בית פורומים בית שמש

הודעה חשובה ל"אייזין" היחצ"ן הלקקן של אבוטבול

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-20/5/2013 10:28 לינק ישיר 
הודעה חשובה ל"אייזין" היחצ"ן הלקקן של אבוטבול

אתה יכול להמשיך ליחצ"ן וללקק את ראש העיר הנוכחי כמה שבא לך.

יכול להיות שקוראים לך יוסף, דוד, אברהם ואולי אפילו משה..

משהו אחד בטוח לא יקרה. ההודעות ה"גאוניות" שלך לא יעזרו לסיקריק הש"סניק לזכות שוב בכסא שהוא אינו ראוי לו.

הנה ציטוטים מההודעות האחרונות שלך.

"כנראה שגם שם הבינו שאין לאף מועמד סיכוי אמיתי מול משה אבוטבול והם מנסים להגיע איתו לסיכומים. ראש העיר ממשיך להוביל ובגדול".

"אבוטבול שליחם של גדולי ישראל ייבחר בקול גדול בקידוש שם שמיים וכולנו נקיים את רצון הרבנים. חוץ מזה שלאיש עצמו מדיע על עבודה נאמנה ומסורה".

"סוס מנצח לא מחליפים".

אני מניח שאחרי שקראת, גם אתה מבין, שגאון גדול אתה לא וכנראה גם לא תהיה. תכל'ס? מתאים כפפה ליד למושא לקקנותך.

ברור לי ולכל גולש אחר בפורום, שתמשיך להגיב בהודעות פאתטיות גם על אשכול זה. תעשה טובה ותחסוך לנו. התנהלותך מצביעה ומחדדת עוד יותר את מצבו העגום של אבוטבול.

אם הוא גבר (והוא לא), שיבוא לפורום בשעה קבועה מראש ויתמודד באשכול פתוח (כמו צ'ט חי) עם טענות ותלונות התושבים. ברור לי ולך ולכולם שזה לא יקרה, ראשית כי מדובר בפחדן, שנית כי על מאות המחדלים וחדלון האישים שהוא הציג בשנים האחרונות, אין לאיש תשובות.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/5/2013 14:55 לינק ישיר 

כלבחוצות -

כנראה שאתה לא מסתובב בחוצות .

בוא תראה כמה ראש העיר שינה ובונה ככרות ומחלפים .

עכשיו ליד הביג בונים עוד ועוד .

גם בשכונות שלנו הוא משפר תשתיות ודואג לצרכי התושבים כולם .

ברור שאי אפשר לרצות את כולם וייתכן ואתה אישית נפגעת מהתנהלות זו או אחרת אך אין בכך בשביל לפסול את האיש שעושה לילות כימים בשביל כולנו .

אם יש לך טענה ספציפית אתה מוזמן לפנות אליו או ללשכתו ואני בטוח שתקבל מענה ראוי .

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בית שמש > הודעה חשובה ל"אייזין" היחצ"ן הלקקן של אבוטבול
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext