בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

עם אחד - ארי גולדוואג בסינגל מתוך האלבום החדש!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-21/5/2013 01:12 לינק ישיר 
עם אחד - ארי גולדוואג בסינגל מתוך האלבום החדש!

מילים מקסימות, לחן סוחף וביצוע גולדוואגי נהדר בטוויסט אחד - המבטא!
פשוט חובה להקשיב לארי בגרסה הישראלית שלו :)

לגבי המילים - מה שתפס אותי לא היה הייחודיות הלירית שלהן או האיכות הספרותית המדהימה, כי זה לאו דווקא הצד החזק שלהן. מה שיפה בהן, ולא סתם יפה אלא ממש תופס עד העצם - אלו התוכן והמשמעות, שארי גולדוואג מעביר באופן הכי אותנטי וכן שרק יכול להיות.

אני אהבתי, מה איתכם?

* xcodebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab" height="344" width="425" classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" > <*

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/5/2013 01:24 לינק ישיר 

אגב, אתרוגינו - אתם מסתדרים עם קישורים ישירים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/5/2013 22:45 לינק ישיר 

אין לי דקה.....

שיר... איך לאמר.... אמיתי!!!

LIKE

פרשניות אחר כך...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/5/2013 22:38 לינק ישיר 

השיר ממש מזכיר את "יש תקווה" של בני פרידמן . (שכידוע או לא,הולחן על ידי ארי)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/5/2013 22:45 לינק ישיר 

גם אני חשבתי כמו לבבית, התחלתי להאזין לשיר ולא הבנתי מנין אני מכירה את השיר הזה, וכשסיימתי קלטתי "יש תקוה" פרי ביצועו של ארי הגדול.

אבל ארי (ופניה זו היא גם לכל מיני זמרים בשוק) למה? למה למען ה' חשמלי? אני לא מבינה, אי אפשר לייצר היום מוזיקה נורמלית בלי חשמלי? כשישיבה בויס יצאו עם השיר "עד עולם" כל משתתפי הפורום אלי גרסטנר זעקו על זה שכל המוזיקה של אלי חשמלית, וכאן אין פוצה פה! בושה!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/5/2013 16:06 לינק ישיר 

ההבדל לפי דעתי הוא אחד: האמיתיות של הזמר במסר שהוא מעביר, בלי קשר לדרך שבה הוא בחר להעביר אותו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/5/2013 16:13 לינק ישיר 
מתוך הכיתוב שמתחת לסרטון היוטיוב

ארי גולדוואג בסינגל מתוך האלבום החדש | "עם אחד"

כבר בהיותו ילד הופיע ארי גולדוואג, על במות בהופעות והאירועים הגדולים של המוסיקה החסידית העולמית, במסגרת מקהלת הילדים המיתולוגית "פרחי מיאמי", בניצוחו של ירחמיאל ביגון. שם שימש כסולן בלא מעט שירים של המקהלה כגון "ברוך הגבר", "מן השמיים", "אני מאמין" ועוד שהפכו לנכסי צאן ברזל במוסיקה החסידית.

עם השנים גדל הילד, אך הפלא נשאר. ובשנת 2003 הוציא גולדוואג את אלבום הביכורים שלו "לישועתך קיווינו", אלבום שזכה להצלחה גדולה. בו גולדוואג הביא את הצד הבוגר שלו, מתוך הבשלה כאמן ויוצר.

עד-כה הוציא גולדוואג שני אלבומים, "שמחה בליבי" ו"נשמה טהורה", שגם הם זכו להצלחה רבה, בארץ ובחו"ל. כמו-כן הפיק והלחין את האלבומים "שבת: התכוננו" עם בוגרי מקהלת הילדים "פרחי מיאמי". "שבת אחים" של האחים בל ו"שבת חברים". וחתום על להיטי הענק של כוכב הזמר החסידי העולמי בני פרידמן, "יש תקווה" [המילים יחד עם מרים ישראלי והלחן], "שלום עליכם" ו"ברחמים".

בימים אלו מסיים גולדוואג, עבודה של שנה וחצי על אלבומו החדש "עם אחד". שבע"ה ייצא בסוף הקיץ. האלבום מכיל שנים-עשר שירים בעברית ובאנגלית, קצביים וקופצניים לצד מרגשים וסוחפים. בעלי מסר של חיזוק ואחדות, ובפרט בימים אלו. בהפקת האלבום אותו עיבד גולדוואג [למעט השיר "עם אחד"] השתתפו מיטב האמנים והנגנים בארץ ובחו"ל. איאן פריטור, הפילהרמונית הישראלית, לייב-יעקב ריגלר, אבי סינגולדה, אבי אבידני, ניצן עין-הבר, אליקים (לוקה) סלצמן, ומרים ישראלי [שחתומה ביחד עם גולדוואג על מילות הלהיט הענק של בני פרידמן "יש תקווה" ועל מילות השיר "אמא תגידי לי" של ילד הפלא אבי שרון]. באלבום יהיו שני דואטים מיוחדים ומפתיעים.

