השקר של סיפור בית הכנסת - הרב חסידה- קורנפלד - ברסלב
דברים רבים נעלמים מעיני הציבור לכתחילה. בכדי שהעולם יחשוב שהג'אנים "בהמות" או "אינשי דלא מעלי" או שאר כינויים יפים.
אנשינו מתחילת הדרך הגיעו בהידברות יפה עם הרב חסידה אלא שמאיר קורנפלד דאג בכל פעם לטרפד את זה אנשינו מעולם לא נתנו יד ל"שטיקים" שאין איש יודע מי עשהם. ואם נעשו על דעת יחיד נעשו. אנשינו כיבדו לרב חסידא יותר משכבדו לרב ג'אן עד פנייתו לערכאות של חתן הרב חסידה יחד עם הרב חסידה. אנשינו לא ניסו להפריע את התפילה רק לאחר שכמה מאנשינו המתפללים בקול נזרקו מהבית כנסת
אנשינו קיבלו על עצמם להתדיין בבית הדין המקומי יחד עם הרב שמואל אליהו בנושא, וזאת למרות שמאיר קורנפלד דאג להעליל עלילות עלינו ולשלוח עלינו את חבריו הטובים ממשטרת ישראל, אלא , לאחר שמאיר קורנפלד ראה שהוא הולך להפסיד שם המשיך את מלחמתו בצורה בזויה של הפצת פשקוויל המכנה את כולנו יחד בצורה.... אז הבנו שאין פניו לשלום. כמובן הוא הגיע בברוטליות גמורה אל בית המדרש, עקר את הספריות אותם "תרם" מכספי ציבור מהמקומות, הוציא את הספרי תורה, תוך כדי השחתה וכעס גמור, ובכדי לכפר על מעשיו הנלוזים טרח להוציא פשקוויל שכולו שקר. ולפרסמו ברבים.
ילד קטן שעבר לידו ונתן לו צביטה בשעה שעמד על הבימה למכור העליות נהפך ל "מאיר קורנפלד נדקר בסכין במהלך השבת" רשעים ארורים "יסכר פי דוברי שקר" .
נשלח ב-11/5/2013 22:51
נשלח ב-11/5/2013 23:37
המודעה המקורית לכל דוברי השקרים למעלה
נשלח ב-11/5/2013 23:55
דוברי השקרים??? אם יש לך איך לפרוך את זה "מידיעה" נשמח לשמוע.
נשלח ב-12/5/2013 00:23
שלום לך "רבי יעקב".
התגעגענו...
כל עניין "מסירת המודעה" מיותר לחלוטין! הרי העובדות דיברו בעד עצמן כבר שנים רבות, ואין חולק:
1. בית המדרש היה סגור במשך כל השבוע, מלבד שבת שהיו עשרות בודדות של מתפללים.
2. בית הכנסת הנו של העירייה ומוקצה לתושבי השכונה, ואינו שייך לאדם פרטי, מכובד ככל שיהיה.
3. עד לפני מס' חודשים היו למעלה למעלה ממאה מתפללים חסידי ברסלב תושבי השכונה שנודדו ממקום למקום, במקום להתפלל בבית כנסת שעמד כמעט שומם.
4. עם זאת חסידי ברסלב כיבדו את הרב חסידה ולא נאבקו על זכותם הטבעית במיוחד לאור העובדות הנ"ל.
5. הרב חסידה, הגבאים וחלק מהמתפללים הכירו בעובדות הנ"ל והחליטו להעביר את הבית מדרש לידי חסידות ביאלה, למרות שאין להם רשות ע"פ ד"ת, ולהבדיל ע"פ חוק לעשות כן.
6. ב"ה המהלך לא יצא לפועל בשל התנגדותו של אחד הגבאים, וכשהאדמו"ר מביאלה שמע שישנה מחלוקות, סירב לקחת את הבית מדרש שהוגש על "מגש של כסף".
7. יום אחד החליטו חסידי ברסלב לממש את זכותם הטבעית, להתפלל בבית הכנסת השכונתי. הם לא ביקשו למנות רב חדש, לא היה אינטרס להוציא שום אדם, אך מכיוון שהם היוו את רוב המוחלט בביהמ"ד הם ביקשו קצת התחשבות: פתיחת הבית מדרש כל ימות השבוע, הגשת חזנים חסידי ברסלב, בנוסף לחזנים הקיימים, לשיר קצת זמירות של ברסלב בסעודה שלישית וזהו. שום דבר נוסף הם לא ביקשו! פניהם היו לשלום ובס"ה הם רצו ייצוג הולם בבית כנסת כפי שמגיע להם ע"פ דין וע"פ הגיון.
