אפתח בגילוי נאות: פתחתי ניק חדש במיוחד לצורך כתיבת הודעה זו, שכן רבים מכירים אותי בניקי המקורי.
הודלפו לי נתונים מתוך סקר שנערך לאחרונה בבית שמש, לקראת הבחירות, ומהן עולים נתונים לא טובים לציבור החרדי. התוצאות הם כמובן מבין התושבים שמתכוונים להצביע. בסקר נלקחו בחשבון מאיר בלעיש, אלי כהן, ומשה אבוטבול כמתמודדים לראשות העיר. הסקר המלא צפוי להתפרסם בימים הקרובים באחד המקומונים.
נתוני סיכום.
במידה והמתמודדים הם משה אבוטבול, אלי כהן ומאיר בלעיש
כהן 48%
אבוטבול 41%
בלעיש 4%
פתק לבן/העדפה למועמד אחר 7%
התמודדות של אבוטבול מול כהן
כהן 49%
אבוטבול 42%
פתק לבן/העדפה למועמד אחר 7%
אבוטבול מול בלעיש
אבוטבול 42%
בלעיש 37%
פתק לבן/העדפה למועמד אחר 21% (!!!!!)
התפלגות תמיכה/ציבור כללי ודתי לאומי
כהן 84%
בלעיש 13%
פתק לבן/העדפה למועמד אחר 2%
אבוטבול 1%
התפלגות תמיכה/ציבור חרדי
אבוטבול 78%
פתק לבן/העדפה למועמד אחר 13%
כהן 6%
בלעיש 3%
הערה: הנתונים שהבאתי הודלפו לי טלפונית ואני מקווה שלא נוצרו טעויות. הסקר המלא שכולל 22 שאלות ו-18 עמודים של תוצאות וניתוחים, אמור להתפרסם כאמור בזמן הקרוב האחד המקומונים הנחשבים.
זה המצב. וזה הזמן להפשיל שרוולים!
נשלח ב-19/5/2013 11:30
על מה להפשיל שרוולים? כדי שהמפשל הסידרתי משה אבוטבול ימשיך להוביל עיר אל פי תהום?
נשלח ב-19/5/2013 13:27
אכן זמן מתאים להפשיל שרוולים! מי שדואג לאינטרסים של הציבור החרדי בבית שמש צריך להבין שהדרך לשמור עליהם היא לא בעזרתו של אבוטבול. הגיע הזמן להבין שהאיש לא הועיל לציבור אותו הוא מייצג, אלא גרם רק לתסיסה קשה במחנה החילוני אשר כעת מאיימת להטביע את כולנו. גם כלפי ציבור בוחריו הוא לא היה נאמן, אלא פעל על פי לחצי העסקנים אשר ניהלוהו כרצונם. בקיצור, האיש כישלון.
תוצאות הסקר דווקא מפתיעות, כנראה יש מהציבור החרדי שמשקרים כיון שלא נעים להם להודות שהם לא הולכים להצביע לאבוטבול. הקולות העולים ברחוב עויינים מאד, וקשה לי להאמין שיש סיכוי כלשהו שהאיש יצליח להיבחר שנית.
נשלח ב-19/5/2013 16:20
בככל לא מדאיג נהפוכו יש כאן שביב של תקווה
נשלח ב-19/5/2013 16:22
לפותח האשכול תודה על הנתונים..
לא מדובר בהפתעה גדולה....
ידוע זה מכבר שאבוטבול מפסיד את הבחירות בוודאות... הריצה שלו היא ראש בקיר....
גם בציבור החרדי הוא במינוס רציני... מה לעשות........
נשלח ב-19/5/2013 16:51
לפי הנתונים בשטח ראש העיר משה אבוטבול ממשיך להוביל בביטחה על פני כל מועמד אפשרי .
לכן חבל על כל מי שירוץ נגדו כי בכך הוא רק יזיק לציבור שלנו .
