הבוקר בדקתי את החשבונית החודשית שמתקבלת מחב' בזק ולהפתעתי נמצא כי מחייבים אותי בשרות אנטי-וירוס שכלל אין לי בו ענין כלשהו. הואיל ויש לי תכנת אנטי-וירוס מעולה אחרת.
בשיחה עם נציגת שרות מתברר כי כבר במשך שנתיים מחייבים אותי על שרות שכזה.
ברוב טובה אמרה לי נציגת השרות שמוכנה לזכות אותי על החדשיים האחרונים (כלומר על החיוב הנוכחי ) בלבד !!! ע"פ כללי השרות של בזק.
הבהרתי לה כי על עברה פלילית מעין זאת , (כלומר גניבה/שוד/גזל/עושק/ גניבה ע"י מורשה ) אין התיישנות עד 7 שנים ואני דורש להחזיר לי את כל מה שנגבה ממני רטרואקטיבית כולל הפרשי הצמדה וכיו"ב בדיוק כפי שמחייבים מי שפיגר בתשלום באופן מידי ובאם הדבר לא מתאפשר עקב כללי הפשע של בזק הדבר מועבר לטיפול חוקי ללא אפשרות התחמקות מצידם. דבר שאכן בכוונתי לעשות.
ממליץ לכל אחד לבדוק היטב את חשבוניות חב' בזק באם לא השחילו לו חיוב על שירות שכלל לא היה מעונין בו.
תוקן על ידי ארבל45 ב- 12/05/2013 10:44:51
תוקן על ידי ארבל45 ב- 12/05/2013 11:02:56
נשלח ב-12/5/2013 14:30
בנוסף לארמור לעיל, ע"פ מידע מטכאי/הנדסאי מחשב ובקיאים בתחום תכנות אנטי-וירוס. באם על המחשב מותקנת תכנת אנטי-וירוס ונתקינים/מצמידים מחשב תכנ אנטי-וירוס נוספת, הדבר עלול לשבש את פעולת ויעילות התכנה ( דבר שגורר בעקבותי - וזה מה שארע אצלי בפועל- ששתי התכנות הפועלות במקביל ו/או באופן חופף, לא מנטרלות את הוירוסים וכיו"ב ופוגעות במחשב כולל הפצת וירוסים וכו'). וכן להאט את פעילות המחשב
נשלח ב-19/5/2013 11:19
גם לי זה קרה, לאחר כמה חודשים של חיוב, כלל לא השתמשתי והיו עוד חיובים של עוד שירותים. דברתי בתקיפות כמה פעמים, חזרו אלי ושוב התקשרתי, בסוף זיכו אותי. סתם קומבינה על לקוחות שלא שמים לב, והם מנצלים זאת. צריך להזהר !!
נשלח ב-19/5/2013 15:15
עוד משהו מענין על שיטת בזק לשלוח יד לתוך כיס המנוי ולהוציא כספים במרמה