8. מאחר וב"ה יש לנו בית דין צדק בעירנו, הצדדים פנו לבירור ההלכה מתוך כוונה שע"פ פסיקתם ינהגו.
9. מכאן הדרך הייתה רצופה בהתנהגות לא הולמת, והתנכלויות חוזרות ונשנות מצד חלק מהגבאים. ברור שהיו גם מצד חסידי ברסלב היו התנכלויות, והלא מי ישמע שרבו מתבזה בפרהסיה ולא ימחה?! וכל טענה שלא יטענו לא תשנה מהעובדות הנ"ל. רבים ממעשיות ההצקה שה"רומנים" ספרו וטענו, נופחו. האמתיים שביניהם נעשו ע"י אנשים פרטיים מתוך "קנאות" לאחר ביזוי הרב ג'אן, שלא ע"פ דעת תורה, וגונו בחריפות ע"י הרב ג'אן ורוב מוחלט של המתפללים. ברור שאין בכך בשביל לפסול ציבור שלם.
לאור העובדות החליטו הגבאים לעשות מהלך ולהיראות כנרדפים שסולקו מבית מדרשם, זאת ימים מועטים לפני פסיקת הבי"ד. להנצחת ה"מסכנות" שרצו לשדר, מסרו את המודעה.
אני קורא לכל מי שהאמת נר לרגליו, לא להיגרר למריבות קטנוניות, במיוחד לאור העובדה שבית הדין דן בנושא ואמור לפסוק, ולהחזיר את האחדות לבית הכנסת.
שבוע טוב.
תוקן על ידי מגהברסלב ב- 12/05/2013 00:29:22
נשלח ב-12/5/2013 01:07
זה מה שג'אן עשו לבית הכנסת של הרב חסידא
תוקן על ידי חושון ב- 12/05/2013 01:10:27
תוקן על ידי חושון ב- 12/05/2013 01:24:12
נשלח ב-12/5/2013 01:27
לא הלך לי להעלות התמונות. אפילו הפורום לא סובל את התמונות המזעזעות. מיש שיוכל לעזור לי להעולת התמונות. אשמח. כנראה שכדי להגן על כבודו רבם חסידי ג'אן החליטו לפרוץ את הארון קודש. הרי כבודו חשוב יותר מהתורה עצמה
נשלח ב-12/5/2013 01:33
ארון הקודש חולל על ידי הרב חסידה בעצמו עם משרתיו הנאמנים,
נשלח ב-12/5/2013 04:26
אשכול זה הוא זעקת הקוזק הנגזל !
פתחת אשכול כדי לצעוק אנחנו בסדר רק רודפים אותנו, די נו זה לא עובד כולם יודעים!
נכון בית כנסת זה כבר ארבעים שנה במתכונתו כבר עבר הרבה עליות ומורדות. אז נכון שתקופה מסוימת ראיתם שהמנין באמצע השבוע נחלש וחשבתם הנה הנה נוכל להשתלט על המקום אבל זה לא קרה כי משום מה המקום שב לחיות עם מנינים ושיעורים גם בימות החול. זו הייתה מתכונתו של בית הכנסת כבר הרבה שנים... אז החלטתם לעשות מעשה ולהיכנס להתפלל ולהפוך את המקום לברסלב.בעל כורחם של המתפללים הקבועים במקום והכל נעשה בשיטה של שני מישורים... יעקב ג'אן גם מצטרף לתפילות ונותן שיעורים לאחר שפרצו את המנעולים ונכנסו בכח!!! כן ! אבל מיד מגלגל עיניים למרום כמוכם כאן ואומר אני לא מסכים לאלימות אלו רק מעשיי קנאות של פרטיים.? גם לדבר בבית הכנסת ברבים ולהגיד שדמו של קורנפלד מותר גם את זה הוא לא עשה??? ומי פרץ לבית הכנסת וגנב את מצלמות האבטחה? ומי ההין ושבר והרס מנעולים ואף טיפס על ארון הקודש להשחית את האריות המוצבים שם? דווקא במשטרה אמרו שמצאו טביעות אצבעות ולא סתם עצרו את בנו של יעקב ג'אן!!! בבקשה תפסיקו לבכות בדמעות של תנין ללעוס את הטרף ולהוזיל דמעות! אתם פושעים תרתי משמע... הייתם פושעים לפני שחזרתם בתשובה ונשארתם פושעים רק שאתם מתעטפים בקפטן ושטריימל!!! ואני שוב חוזר ואומר אם יש ביניכם אברכים טובים לאחר מעשים שכאלה אם הם לא עוזבים את המקום והולכים אז כנראה שגם יש עוולה בידיהם!!!
