בית פורומים שידוכי חרדים

פגישה חמישית, כבר נגמר על מה לדבר....

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-22/5/2013 17:13 לינק ישיר 
פגישה חמישית, כבר נגמר על מה לדבר....

נכון שתהיו נחמדים ותעזרו?
אז מדובר על אחי ואני רוצה לעזור לו, פעם ראשונה שהוא מגיע לפגישה חמישית והוא לחוץ למצוא נושאים לשיחה.,

יאלה תזרמו....

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/5/2013 17:18 לינק ישיר 

שיציע נישואין...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/5/2013 17:22 לינק ישיר 

אחלה פגישה
תוך 5 דק' מסיימים....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/5/2013 17:26 לינק ישיר 

יאללה חתונה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/5/2013 17:48 לינק ישיר 

צ'מעי...

אם הם הגיעו לחמישית... וכבר אין על מה לדבר... כלומר: מיצו את כל מה שרצו לדעת אחד על השני וכו'...

אז באמת הגיע הזמן... להציע נישואין... (אגב, מותר לו להתעניין ב... איך עברו עליה הימים האחרונים ולדוש בהם קצת.. או לספר לה על הימים שלו... וכו'...)

ואם-- הם בחמישית אבל, נגמר על מה לדבר כי... משעמם שם... אז..... יו נואו..... יש כיוון אחד!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/5/2013 17:57 לינק ישיר 

פגישה חמישית ואין מה לדבר???!! זה לא אמור להיות ההפך?
או שיש שם בעיה בתקשורת או חוסר עניין אחד בשני או ששניהם טיפוסים בישנים ומופנמים.

לשאלך - אולי שיעלה רעיון השקפתי וידונו עליו ביחד....
וכמו שכתבת תזרמו..... שפשוט יזרום גם.... בנות אוהבות לדבר... שיכין כמה שאלות חפרניות ויש לו פגישה של כמה שעות טובות.  

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/5/2013 19:39 לינק ישיר 

אפשרות ראשונה... לצאת לטייל מחוץ למלון, להסתכל ימינה ושמאלה ולמצוא נושאים לשיחה, לא מסובך. אחרי שעתיים הוא כבר יכול להציע נישואין(בהנחה שהוא הגיע לפגישה חמישית כי הוא מעונין בה). אפשרות שניה.. לסחוב פגישה משעממת ולהוריד. מה שבטוח... אין ענין לעשות פגישה שישית. זה הזמן לחתוך לכאן או לכאן. ואגב... אין מה לפחד להציע נישואין לבחורה שאין על מה לדבר איתה אחרי 5 פגישות. הם מיצו את הדיבור של הפגישות. אם הם יתארסו, יהיה להם מספיק על מה לדבר.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/5/2013 23:50 לינק ישיר 

שיעלה נושא מעניין ורלוונטי להתפלסף עליו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/5/2013 00:46 לינק ישיר 

גילוששששש =)

מה שלומך, את?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/5/2013 01:03 לינק ישיר 

קטנה, מזה גילושששש =) ?...
ההההא, מזה?

לאהוב זה הטוב שבטוב.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/5/2013 05:29 לינק ישיר 

אם הם בפגישה חמישית ואין להם על מה לדבר הם בבעיה, שישקלו שוב....
אחרי החתונה צריך לדבר עד 120... או לשתוק (: (בלי הקטע המביך)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/5/2013 09:04 לינק ישיר 

[quote]גילוששששש =)

מה שלומך, את?[/quote]

איזה כיף , מישו עוד זוכר אותי...  
מזקני השבט...

ולעניינו,
הפגישה הרביעית היתה קצת כבדה אבל בגדול נחמד להם ביחד
והבחור הנחמד טיפוס שקט מטבעו, לא דברן בכלל אז הוא מבקש עזרה. מקובל?

