|
| נשלח ב-10/5/2013 14:17 |
|
| |
| רבעצען כתב: |  | כי חתונה זה הרבה יותר משמעותי משמעותי מארוחה במסעדה! ההשוואה הזו מגוחכת... אחי, יו רסט מיי קייס... שים לב כמה דברים אתה מחפש נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
על זה היתה עצם טענתי, מדוע בדברים משמעותיים צריך לטפל בהיגיון אחר, בדברים משמעותיים צריך להשתמש באותו הגיון לעומק יותר. אבל העולם הזה מורכב מאי שלימות, ובה אנו חיים ויוצרים, ומאי השלימות הזו אנו שואבים את כל הנאותינו. החתן המיועד לא צריך להיות מושלם, הוא צריך להגשים את מטרתו. האם חברותייך מושלמות האם משפחתך מושלמת, את פשוט אוהבת אותם, חיה איתם ונהנית מהם.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/5/2013 14:38 |
|
| |
אהה. אז בדייט הבא שלי אני אחשוב על בחור כמו על ארוחה במסעדה. לא נורא, מקסימום הלכו 50 שקל. בחייך נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-10/5/2013 16:01 |
|
| |
| רבעצען כתב: |  | אהה. אז בדייט הבא שלי אני אחשוב על בחור כמו על ארוחה במסעדה. לא נורא, מקסימום הלכו 50 שקל. בחייך נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
העובדה שדבר הוא משמעותי בשבילך לא יהפוך אותו למושלם יותר ממה שהעולם יכול לספק, חיי הנישואין הם מושלמים בדיוק כמו שהמסעדה מושלמת.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/5/2013 17:48 |
|
| |
את הצגת מס' נקודות בהודעה ושמים לב שאת קצת מבולבלת ... אנסה לענות לך:
דבר ראשון - התכונות שהצגת לא סותרות אחד את השני, גבר קשוח ואמתי זה דווקא גבר שיודע להתנהג כלפי בת הזוג ברגישות...
דבר שני- זה לא יותר מידי ...מותר לך לחלום על כל דבר בעולם :) לדרוש זה כבר בעיה...
דבר שלישי- אחרי הכל גם הבחורים המיוחדים מתחתנים.. אז אם מי הם מתחתנים (למי התכוונת אם לא אלייך??) ואם את לא מרגישה ברמה של לקבל אחד כזה זה באמת בעיה...
דבר רביעי- כל דבר נתן לשינוי ולא בהכרח מי שהיום עשיר או מה שתרצי ... נשאר ככה לנצח ...
והנקודה הכי חשובה היא שכתבת שאת לא רוצה להתפשר וזה באמת בעיה... מושלמים נמצאים או בעולם הזה בקבר או בעולם הבא בתור מלאכים ... לעניות דעתי - החכמה לקחת פוטונציאל ולהוציא ממנו את הטוב שבטוב.... ו....... מאחלת לך בהצלחה .... :)
ודבר אחרון - תקוות גדולות = אכזבות גדולות (במידה ויהיה)
|
|
|
|
| נשלח ב-11/5/2013 21:15 |
|
| |
אי אפשר לאכול את הסיר צ'ונט ולהשאיר אותו מלא.
|
| נשלח ב-12/5/2013 01:20 |
|
| |
| ליטאי613 כתב: |  | אי אפשר לאכול את הסיר צ'ונט ולהשאיר אותו מלא.
|
|
מה הקשר?...
|
|
| נשלח ב-12/5/2013 01:36 |
|
| |
אגב, תקוות גדולות זה אחלה ספר.
|
|
| נשלח ב-12/5/2013 23:54 |