בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

הdvd החדש - miami in concert!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-13/6/2013 23:28 לינק ישיר 

לשם מה צריך להכניס את זה? זה כבר התפרסם בDVD כל מי שרצה לראות ראה. (לא שאני יודעת אם זה התפרסם או לא אבל בכל אופן, דעתי נשארת)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/6/2013 22:05 לינק ישיר 

אסתרק - אפשר לסכם שכמעט אף אחד עוד לא זכה לחזות בדיסק ;)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/6/2013 23:34 לינק ישיר 

וווהוווו!!
אז רגע לפני שלושת השבועות הייתי חייבת וקפצתי לקנות את ה-DVD החדש משנקיס שבירושלים! אחלה חנות יש שם המון דיסקים מח"ול שלא מוצאים בחנויות אחרות לדעתי..
קיצור אני הולכת לצפות ב-DVD עכשיו!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/6/2013 10:14 לינק ישיר 

תנו הסבר מפורט איפה בדיוק החנות הזאת
מקווה שכשאני אקפוץ פעם הבאה לירושלים אני אוכל לקנות...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/6/2013 00:14 לינק ישיר 

מרכז קניות ברוממה- רחוב פתח תקווה 16 ברוממה קומה שניה..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/6/2013 00:19 לינק ישיר 

הDVD סבבה לגמרי..לא הכי מושקע אבל בסדר!!

השיר שהכי אהבתי זה וטהר ליבנו- הריקוד ממש חמוד ויפה וגם אהבתי שם את הקטע סולו של סול אייל!!
השירים שהכי לא אהבתי זה when the siyum calls ומי לה' אליי..

במלא קטעי סולואים של ג'רמי שמו רק ת'הקלטה שלו מהדיסק והראו תמונות או משו אחר או שלא צילמו אותו..קיצר קצת ביאס הקטע הזה..

אבל בכללי דיוידי חמוד אהבתי גם את הריאיון עם רבינא, ג'רמי ודוד פרלמן (מאיזה שנה הוא, אגב?) !!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/6/2013 22:31 לינק ישיר 

אז ככה!
גם אני זכיתי לעשות את זה שניה לפני בין המצרים... דווקא בגרינטק בבני ברק.
ישבנו מילקי ואנוכי, ועברנו בקפדנות על הDVD מתחילתו ועד סופו.
ונעצרה לנו הנשימה, והתרגשנו עד מאוד!
איזה כיף לא נורמלי זה היה פתאום לראות את כל סולנינו האהובים בתפארתם! רבינא ביצע שם את "מלך" בקולו המקורי, כשעוד היה יכול לעלות חופשי לגבהים הבלתי-נתפסים שלו.
גם את דייויד ויאיר ראינו שם... ועקיבא כמובן, אבל בשונה משני הנ"ל, לו לא היה סולו. ומכלל לאו אתה שומע הן.
מה עוד?
טעימות מחביב הפורום יהודה גורקין, ואפילו טיפטיפה עקיבא ג'ייקובס (הבולנדיני, לא ג'ייקובסון) - סולן מוכשר א' א' שנפל בין הכיסאות.
סול אייל - נזכרנו כמה מתוק הוא היה :)
התרגשנו מהראיון, שמילקי זכתה לשמוע אותו אי אז כשיצא לאור (מתי באמת זה היה?!), ואנוכי קיבלתי ממנו טעימה ראשונה כאן ועכשיו. ואם אנחנו מדרים על טעימה ראשונה - יש כאן מישהו שהראיון שמור אצלו, כדי שהטעימה לא תהיה גם אחרונה?
את מי שכחתי? לא יודעת. בכל אופן, הDVD שווה את עצמו.
לא יודעת מה לגבי איכות - כן, ראיתי כבר דברים יותר איכותיים מזה, אבל אולי בתוכנה אחרת זה היה נראה יותר טוב - אבל התוכן מרגש.
אחח, איך אני רוצה לראות את זה שוב...!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/6/2013 23:04 לינק ישיר 

