|
|
| נשלח ב-26/5/2013 14:57 |
|
| |
אידי- מה ההיתממות ? שאול יוצא אצלה מן הכלל !!!!
תוקן על ידי netson ב- 26/05/2013 15:02:08
|
|
|
|
| נשלח ב-27/5/2013 05:43 |
|
| |
טוב, רכשתי היום את ה-DVD ועשיו נותר לי לצפות בה ולהביע את דעתי.
תוקן על ידי greenie ב- 27/05/2013 05:44:16
|
|
|
|
| נשלח ב-27/5/2013 11:37 |
|
| |
רכשת?? תעדכן דחוףףףףףף איך זה היה!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-27/5/2013 17:22 |
|
| |
לאחר הצפייה בפעם הראשונה אני יכולה לומר שעפ"י דעתי העניה, לא השקיעו כמו שהשקיעו ב-DVD'S הקודמים. זה אמנם יפה, נחמד ומקצועי אך עדיין לא הייתי משווה את האיכות ל-יבא או רווח.
מבחינת השירים עצמם, עשו הרבה מיקסים שמשלבים בין כמה וכמה הופעות בכמה וכמה שירים. זה לטוב ולרע.
בנוסף בכמה מהשירים שילבו את הפלייבק המקורי (עם השירה ) בחלק מהשיר.
לבינתיים השיר שהכי נהיניתי ממנה הייתה 'לא ינום' - חבל שירחמיאל בחר לשים רק שיר אחד של הצברים.
יש גם קטע חמוד באולפן של נחום סיגל עם ב.ר. אברמוביץ, ג'רמי הרשקוביץ ודוד פרלמן.
בגדול - הייתי מכנה את ה-DVD כסוג של סוכרייה בכדי לרצות את הילד המתלונן.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/5/2013 18:45 |
|
| |
| greenie כתב: |  |
מבחינת השירים עצמם, עשו הרבה מיקסים שמשלבים בין כמה וכמה הופעות בכמה וכמה שירים. זה לטוב ולרע.
|
|
את יכולה לפרט, מה לטוב ומה לרע?
|
|
|
|
| נשלח ב-27/5/2013 20:03 |
|
| |
חלקים מהראיון.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-27/5/2013 20:15 |
|
| |
| netson כתב: |  |
את יכולה לפרט, מה לטוב ומה לרע? |
|
אידי - את יכולה להרגע, המיקסים הם לא סגנון YBC.
WHEN THE SIYUM CALLS - קודם כל, השיר הזה מופיע פעמיים ב- DVD. פעם אחת בתוספות הקליפ השלם שפורסם בנט. בפעם השניה - כחלק מההופעה, שילבו את המקהלה מופיע באחת ההופעות (כמדומני פסח 2012 - נוכחתי בהופעה ) עם קצת שילוב מהקליפ המקורי. זה לא רע אך עדיין זה לא עובר חלק במסך - לפחות לי נראה כך.
מי לה' אלי - הכניסו כל מיני קטעי וידיאו של סיום השס באמצע. בשיר הזה, מראים מה שנראה שילוב של שתי הופעות: אחת מפסח 2012 ואחת מסוכות 2012 (השנה ) בקטעים מסוכות נראים חלקי וידיאו קצרצרים עם הילדים מהמקהלה הישראלית אך לא שומעים אותם מכיוון שהשיר בגירסא האנגלית. בקטע של הסולו של ג'רמי, שאינו מופיע בשיר בזה ב-DVD פשוט רואים קליפ וידיאו מסיום הש"ס. לא אהבתי את השילובים האלו, הם מיותרים בעיניי.
אין לי לפניי את עטיפת ה-DVD, היה כתוב שמשלבים כאן שלוש או ארבע הופעות, אחת ההופעות נראית כמו ההופעה ב-YU אם זכרוני אינו מטעה אותי.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/5/2013 02:31 |
|
| |
קודם כל קיוותי לDVD עם ההופעה ההיסטוריונית חי חי 36 קטעים נדירים עם מוצ'ניק ואלסן אך גם טוב! עכשיו כשאני רואה את הפרומו המיוחד הזה לקראת צאת הDVD החדש המבוסס על האלבום האחרון אני רואה תזוזות מדויקות ריקודים מרשימים וקולות אח! איזה קולות גבוהים ומעוררים סיפוק. מה שאפשר לומר שבארץ זה לא קורה לכן אנצל את הבמה ואקרא בקול זועק :) מיאמי היקרים כשאתם באים לארץ השקיעו קצת ותנו לנו להנות מההשקעה הזאת כפי שאנו רואים בפרומואים האלו או בשאר הוידאו שירחמיאל מוציא לאור דחילק, אחרי הכל אתם באים פעם ביובל. בענין החי חי. אני אתרגש כולי אם אדע שהענין צולם ויצא לאור לחנויות. אחרי החדשות המרגשות על הDVD המדובר החדש אני שואל עצמי אם ירחמיאל טרח מספיק להנציח רגעים מרגשים מהצילומים של פסח ואם כן? הצילומים של פסח יתווספו לארכיון הופעות שירחמיאל יציג בפנינו רק ב2019 אז יש למה לחכות :)
נ.ב הביצוע של The simcha song הפתיע אותי לטובה! כל הכבוד ירחמיאל בתקווה לביצועים נוספים עתיקים! הקהל צמא להם! 
|
|
|
|
| נשלח ב-28/5/2013 12:17 |
|
| |
אולי יש מההופעה בלונדון?
|
|
|
|
| נשלח ב-28/5/2013 13:46 |
|
| |
תגידו, מי מפיץ את הדיסק הזה בארץ? גרינטק, גל פז? מישו אחר? בעיר הנידחת שלנו הדיסק עדיין לא הגיע 
|
|
|
|
| נשלח ב-28/5/2013 17:11 |
|
| |
| netson כתב: |  | | אולי יש מההופעה בלונדון? |
|
למה אתה מתכוון?
|
|
|
|
| נשלח ב-28/5/2013 17:50 |
|
| |
כשהסתובבתי בגאולה היה רק לשנקיס את זה, גלפז אמר כרגיל שזה יגיע מחר(ולא הגיע כמובן) וגרינטק לא ידע שיש מפיץ לזה בינתיים
|
|
|
|
|