| נשלח ב-17/5/2013 10:21 |
|
| |
"אתה לא מעניין!"
בתחילת השבוע התקשרה אלי שדכנית מסויימת, אחרי ששמעה שהורדתי בחורה שהיא הציעה לי.
אותה שדכנית במהלך שני הפגישות שהיו במקומות שונים, בשיא חוצפתה "דאגה" לעבור כל כמה דקות בסלון ולרחרח את השטח.... וכנראה ששמעה את השיחות שלנו
היא ציינה את שלוות הנפש, ואת הביטחון העצמי שאני ניחן בהם. אבל טוענת שאני מדבר 'שכלי' מדי... אמנם יודע מה רוצה מעצמי, אבל לא מצליח לעניין את הבחורה.... לתת לה התלהבות... לגרום לה להרגיש את ה"קליק".
חשבתי לעצמי שיתכן והיא צודקת
מה גורם לבחורה להרגיש דברים אלו? אשמח לקבל עצות ותובנות בעניין
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2013 11:29 |
|
| |
בכנות? תגידי לי, מאיפה אתם מוצאים את כל השדכניות האילו?? מי שמע ששדכנית נמצאת בכלל בפגישות?? מי שמע שדכנית מדברת בחתונה ועושה חקירה שתי וערב?? מי שמע ששדכנית מבקשת פרופיל מלא, פלוס משקל, גובה, רוחב, אורך, מספר אצבעות, כמה שערות באף.. והאם האוזן סימטרית??? אישית, כזאת שדכנית הייתי מעיף על טיל הלוך בלי חזור!!!!
לכן ההצעה הכי טובה שחלפה במוחי כשקראתי את שאלתך הייתה - "תדאג" ששדכניות יהיו ברדיוס הכי רחוק ממך!!!!
אבל בכל מקרה, לא באת לשמוע את השקפתי האישית, אז.. ראשית, אתה באמת צריך להסכים אתה כי אתה חושב ככה לא כי היא חושבת ככה!! לא כי נדמה שלך שאתה לא מעניין בחורות.. שנית, אם אתה באמת חושב שזה הטיפוס שלך, אז אתה מוזמן לקרוא את האשכול הזה - http://www.bhol.co.il/forums/topic.asp?topic_id=3004172&forum_id=17053
וענייני יותר - א. מספיק שתקשיב באמת מכל הלב.. שתגלה אימפתיה, התעניינות, אכפתיות.. תאמין לי אין דבר יותר טוב מזה!! ב. תדבר על דברים ונושאים של רגש, לא רק פילוספיה או ניתוחים שכליים.
בהצלחה:)
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2013 12:18 |
|
| |
חבר שלי אומר: "אם אתה לא מעניין, לא מצחיק, תהיה גס..." סתם, סתם חלילה, לדבר רק יפה ונקי!
המממ, תמיד מעניין אדם שמתעניינים מה קורה אצלו... אתה יכול לפתח ולהתעניין על מה שהיא מספרת.
ובכלל, אימא אומרת, שתמיד האמת הכי מעניינת...
(כל המביא דבר בשם אומרו מביא גאולה לעולם...:)
|
|
| נשלח ב-17/5/2013 12:26 |
|
| |
אחי??  הכי נורא להיות גס!
אני לא חושבת שבחור צריך לעניין כל בחורה שהוא נפגש איתה. לא מעניין, לא זה.
תבא מישי שתתעניין בחוסר עניין הזה... =)
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2013 12:33 |
|
| |
| אני_הקטנה כתב: |  | תבוא מישי שתתעניין בחוסר עניין הזה... =) |
|
אהבתי את זה מאוד! 
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2013 12:39 |
|
| |
אתה תמיד יודע להתעלם מהעיקר.... ;)
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2013 12:50 |
|
| |
לא תמיד...
תפסת מרובה לא תפסת...
תוקן על ידי אחי23 ב- 17/05/2013 13:13:46
לאהוב זה הטוב שבטוב.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2013 14:53 |
|
| |
תוקן על ידי אושר_תמידי ב- 17/05/2013 14:53:32
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2013 14:54 |
|
| |
| אני_הקטנה כתב: |  |
אני לא חושבת שבחור צריך לעניין כל בחורה שהוא נפגש איתה. לא מעניין, לא זה.
תבא מישי שתתעניין בחוסר עניין הזה... =)
|
|
מדוייק.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2013 14:57 |
|
| |
לא מעניין אותי האשכול הזה אבל יש אשכולות אחרים שכן מענינים אותי.. :P
(ובקיצור, אם אתה לא מעניין אותה, אתה תעניין אחרות. בדיוק איך שאתה..)
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2013 15:14 |
|
| |
אני אוהבת את ה' שהוא נותן כ"כ רעיונות יצירתיים על מה להוריד.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2013 15:16 |
|
| |
אמממ, אפשר לומר שהסיבה שדי הסכמתי איתה היא בגלל תקדים מהעבר. זאת אומרת, אני יודע לדבר מאד יפה(אין הנחתום מעיד על עיסתו, ובכל זאת...), ובצורה משכנעת, וברורה. כך גם הבחורות שנפגשתי איתן טענו.
מה שבכל זאת גרם לי להסכים שאני אולי קצת יותר שכלי מאשר מעניין\גורם להתלהבות אצל הבחורה היא העובדה שהיה לי שידוך שהתפוצץ ברגע האחרון, והבחורה טענה שלא הרגישה את הקליק... גם אחרי מספר רב של פגישות...
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2013 15:56 |
|
| |
1. אני חושבת שהקליק לא אמור לבוא מהמקום הזה של התלהבות.. למה אם היית מתלהב יותר ...זה מה שהיה עושה לה?? שזה לא שלך אז לא!! נקודה!! קליק והתלהבות ורגש, זה 2 דברים...
2. יכול להיות שיש מעט צדק בדבריה,(שאין לך התלהבות) את זה אתה צריך לדעת.. ואם אתה לא יודע מה גורם לבחורה להתלהב... המ... קצת התעניינות, הקשבה אמתית, צומי טיפונת (בגבול המותר) וזה אמור לעבוד.... וגגם מה שכתבו לפני...
תוקן על ידי MiniRiki ב- 17/05/2013 15:57:21
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2013 15:59 |
|
| |
אני מאד מקשיב ומתעניין בכל מה שהבחורה אומרת. ומפתח נושאים בכיוונים שאני שם לב שמעניינים אותה. אבל אני חושב שהיא דיברה יותר על צורת הדיבור.... לא יודע...
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2013 16:06 |
|
| |
אוקי... אז זאת נקודה אחרת ושונה... אני לא חושבת שאתה צריך להשתנות אלא אם זאת באמת צורת דיבור חריגה או ... לא יודעת 
|
|
|
|
| נשלח ב-19/5/2013 11:46 |
|
| |
תשאל את השדכנית איך להיות מענין יותר.. בגדול עליך לזרום עם הנושאים שהבחורה מעלה ולדשדש בהן בכיף, לדבר על רגשות ועל דברים בנאלים שמעניינים בחורות כמו איך עבר החג ?... את אוהבת ילדים ?... שמתי לב שאת מאוד חכמה ויש לך נסיון חיים רב, איך זה קורה ?... נראה שבחורות אוהבות שמדברים אתן על הרזומה שלהן
|
|
|
|
|