נשלח ב-12/5/2013 10:35
חביבי, עם עובדות לא מתווכחים. כולנו ילידי מאה שערים תרצה או לא תרצה יחידים מבינינו אנשי צפת. חברנו לרב ג'אן כיהודי שיש לו המון מה לתת בטח יותר ממה שיש לך להציע. "האריות" - מלבד יוסי אנקר כולם כולל כולם ברכו על המעשה, "המצלמות" - אין לנו שום מושג באמת מי עשה זאת אבל כן יש לנו מושג שמאיר קורנפלד שלח משטרה לעשרות ביתים ששוטרים הפכו אותם ליד הנשים וליד הילדים. (כדאי שתתחיל לקבל פרופרציות) "המשטרה" היקרה שאתה מדבר עליה בראשות 'עופר קנטרוביץ' לא מצאה שום תביעת אצבע, ויתירא מזו השעתה את כל הבלבולי שכל של קורנפלד ונתנה יד מלאה יחד עם ראש העיר ורב העיר למהלך של בית הכנסת.
מכאן ואילך אם אתה מעוניין לכתוב עובדות תודה לך, אם אתה מעוניין להוציא את השנאה שלך כלפינו (כי מסתבר שאתה אחד מהם) תחפש מקום אחר לעשות זאת.
נשלח ב-12/5/2013 19:23
קצת ציניות או אולי רצינות תהומית לא תזיק אולי ככה תפנים
בס"ד
כתבת...ידידי!!! ילידי מאה שערים!!! ... אוקיי ילידים כן... מתנהגים כמו אינדיאנים או שבט פראים!!! אבל לא קשורים כלל למאה שערים!
חברנו לרב' ג'אן כי יש לו מה למכור יותר ממה שיש לך להציע!!! אוקיי... זו לא מחמאה בשבילו אני עדיין מכיר הרבה שיש להם מה למכור יותר ממני... חוץ מזה שאת מה שאצלכם מעוניינים לקנות! אני וודאי לא מוכר!!! אולי יעקב ג'אן כן.
האריות... כולם כולל כולם!!! ביטוי ממש מעניין כשאתה מתכווין לכווווולם אצלכם בחבורתכם... וזה כנראה גם מצדיק... מעשה פריצה... השחתה... וגנבה... כי מותר לעשות זאת אם זה עושה נח"ר למישהו צדדי??? כך פוסק לכם מו"רבכם?
אההה... המצלמות אנחנו לא יודעים מי זה!!! אבל נוווו באמת זה הרי גנבה קטנטנה למה שתעשו עסק הרי אנחנו כל כך טובים וישרים אז מה אתם שולחים משטרה לחפש... תוותרו וזהו!!! בשביל הפרופורציות כן!
ולגבי תביעת אצבע!!! כן ככה כתבת (לא טביעת) כנראה שהנך יודע בעמקי נשמתך הטהורה, שישנה אצבע שתובעת ..ומאשימה על פריצה... השחתה...ביזוי... וגנבה...ופגיעה בזולת!!!
כל עובדותיך הברורות הם דמגוגיה זולה וזריית חול בעיניים... אבל שתדע שאתה זורק חול בעיני עצמך כי רק אתה עוור ולא רואה... שכל...וכאן ממש כל הצבור הירא את דבר השם בעיה"ק צפת ואפי' מחוצה לה !!! מזועזע ומוקיע את מעשה הוונדליזם וההשתלטות הנפשעת הזו
וודאי וודאי שרוחו של רבי נחמן זיע"א אינה נוחה ונחה בגלל מעשיכם שאתם עושים בשמו הק'... ואני מתפלל ומבקש שלא יקפיד עליכם השם ישמור !!! כי חוץ מלרקוד ולשמוח ישנם עוד כמה הלכות כתובות... אפי' בליקוטי הלכות!!! וחוץ מהמצווה הגדולה של להיות בשמחה... ישנם מצוות שבין אדם לחבירו שעליהם הלל אמר... מאי דסני עליך לחברך לא תעביד"' זה כלל גדול בתורה!!!" שובו שובו מדרכיכם הנלוזים... כי עליהם יום כיפור לא מכפר ... ואפילו לא תיקון הכללי!!!