נשלח ב-19/5/2013 17:49
מי שפוגע ומנסח להדיח איש ציבור נאמן ומסור בלב ונפש בוודאי שמצבו יהיה קשה!! אם ימשיך כך ימצא מקומו הראוי לו בבית!!! יחד עם המתחזים לאנשי שלומי אמוני ישראל והולכים רכיל בשטותים ושקרים אצל הרב פרוש!!!!!
נשלח ב-19/5/2013 17:51
ראש העיר נאמן לשולחיו ולרבנים ששלחו אותו .
נשלח ב-19/5/2013 18:30
קשקוש!!!! כשייצא הכרוז החתום ע"י גדולי ישראל ורבני העיר, כולם יכניסו לקלפי אבוטבול. וכולם יודעים שערכם של ג' + ש"ס = ביון 49 ל51 אחוז מהקולות (זאת ע"פ נתוני הבחירות לכנסת + בני 17 שהפעם יוסיף יותר לג' וש"ס וכן תושבי קבע (עולים מאנגליה וכד') שרובם יצביעו ג' ( הדל"ים שביניהם מרוב להט הציונות, זרקו את אזרחות האחרת כדי להיות אזרח מלא ). כמו"כ מבני רמה ב' (חבריו של תפילינסקי) יצביעו חלקם כדי לוודא שלא יעלה ר"ע חילוני. ע"פ נתונים הללו, רה"ע הבא, למרות הביקורת הקשה עליו יהיה משה אבוטבול!!! (גם לפני הבחירות לכנסת היו מריבות קשות בתוך דגל ובתוך אגודה וכל שכן ביניהם ולמרות הכל נשמעו הציבור לציווים של גדולי ישראל.
נשלח ב-19/5/2013 19:07
חרדיברמה ידידי,
גם אתה המפוכח בדרך כלל נשבית בקונספציה המשווקת לנו על יד אינטרסנטים מזה חודשים ארוכים, אך זו לא האמת.
הסקר המלא מכיל נתונים קשים עוד יותר מאלו שהובאו כאן, אותם נשבעתי שלא להוציא עד לפרסום הרשמי.
אני חושש שהאדישות תתפוצץ לכולנו בפרצוף.
מצב הציבור החרדי/אבוטבול לא טוב. נקודה.
נשלח ב-19/5/2013 20:24
סקר מעניין... אין ספק שאבוטבול יזיע הפעם בכפולה גם בשביל המערכת הבחירות הקודמת וזה טוב שיזיע לפחות הוא יידע להעריך את הקדנציה הנוכחית שקיבל על טס של כסף
יוסגי, אתה פשוט דביל תחליף את הניק בדודביל
נשלח ב-20/5/2013 01:04
אני אוהב את הטמבלים האלו שימשיכו לומר אבוטבול יקח אפי שיראו להם מאה סקרים
נשלח ב-20/5/2013 07:04
אבוטבול שליחם של גדולי ישראל ייבחר בקול גדול בקידוש שם שמיים וכולנו נקיים את רצון הרבנים .
חוץ מזה שלאיש עצמו מדיע על עבודה נאמנה ומסורה .
נשלח ב-20/5/2013 11:36
החל מאמש מופעל לחץ כבד על מזמיני הסקר לגנוז אותו או לשנות בו נתונים.
נשלח ב-20/5/2013 14:51
הסקרים לא משנים ומי שזה עושה לו טוב שימשיך להתבשם עם זה .
ראש העיר הוא הרב משה אבוטבול .
נשלח ב-27/5/2013 18:03
ידיעה מעניינת שקיבלתי:
בעקבות הסקר עליו פרסמתי שכבר הגיע במלואו לגורמים מסוימים, וסקר שופינג שתוצאותיו רעות לאבוטבול, תיערך פגישה (חשאית...) בין ראשי יהדות התורה בה ישתתפו כנראה גפני, יעקב אשר, פרוש, ליצמן וזייברט להערכת מצב מחדש.