"עם אחד", שם השיר הנושא את שם האלבום. הינו הסינגל הראשון היוצא בימים אלו. שיר קופצני, בעל קצב ומסר סוחף של אחדות בעם ישראל. בו גולדוואג משתף פעולה, עם מרים ישראלי ששותפה איתו לכתיבת המילים, אותן הלחין גולדוואג לעיבוד של איאן פריטור. הרכב מנצח שללא ספק יהפוך את השיר ללהיט הגדול של הקיץ הקרוב!.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/5/2013 19:57 לינק ישיר 

ארי התארח היום בתוכנית "זמן אוויר" של טוקר.
רציתי להודיע מראש, אבל הודעות שנשלחות מהפלאפון שלי לא מצליחות להתפרסם, משום מה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/5/2013 12:21 לינק ישיר 

ההקלטה מהתכנית אמורה לעלות בזמן הקרוב בדף הזה:
http://www.93fm.co.il/radio/program/%D7%96%D7%9E%D7%9F-%D7%90%D7%95%D7%95%D7%99%D7%A8/

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/5/2013 23:26 לינק ישיר 

עם אחד של ארי גולדוואג, שמסתמן כלהיט של הקיץ, במקום ה-7 של עשרים השירים הדתיים המושמעים ביותר בשבוע החולף [ע"פ נתוני חברת "מדיה פורסט"]

קרדיט ידיעה וצילומסך: תומר כהן

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/5/2013 23:31 לינק ישיר 

הטקסט המפורסם עכשיו גם בעיתון הבית-שמשי "תמורה".

(קרדיט ידיעה (טוב, לא בניסוח שלי ) וצילומסך: תומר כהן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/6/2013 21:43 לינק ישיר 

הצביעו לארי במצעד של "גלי ישראל" - כאן בקישור!
http://www.srugim.co.il/galeyisrael/index.php?mod=hitparade

וחוץ מזה, השיר הזה מתמודד גם במצעד רשת ג'! ניתן להצביע עד יום חמישי הקרוב כאן בקישור:
http://www.iba.org.il/midrag-new_songs/voting/candidatesList.asp

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/6/2013 17:06 לינק ישיר 
טוב, מה חדש אצלנו בגזרת ארי גולדוואג ו"עם אחד" שלו?

(משגע אותי שאני לא מצליחה להגיב בבחדרי מהפלאפון. ההודעה פשוט מתאדה! ככה נופלות להן ידיעות מעניינות בין הכסאות, עד שאני מגיעה למחשב - ולא  בטוח שאני זוכרת הכל עד אז... :( )

בכל אופן, ככה:

ב-כ"ד סיוון ארי התראיין גם ל"קול ברמה". תומר כהן לא פספס ולפנינו הקלטה מהעסק:

הקלטה מהראיון ל"קול ברמה"

ידיעות על האלבום נמצאות גם ב"הד העיר" (איזו עיר, אל תשאלו אותי), עלון בעל תפוצה של 60,000 עותקים, ובמקומון "חדש בבית שמש" (11,000 עותקים). 

הידיעה ב"הד העיר" (צילומסך: תומר כהן):

הידיעה ב"חדש בבית שמש" (צילומסך: תומר כהן):

מצעדים ודירוגים:

במצעד "גלי ישראל" - "עם אחד" במקום השביעי (מתוך 15).

ובמצעד "בקצב היום" - תוכנית המוזיקה היהודית הגדולה בעולם, המשודרת ברדיו קול חי, רדיו הידברות בניו יורק, רדיו שלום בקנדה, ערוץ 2000, רדיו ישראל 1 ובאתר שלאגר -  "עם אחד" כבש את המקום הראשון!

* xcodebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab" height="344" width="425" classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" > <*

כן, זה מגיע בהחלט למי שיוצר עם הלב ועם הנשמה! 

תוקן על ידי אידי ב- 20/06/2013 17:11:38

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/6/2013 22:22 לינק ישיר 

בקרוב: "עם אחד" בגרסת אקפלה!
הצבעה: איזה ארי אתם הכי אוהבים? 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/6/2013 23:01 לינק ישיר 

חחחח בכל אופן לא אהבתי אף אחד מהם ואם כבר אז האמצעי (הכי מזכיר את ארי האמיתי)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/6/2013 00:11 לינק ישיר 

איזה יפה! אממ... כולם עם ישראל, לא? אבל באמת המקור הכי טוב...

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > עם אחד - ארי גולדוואג בסינגל מתוך האלבום החדש!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext