|
|
| נשלח ב-25/10/2013 15:12 |
|
| |
זה לא מושקע , ואני לא מדבר רק על איכות הצפייה הירודה, נראה שחסר להם חומר כי פשוט דחפו דברים ישנים , אבל זה לא אמור למנוע ממך לא לקנות , כי גם ככה זה מעניין . (אותי בכל אופן)
|
|
|
|
| נשלח ב-25/10/2013 15:15 |
|
| |
כמה זה עלה לך?
|
|
|
|
| נשלח ב-25/10/2013 15:16 |
|
| |
80 גרינטק
|
|
|
|
| נשלח ב-25/10/2013 15:20 |
|
| |
אוקיי.. וכמו שאני מבינה קוראים לדיסק מיאמי אין קונצרט.. אני כבר אשיג אותו! תודה!
|
|
|
|
| נשלח ב-26/10/2013 22:21 |
|
| |
הגרוע מכל: השמיטו את "והיא שעמדה"! מה הרעיון?! בכל אופן, לדעתי קטעי הנוסטלגיה שווים את הדיסק כולו.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/10/2013 05:51 |
|
| |
אידי מתוקה בקשר לוהיא שעמדה העליתי סרטון של השיר בסרטונים על ילדי מיאמי אם זה מענין אותך ובקשר לדיוידי קניתי אותו כבר שנה שעברה ועדין למרות חוסר ההשקעה לא הייתי מוותרת עליו
|
|
|
|
| נשלח ב-27/10/2013 21:40 |
|
| |
קטעי נוסטלגי'ה? אולי תפרטו קצת... להרוות את העם הצמא
|
|
|
|
| נשלח ב-28/10/2013 10:40 |
|
| |
מצטרפת לבקשתה של תמרור..
|
|
|
|
| נשלח ב-28/10/2013 20:35 |
|
| |
גם אני כמה הוא עולה?
|
|
|
|
| נשלח ב-28/10/2013 20:36 |
|
| |
| סטריאו כתב: |  | | 80 גרינטק |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/10/2013 08:54 |
|
| |
טוב ביקשתם פרוט אז הנה פרוט:יש בדיסק כמה סולויים טובים של סול אייל שאני ממש אוהבת אותו ויש גם כמה סולויים של 3 האחים הרשקוביץ-סולויים יפים מאד יש את הראיון של 3 הפרחים עם ירחמיאל והראיון ממש יפה רק שאני פשוט לא מבינה מה מדברים שם כך שאשמח אם מישהו יביא תרגום ויש כמה סולויים של דייויד צ'רנדוף המתוק ויש את הקליפ בחנות(דבי רואים שם את נחום מהצד!!!) ובקיצור דיוידי ממש יפה-אולי לא מושלם כמו הקודמים אבל עדין לא פחות יפה
|
|
|
|
|
| נשלח ב-31/5/2019 15:17 |
|
| |
עובד על הערך 'Miami in concert'
זקוק לעזרה בזיהוי של חלק מהסולנים:
'''שמע ישראל''' חיים יהודה גורי, דייויד צ'רנדוף, (???), יצחק ברנדיס, ,בנימין רבינא אברמוביץ, עקיבא ג'ייקובסון, דוד משה פרלמן, ריצ'י אייל, חייא אברמוביץ.
'''מי לה' אלי''' דוד משה פרלמן, (?מנחם מנדל גולדמן?) (???) בנימין רבינא אברמוביץ, (קולו של ג'רמי הרשקוביץ,) (???) חיים יהודה גורי, דייויד צ'רנדוף, רחמים טובי עסיס,
'''וטהר ליבנו''' סול אייל, רחמים טובי עסיס, עקיבא ג'ייקובסון, דייויד צ'רנדוף, ג'רמי הרשקוביץ, (???), חיים יהודה גורי, דוד משה פרלמן
'''כשהסיום קרב''' בנימין רבינא אברמוביץ, (?מנחם מנדל גולדמן?), דוד משה פרלמן, (???) דייויד צ'רנדוף, דואט: בנימין רבינא אברמוביץ ו???
'''מודים''' דוד משה פרלמן
'''מחרוזת אנגלית''' יהודה גורקין, יאיר קניג, דייויד הרשקוביץ
'''מלך''' דייויד הרשקוביץ, ג'רמי הרשקוביץ, בנימין רבינא אברמוביץ.
