|
|
| נשלח ב-13/5/2013 00:35 |
|
| |
תוקן על ידי tootii2 ב- 13/05/2013 00:39:11
|
|
|
|
| נשלח ב-13/5/2013 00:39 |
|
| |
| tootii2 כתב: |  |
הוא(בגמגום): לא אמרו לך שיש לי צליעה?
אני: <לא מצליחה לסגור את הפה>
הוא(בגמגום): עברתי תאונה לפני כמה שנים. למזלי זה מה שנשאר, צליעה וגמגום.
|
|
לכל מי שתהה על קנקנו של הבחור... שימו לב שוב לשורה המודגשת
מסתבר שהוא לא הסתיר את זה, או לא התכוון... מי שלא סיפר היו ה.."מבוררים".
|
|
|
|
| נשלח ב-13/5/2013 07:17 |
|
| |
יכול להיות שמתוך מבוכה הוא כזה אמר - מה לא אמרו לך.... אבל מסתבר שלא כי הוא יודע שמיד יראו את זה אז מה העניין להסתיר.... אז אם זה השדכנים כמה שהם רעים...תכלס רואים שזה משמים כדי שהיא תפגוש אותו......
ופווווווווווו - הסיפור שלך מצמרר ומרגש!.................
|
|
|
|
| נשלח ב-13/5/2013 09:05 |
|
| |
אני אגיד עכשיו מה שאני חושבת. נכון שאם היו אומרים לי: "אושר, ישלי בחור מקסים בשבילך באמת בחור טוב, רק הבעיה שהוא קצת צולע... אה, וגם טיפטיפה מגמגם..." ברור שהייתי מעיפה לאותו בנאדם כאפה.
אבל כבר קרה והיא נפגשה איתו. והיא בעצמה אומרת שהיא הוקסמה ממנו. תחשבי על זה רגע... תאונה. זה היה יכול לקרות לה/לי/לך באותה מידה... נכון שזה מעצבן שלא הודיעו לה על זה לפני. נכון. אבל אם היו מודיעים? היא מן הסתם לא הייתה נפגשת איתו בכלל... ודוגרי? אם אני הייתי במקומו, גמלי לא היה כזה נעים שיספרו אתזה עליי עוד בבירורים, וככה בעצם הייתי נפסלת ע"י יותר משלושת רבעי בחורי ישראל.
כנראה שאותה חברה לא ראויה לו. ואני ממש לא מאשימה אותה. אבל לפעמים צריך להסתכל על דברים קצת מחוץ לריבוע...
|
|
|
|
| נשלח ב-13/5/2013 09:20 |
|
| |
לא ראויה?............ למה? היא מתלבטת.....
|
|
|
|
| נשלח ב-13/5/2013 11:58 |
|
| |
אני לא זוכר בדיוק על איזה מהגדולים זה מסופר, אבל הסיפור היה כך שאותו גדול היה מאוד מאוד מכוער, והוא נפגש עם בחורה שרצתה להוריד בגלל המראה, אז הוא אמר לה שבעיקרון נגזר שהיא תהיה מכוערת אבל הוא לקח את זה על עצמו וכראיה הוא אמר לה שתסתכל במראה ואכן היא הסתכלה במראה ולעיניה נשקפה בחורה מאוד לא יפה, ואכן הם התחתנו וחיו באושר ועושר.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/5/2013 12:29 |
|
| |
בס"ד אז כל מכוער יספר את הסיפור הזה בפגישה...והוא מסודר???!
|
|
|
|
| נשלח ב-13/5/2013 12:30 |
|
| |
| מנחמחיים כתב: |  | | אני לא זוכר בדיוק על איזה מהגדולים זה מסופר, אבל הסיפור היה כך שאותו גדול היה מאוד מאוד מכוער, והוא נפגש עם בחורה שרצתה להוריד בגלל המראה, אז הוא אמר לה שבעיקרון נגזר שהיא תהיה מכוערת אבל הוא לקח את זה על עצמו וכראיה הוא אמר לה שתסתכל במראה ואכן היא הסתכלה במראה ולעיניה נשקפה בחורה מאוד לא יפה, ואכן הם התחתנו וחיו באושר ועושר. |
|
מי סיפר לך את זה?(=
|
|
|
|
| נשלח ב-13/5/2013 12:44 |
|
| |
בדרך כלל ככה נגמרים כל הסיפורים.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/5/2013 13:32 |
|
| |
בא נקווה בשביל חברה של תותי שהסיפור שלה גם יגמר ככה....;)
|
|
|
|
| נשלח ב-13/5/2013 13:40 |
|
| |
אמן :)
|
|
|
|
| נשלח ב-13/5/2013 23:01 |
|
| |
נשמע כמו מקרה שמחייב פגישה שניה בעליל, זה לא עולה הרבה כסף.. אם כבר זה לבחור.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/5/2013 23:03 |
|
| |
| הליברל כתב: |  | | נשמע כמו מקרה שמחייב פגישה שניה בעליל, זה לא עולה הרבה כסף.. אם כבר זה לבחור. |
|
מרגע זה, אני מזמינה את כל הבחורים שנפגשתי איתם לשלם לי את הנסיעות... (הרבה יותר יקר מ2 בקבוקי שתיה!!)..
אבל, זה לא קשור רק לזה...
לדעתי זה תלוי עוד דברים מסביב..
|
|
|
|
| נשלח ב-16/5/2013 21:21 |
|
| |
| tootii2 כתב: |  | | נשמע כמו מקרה שמחייב פגישה שניה בעליל, זה לא עולה הרבה כסף.. אם כבר זה לבחור.מרגע זה, אני מזמינה את כל הבחורים שנפגשתי איתם לשלם לי את הנסיעות... (הרבה יותר יקר מ2 בקבוקי שתיה!!)..אבל, זה לא קשור רק לזה...לדעתי זה תלוי עוד דברים מסביב.. |
|
לא מזמינים לך מונית?!
|
|
|
|
| נשלח ב-19/5/2013 02:32 |
|
| |
| הליברל כתב: |  | נשמע כמו מקרה שמחייב פגישה שניה בעליל, זה לא עולה הרבה כסף.. אם כבר זה לבחור.מרגע זה, אני מזמינה את כל הבחורים שנפגשתי איתם לשלם לי את הנסיעות... (הרבה יותר יקר מ2 בקבוקי שתיה!!)..אבל, זה לא קשור רק לזה...לדעתי זה תלוי עוד דברים מסביב..
לא מזמינים לך מונית?! |
|
מונית לבית שלי תעלה לפחות 900 ש"ח....
|
|
|
|
|