ואל תחשובותשכנע את עצמך ששונאים אותך ידידי ח"ו...פשוט הנך צריך לדעת את מקומך כמו החכם, ולא חלילה להיפך!
אני מאחל לך באהבה עצומה מלב ללב שיהיה לך חג שמח שתזכה לקבל את התורה ללמוד וללמדלשמור ולעשות ולקיים את כל...דברי-ה
נשלח ב-12/5/2013 19:38
הנה העובדות: [quote]
הרב [מאיפה קיבל היתר הוראה?] יעקב ג'אן עד כמה שידוע לי עומד בראש חבורה של למעלה מאה וחמישים אברכיםחשבתי שיש לו אלף יראי שמים הלוואי, וכל הנכתב לגבי בית הכנסת והבאת צד אחד. הרי הוא נבזות כמו שאתה רגיל לעשות, להלן העובדות למי שלא מונח כולל המושחת מלעיל שמבזה רב בישראל.
כל עניין "מסירת המודעה" מיותר לחלוטין אולי לדעתך! הרי העובדות דיברו בעד עצמן כבר שנים רבות, ואין חולק???:
1. בית המדרש היה סגור במשך כל השבוע. שקר וכזב היה מנין שחרית כל בוקר, מלבד שבת שהיו עשרות בודדות של מתפללים אולי זה היה השבת.
2. בית הכנסת הנו של העירייה ומוקצה לתושבי השכונה, ואינו שייך לאדם פרטי, מכובד ככל שיהיה. היא הנותנת עד היום זה היה ציבורי, ועכשיו זה של ברסלב פרטי
3. עד לפני מס' חודשים היו למעלה למעלה ממאה מתפללים חסידי ברסלב תושבי השכונה שנודדו ממקום למקום, במקום להתפלל בבית כנסת שעמד כמעט שומם איפה היה המאה מתפללים השבוע אתמהה!! וכמה אנשים נודדו השבוע בגלל ההשתלטות שלכם.
4. עם זאת חסידי ברסלב כיבדו את הרב חסידה ולא נאבקו על זכותם הטבעית ?????? במיוחד לאור העובדות הנ"ל.
5. הרב חסידה, הגבאים וחלק מהמתפללים הכירו בעובדות הנ"ל והחליטו להעביר את הבית מדרש לידי חסידות ביאלה, למרות שאין להם רשות ע"פ ד"ת, ולהבדיל ע"פ חוק לעשות כן. הציבור מעדיף את ביאלה שלא מפריע להתפלל לאף אחד כרצונו, מאנשים המופרעים שלכם,
6. ב"ה המהלך לא יצא לפועל בשל התנגדותו של אחד הגבאים, וכשהאדמו"ר מביאלה שמע שישנה מחלוקות, סירב לקחת את הבית מדרש שהוגש על "מגש של כסף". שקר וכזב הוא עזב בגלל נדל וד"ל
7. יום אחד החליטו חסידי ברסלב לממש את זכותם הטבעית, להתפלל בבית הכנסת השכונתי. הם לא ביקשו למנות רב חדש, לא היה אינטרס להוציא שום אדם, אך מכיוון שהם היוו את רוב המוחלט בביהמ"ד הם ביקשו קצת התחשבות: פתיחת הבית מדרש כל ימות השבוע אף אחד לא התנגד לזה, הגשת חזנים חסידי ברסלב הגישו הרבה פעמים, בנוסף לחזנים הקיימים, לשיר קצת זמירות של ברסלב בסעודה שלישית וזהו נתנו לכם לשיר שירי ברסלב. שום דבר נוסף הם לא ביקשו! הלוואי פניהם היו לשלום טירור ונזקים זה שלום? ובס"ה הם רצו ייצוג הולם בבית כנסת כפי שמגיע להם ע"פ דין ו???ע"פ הגיון???.
8. מאחר וב"ה יש לנו בית דין צדק בעירנו, הצדדים פנו לבירור ההלכה מתוך כוונה שע"פ פסיקתם ינהגו. ואתם לא התחילו לעשות ממה שהבי"ד אמר לכם לעשות...