'''הטוב''' יאיר קניג, יעקב משה ברון, סול אייל, בנימין רבינא אברמוביץ, יהודה גורקין, דייויד הרשקוביץ, דוד משה פרלמן, דייויד צ'רנדוף.
'''Hand of Hashem''' עקיבא ג'ייקובס, יהודה גורקין, דייויד הרשקוביץ, סול אייל, יעקב משה ברון, יהודה גורקין.
'''ישיש''' סול אייל, עקיבא ג'ייקובס, ג'רמי הרשקוביץ, בנימין רבינא אברמוביץ, דוד משה פרלמן, דייויד צ'רנדוף.
'''הו השם''' דייויד צ'רנדוף, ג'רמי הרשקוביץ, (הרמוניה: בנימין רבינא אברמוביץ) דוד משה פרלמן, בנימין רבינא אברמוביץ.
'''לא ינום''' ???
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2019 18:05 |
|
| |
| אפרים1 כתב: |  | עובד על הערך 'Miami in concert'
זקוק לעזרה בזיהוי של חלק מהסולנים:
'''שמע ישראל''' חיים יהודה גורי, דייויד צ'רנדוף, (מקס הרשקוביץ), יצחק ברנדיס, ,בנימין רבינא אברמוביץ, עקיבא ג'ייקובסון, דוד משה פרלמן, ריצ'י אייל, חייא אברמוביץ.
'''מי לה' אלי''' דוד משה פרלמן, (?מנחם מנדל גולדמן?- כן.) (חייא אברמוביץ) בנימין רבינא אברמוביץ, (קולו של ג'רמי הרשקוביץ- מקס הרשקוביץ) (רפאל דוב וובסטר) חיים יהודה גורי, דייויד צ'רנדוף, רחמים טובי עסיס,
'''וטהר ליבנו''' סול אייל, רחמים טובי עסיס, עקיבא ג'ייקובסון, דייויד צ'רנדוף, ג'רמי הרשקוביץ, (מנחם מענדל גולדמן), חיים יהודה גורי, דוד משה פרלמן
'''כשהסיום קרב''' בנימין רבינא אברמוביץ, (?מנחם מנדל גולדמן? - כן), דוד משה פרלמן, (מקס הרשקוביץ) דייויד צ'רנדוף, דואט: בנימין רבינא אברמוביץ ו??? - ראיתי דואט רק בין דוד פרלמן ורחמים דוד עסיס.
'''מודים''' דוד משה פרלמן
'''מחרוזת אנגלית''' יהודה גורקין, יאיר קניג, דייויד הרשקוביץ
'''מלך''' דייויד הרשקוביץ, ג'רמי הרשקוביץ, בנימין רבינא אברמוביץ.
'''הטוב''' יאיר קניג, יעקב משה ברון, סול אייל, בנימין רבינא אברמוביץ, יהודה גורקין, דייויד הרשקוביץ, דוד משה פרלמן, דייויד צ'רנדוף.
'''Hand of Hashem''' עקיבא ג'ייקובס, יהודה גורקין, דייויד הרשקוביץ, סול אייל, יעקב משה ברון, יהודה גורקין.
'''ישיש''' סול אייל, עקיבא ג'ייקובס, ג'רמי הרשקוביץ, בנימין רבינא אברמוביץ, דוד משה פרלמן, דייויד צ'רנדוף.
'''הו השם''' דייויד צ'רנדוף, ג'רמי הרשקוביץ, (הרמוניה: בנימין רבינא אברמוביץ) דוד משה פרלמן, בנימין רבינא אברמוביץ.
'''לא ינום''' יחזקאל רואו, דואט: עקיבא ואפרים גרובמן, דניאל אברהם וואנג, אורי שקד.
|
|
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2019 18:16 |
|
| |
יישר כח על ההשקעה בפרויקט הויקי! בעקרון לא זיהית את מקס הרשקובעץ ומענדל גולדמן.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2019 03:25 |
|
| |
| שירהיהודית כתב: |  | יישר כח על ההשקעה בפרויקט הויקי! בעקרון לא זיהית את מקס הרשקובעץ ומענדל גולדמן. |
|
מקס הרשקוביץ! עכשיו אני קולט שיש לו צבע קול מאוד דומה לאחיו הגדולים
|
|
|
|
|