סוף סוף! אידי נראה לי שאת הראשונה שהכנסת לי חשק אמיתי לראות את הDVD, כל האחרים סתם הורידו את המורל לכולם, נכון שציפינו לוואו של מיאמי, וכפי הבנתי זה לא כך, אבל אידי, כל הכבוד על המשקפיים הורודות!!
קבלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/6/2013 23:16 לינק ישיר 

איי!
טוב,  אז בזכות אידי.. זכיתי לצפות ב DVD החדש שניונת לפני  שכבר לא הייתי יכולה :)

אידי אמרה מרגש, וזו המילה הכי מדוייקת שאפשר לומר בהקשר לדיוידיינו החדש..
לראות  פתאום  פרצופים  שאהבתי..
(כמה צרחות באוזן ספגתי כל פעם שהמצלמה התמקדה בפרצוף של רבינא... ) 
אחד החלקים המרתקים ב DVD הוא , שאפשר פשוט לראות את התהליך האובלציוני שעבר על הסולנים עקב קיבוץ גלויות של הסרטות מתקופות שונות.
כמה נק' ספציפיות-
גורקין-  אחד הקולות המתוקים  שידעה המקהלה אי פעם.. (אחח, אפשר לטחון את העליות שלו ב The hand of hoshem...
רבינא-  הדבר הזה פשוט כשרון על!!  הוא מקצוען מהשורש!
עקיבא'ס- ג'ייקוב, ג'ייקובסון .. 2 פספוסים ענקיים!!! הסולואים שלהם השאירו בי טעם של עוד מלא..
דוד פרלמן- הדואט שלו עם ירחמיאל!! איזה דיוק בשירה!!  אחד הקטעים החזקים בדיסק......................
דוד צ'....דוף  - (ויסלח לי מי שצריך על זה שאני מסוכסכת עם שם המשפחה שלו.. )  אהבתי כל סולו שלו!!!
יש לו  גוון מתוק בקול , והדיוק שלו בשיר זה משו!

קיצער, נוסטלגי, מרגש ! 
היו צריכים להזהיר אותי שזו סכלות מושלמת לראות את זה יום לפני תחילת 3 השבועות..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/6/2013 00:16 לינק ישיר 

נשמע מגרה... לא חשבתם שזה גם לא הולך לגרות ככה לפני שלושת השבועות?:) כשאני יכולה רק לחלום ולרצות... אבל שום דבר לא למעשה... כפרת עוונות... שנזכה בקרוב לראות את שירת הלוים בבית המקדש- זה בטוח י'הי'ה התמורה הכי נפלאה למעשים שלנו, שלא נמדדים בכסף!

תוקן על ידי תמרור25 ב- 26/06/2013 00:22:33

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/6/2013 16:43 לינק ישיר 

SHIROH כתב:
סוף סוף! אידי נראה לי שאת הראשונה שהכנסת לי חשק אמיתי לראות את הDVD, כל האחרים סתם הורידו את המורל לכולם, נכון שציפינו לוואו של מיאמי, וכפי הבנתי זה לא כך, אבל אידי, כל הכבוד על המשקפיים הורודות!!
קבלי

תודה שירו 
האמת שגם אני לא כל כך התלהבתי מהDVD לפני שראיתי אותו - בסדר, קניתי כי זה מיאמי, מה שנקרא "לפרוטוקול"... אבל באמת שלא כל כך בער לי לראות אותו. בטח לא כמו שבער לי לראות את רווח בזמנו, כשהוא רק יצא.
רק כשהפעלנו את הדיסק (גילוי נאות: התחלנו עם הראיון B-)), נסחפתי כולי עם הנוסטלגיה, היופי, המוזיקה והכיף, שלא יכולתי להפסיק להתלהב! :)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/6/2013 16:48 לינק ישיר 