9. מכאן הדרך הייתה רצופה בהתנהגות לא הולמת על ידיכם, והתנכלויות חוזרות ונשנות מצד חלק מהגבאים [קרי:להגבאים].ברור שהיו גם מצד חסידי ברסלב היו התנכלויות, והלא מי ישמע שרבו מתבזה אף אחד לא חייב להגשים חלומות בפרהסיה ולא ימחה?! וכל טענה שלא יטענו לא תשנה מהעובדות הנ"ל. רבים ממעשיות ההצקה שה"רומנים" ספרו וטענו, נופחו הלוואי. האמתיים שביניהם נעשו ע"י אנשים פרטיים מתוך "קנאות" לאחר ביזוי הרב ג'אן, שלא ע"פ דעת תורה, וגונו בחריפות ע"י הרב ג'אן ורוב מוחלט של המתפללים. ברור שאין בכך בשביל לפסול ציבור שלם. זה לא חכמה לטעון שיש לכם רוב אחר שרוב שסילקתם רוב המתפללים
לאור העובדות החליטו הגבאים לעשות מהלך ולהיראות כנרדפים שסולקו מבית מדרשם, זאת ימים מועטים לפני פסיקת הבי"ד סתם קישקוש זה אמור להיות פסק של משמואל אליהו בעצמו. להנצחת ה"מסכנות" שרצו לשדר, מסרו את המודעה.
אני קורא לכל מי שהאמת נר לרגליו, לא להיגרר למריבות קטנוניות הלוואי, במיוחד לאור העובדה שבית הדין דן בנושא ואמור לפסוק אולי תגיד מתי וכנ"ל, ולהחזיר את האחדות לבית הכנסת מתי זה היה אחרי שהגעתם.
[/quote] ושקר אין לו רגליים אני לא מצליח להעלות לפורום הקלטה איך שיעקב ג'אן מתסיס את הציבור שלו לאלימות פיזית ולהזיק רכוש נגד הגבאים, אולי בהמשך אני יצליח להעלות את זה. ולכל אלו שמתקיפים אותי באישי כביכול על החוצפה, שאלתי, האם אדם שאומר בפומבי להזיק רכוש פרטי וציבורי, הוא נקרא רב??? בשפה הפשוטה שלנו זה נקרא עבריין לכל מטרה!!!
נשלח ב-12/5/2013 20:01
ידיד שלי שלח לך עכשיו במייל המכתב של ראש הכנופייא בכבודו בעצמו, איך הוא לא מתבייש כ"כ לשקר ברבים??? ואיזה תוארים הוא מפרגן בעצמו, וכידוע שהבן אדם לא קיבל שימוש מאף אחד והוא פוסק שאלות ביור"ד ח"ב ה"י....
נשלח ב-12/5/2013 20:38
רב ומו"צ שו"ב אחראי על הכשרות וכו' וכו'
ועל זה כתב רבינו הק' בליקוטי מוהר"נ
יש מנהיגים, שנקראים בשם רבי. שלימודם ממותרות ופסולת, ובודאי שאינם יכולים להנהיג אפי' את עצמם, ומכש"כ אחרים. ואעפ"כ נוטלין גדולה לעצמם ורודפים אחר התנשאות להנהיג את העולם. וצריך כל אחד לראות שלא להסמיך אותם ושלא ליתן להם שום תוקף ועוז. שלא יהיו מכונים בשם רבי, כי יש להם יצר הרע גדול להנהיג את העולם!!!
אך אלו הנותנים להם תוקף ועוז... הם עתידים ליתן דין וחשבון!!!
נשלח ב-12/5/2013 21:09
"רב ומו"צ" נכון. רב ומו"צ שמסית לרצח ולהרס בית כנסת ולהכות ולהסב נזק לגבאים גם במחיר הליכה לכלא. געוואלד. אלה הרבנים שלנו?
תשאלו את הצפתיים יגלו לכם מי זה הרב ומו"צ ג'אן. הידעתם כי "הרב" ג'אן הורה לרדוף עד מוות את יונה שנעק מנהל התלמוד תורה ביידיש בצפת עד שהמשטרה התערבה והצילה ברגע האחרון את חיי שנעק. זהו "הרב ג'אן" היקר והגאון. תשאלו את ברסלב קעניג מי זה ג'אן. תשאלו את ננח מי זה ג'אן. תשאלו את הרב מאיר סירוטה מהעדה החרדית מי זה ג'אן. קדימה תתחילו לברר ותגלו את פרצופו האמיתי
נשלח ב-12/5/2013 21:53
אנחנו גולשים אבל צריך להתריע
בשיעור תורה ברבים ערב פסח תשע"ג מפי יעקב ג'אן
שאלה: אני יוצא מביתי לפני ליל י"ד מה אני צריך לעשות?