|
|
| נשלח ב-19/5/2013 15:59 |
|
| |
לא רק חוסר בטקט גם חוסר בשכל .....
|
|
|
|
| נשלח ב-19/5/2013 15:59 |
|
| |
| טיע כתב: |  |
מה הפירוש? לא הבנתי........................................... |
|
שתגדלי תביני
|
|
|
|
| נשלח ב-19/5/2013 16:02 |
|
| |
אבל אני כבר גדולה!!!  
|
|
|
|
| נשלח ב-19/5/2013 16:02 |
|
| |
לדעתי צריך לצנזר פה תגובות ומהר!!
|
|
|
|
| נשלח ב-19/5/2013 16:04 |
|
| |
ברור ... ואת עוד עושה מסגרת יפה להודעה שלה... 
|
|
|
|
| נשלח ב-19/5/2013 16:59 |
|
| |
מה יש פה לצנזר?
|
|
|
|
| נשלח ב-19/5/2013 22:22 |
|
| |
| ליטאי613 כתב: |  | | (מתייעץ בשם חבר ואח יקר)דייט ראשון או שני שמתנהל בצורה נחמדה, הבחורה עם נעלי עקב.לפתע עושה אתנחתא, מורידה את הנעלי עקב, והולכת יחפה עם הגרביים והנעליים ביד ומסבירה אגבית "יותר נוח לי ככה".לדעתי האישית זה זה מעט מוזר... גם לי יותר נוח לחלוץ נעליים בבית קפה ולהשים רגליים על השולחן, אבל לא אעשה זאת בדייט. האם זה אומר שסה"כ עושה מה שנוח לה? או חוסר טקט.
יש לומר שביקשה לרמוז על מעשה רות שנאמר "וזאת לפנים שישראל על הגאולה ועל התמורה שלף איש נעלו", והא דחלצה נעל עקב דווקא הוא לרמז על הפסוק "והוא ישופך עקב. אל האשה אמר הרבה ארבה הרונך...והוא ימשול בך". והא דאמרה "יותר נוח לי ככה" הוא לרמז על מה שנאמר "ונוח מצא חן". ועוד רמזים הרבה רמזה לך בכל צעד ושעל ואין להאריך.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2013 02:19 |
|
| |
| טיע כתב: |  | לדעתי צריך לצנזר פה תגובות ומהר!! |
|
פעם הבאה אם את לא מכירה מילים, אל תגגלי אותם :)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2013 10:55 |
|
| |
חחחח 
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2013 11:33 |
|
| |
| והרוח_תשוב כתב: |  | | (מתייעץ בשם חבר ואח יקר)דייט ראשון או שני שמתנהל בצורה נחמדה, הבחורה עם נעלי עקב.לפתע עושה אתנחתא, מורידה את הנעלי עקב, והולכת יחפה עם הגרביים והנעליים ביד ומסבירה אגבית "יותר נוח לי ככה".לדעתי האישית זה זה מעט מוזר... גם לי יותר נוח לחלוץ נעליים בבית קפה ולהשים רגליים על השולחן, אבל לא אעשה זאת בדייט. האם זה אומר שסה"כ עושה מה שנוח לה? או חוסר טקט.
יש לומר שביקשה לרמוז על מעשה רות שנאמר "וזאת לפנים שישראל על הגאולה ועל התמורה שלף איש נעלו", והא דחלצה נעל עקב דווקא הוא לרמז על הפסוק "והוא ישופך עקב. אל האשה אמר הרבה ארבה הרונך...והוא ימשול בך". והא דאמרה "יותר נוח לי ככה" הוא לרמז על מה שנאמר "ונוח מצא חן". ועוד רמזים הרבה רמזה לך בכל צעד ושעל ואין להאריך.
|
|
אפשר להבין לאיפה אתה חותר?
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2013 12:28 |
|
| |
נפגשתי בפגישה מתקדמת מאוד בחוף הים וחלצנו נעליים .................. מומלץ בחום !!!
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2013 12:32 |
|
| |
בס"ד עזבי זה מביא לגברים מחשבות זרות
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2013 12:35 |
|
| |
| MiniRiki כתב: |  | נפגשתי בפגישה מתקדמת מאוד בחוף הים וחלצנו נעליים .................. מומלץ בחום !!! |
| רק בקיץ יש בעיה של חול בנעלים?
|
|
|
|
|