MILKI100 כתב:
איי!
טוב,  אז בזכות אידי.. זכיתי לצפות ב DVD החדש שניונת לפני  שכבר לא הייתי יכולה :)
חחח... זכויות יש לי 
אידי אמרה מרגש, וזו המילה הכי מדוייקת שאפשר לומר בהקשר לדיוידיינו החדש..
לראות  פתאום  פרצופים  שאהבתי..
(כמה צרחות באוזן ספגתי כל פעם שהמצלמה התמקדה בפרצוף של רבינא... ) 
לא מרחמת עלייך 
ועכשיו תורי לספר לאומה מה את עשית לאוזניי הצוללות כשגורקין עלה לשיר - - - 
אחד החלקים המרתקים ב DVD הוא , שאפשר פשוט לראות את התהליך האובלציוני שעבר על הסולנים עקב קיבוץ גלויות של הסרטות מתקופות שונות.
לפנתיאון! 
כמה נק' ספציפיות-
גורקין-  אחד הקולות המתוקים  שידעה המקהלה אי פעם.. (אחח, אפשר לטחון את העליות שלו ב The hand of hoshem...
הא, אמרתי או לא אמרתי...?!
רבינא-  הדבר הזה פשוט כשרון על!!  הוא מקצוען מהשורש! 

עקיבא'ס- ג'ייקוב, ג'ייקובסון .. 2 פספוסים ענקיים!!! הסולואים שלהם השאירו בי טעם של עוד מלא..
דוד פרלמן- הדואט שלו עם ירחמיאל!! איזה דיוק בשירה!!  אחד הקטעים החזקים בדיסק......................
דוד צ'....דוף  - (ויסלח לי מי שצריך על זה שאני מסוכסכת עם שם המשפחה שלו.. )  אהבתי כל סולו שלו!!!
יש לו  גוון מתוק בקול , והדיוק שלו בשיר זה משו!
חחח... כבר אייתו אותו פה כשננגוף ועוד כל מיני דברים  לי אישית נראה שזה צ'רנדוף. בכל אופן, כל מילה! 

קיצער, נוסטלגי, מרגש ! 
היו צריכים להזהיר אותי שזו סכלות מושלמת לראות את זה יום לפני תחילת 3 השבועות..
אהה 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/6/2013 16:49 לינק ישיר 

תמרור25 כתב:
נשמע מגרה... לא חשבתם שזה גם לא הולך לגרות ככה לפני שלושת השבועות?:) כשאני יכולה רק לחלום ולרצות... אבל שום דבר לא למעשה... כפרת עוונות... שנזכה בקרוב לראות את שירת הלוים בבית המקדש- זה בטוח י'הי'ה התמורה הכי נפלאה למעשים שלנו, שלא נמדדים בכסף!

תוקן על ידי תמרור25 ב- 26/06/2013 00:22:33

א - מ - ן !!!
וחושבני שהגיע הזמן לרענן את הפינה התורנית שלנו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/6/2013 20:14 לינק ישיר 

אידי ומילקי- בכל מה שקשור ליהודה גורקין ועקיבא ג'יקובס, כל מילה בסלע. וזה עוד לפני שצפיתי בDVD.
עקיבא ג'יקובס - בשירה במתוקה שלו וברצינותו.
יהודה גורקין- במה לא? בקול, בביטחון, וכמובן בריקוד. כשאני רואה אותו רוקד, אני ממש בתוך השיר. יש לו תנועות החלטיות חדות...

---------------------------------
אידי- איזה ראיון את מחפשת?

תוקן על ידי netson ב- 26/06/2013 20:19:12

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/6/2013 20:17 לינק ישיר 

נטסון - !
שלחתי לפנתיאון!
אני מחפשת את הראיון ההוא - לשמיעה, לא לצפיה - שהיה לפני כמה שנים עם נחום סיגל, בהשתתפות ירחמיאל, רבינא, ג'רמי ודוד פרלמן. מכיר דבר כזה?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > הdvd החדש - miami in concert!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 7 לדף הבא סך הכל 7 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.