תוקן על ידי גילו_לי ב- 23/05/2013 09:04:07

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/5/2013 12:57 לינק ישיר 

שאלה לי אלייך - את כותבת שהוא טיפוס שקט ולא דברן מטבעו, האם זה תחלופה ל - מופנם? או שפשוט הוא אחד שלוקח לו זמן להיפתח?

ומבלי להיכנס לעומק העניין, כמה נקודות שיכולים לעזור לו. 
א. שאת הפגישה הזאת יעשה במקום נעים ואישי (כמו טיילות על הים, איזה פארק ממש יפה וכו'.. אפי' הייתי מציע שיעשו איזה חוויה ביחד.. לנסוע ברכבת וכו'.. ) 

ב. שלא ידבר על שום נושא כבד!! לא פילוסופיה, לא נושאים עתידיים לא כלום!! רק נושאים של רגש.. שזה אומר כל הנושאים האישיים שקיימים בעולם.. מתחביבים, מוזיקה, מאכלים, חוויות, זכרונות, קשיים וכו' וכו'.. 

ג. דבר שיעזור לו שהשיחה תזרום יותר ותתפתח ולא תתקע, זה שישאל וידבר בצורה שמפתחת את הנושא. למשל: שלא ישאל אותה האם את אוהבת מוזיקה, אלא שישאל אותה: איזה מוזיקה את אוהבת? ההבדל ביניהם שעל הראשונה תהיה התשובה: כן. ועל השניה תהיה התשובה, תשובה מפורטת יותר.. 

ד. שלא יתבייש לספר על עצמו.. שלא יתבייש לשתף אותה בחוויות שלו, במה שהוא מרגיש.. אם זה יקרה, תסמכי עליה שהיא לא תגמור לשתף אותו.. 

ה - ו. תלוי בתשובה לשאלתי הראשונה. 

ו.. תמסרי לו בהצלחה.. הוא לא היחיד בסירה הזו...:)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/5/2013 13:22 לינק ישיר 

Fake_smile כתב:
אם הם בפגישה חמישית ואין להם על מה לדבר הם בבעיה, שישקלו שוב....
אחרי החתונה צריך לדבר עד 120... או לשתוק (: (בלי הקטע המביך)

"אם למישהו יש מה לאמר, שידבר עכשיו או שישתוק לנצח..."

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/5/2013 13:25 לינק ישיר 

נקודהלמחשב כתב:
שאלה לי אלייך - את כותבת שהוא טיפוס שקט ולא דברן מטבעו, האם זה תחלופה ל - מופנם? או שפשוט הוא אחד שלוקח לו זמן להיפתח?

ומבלי להיכנס לעומק העניין, כמה נקודות שיכולים לעזור לו. 
א. שאת הפגישה הזאת יעשה במקום נעים ואישי (כמו טיילות על הים, איזה פארק ממש יפה וכו'.. אפי' הייתי מציע שיעשו איזה חוויה ביחד.. לנסוע ברכבת וכו'.. ) 

ב. שלא ידבר על שום נושא כבד!! לא פילוסופיה, לא נושאים עתידיים לא כלום!! רק נושאים של רגש.. שזה אומר כל הנושאים האישיים שקיימים בעולם.. מתחביבים, מוזיקה, מאכלים, חוויות, זכרונות, קשיים וכו' וכו'.. 

ג. דבר שיעזור לו שהשיחה תזרום יותר ותתפתח ולא תתקע, זה שישאל וידבר בצורה שמפתחת את הנושא. למשל: שלא ישאל אותה האם את אוהבת מוזיקה, אלא שישאל אותה: איזה מוזיקה את אוהבת? ההבדל ביניהם שעל הראשונה תהיה התשובה: כן. ועל השניה תהיה התשובה, תשובה מפורטת יותר.. 

ד. שלא יתבייש לספר על עצמו.. שלא יתבייש לשתף אותה בחוויות שלו, במה שהוא מרגיש.. אם זה יקרה, תסמכי עליה שהיא לא תגמור לשתף אותו.. 

ה - ו. תלוי בתשובה לשאלתי הראשונה. 

ו.. תמסרי לו בהצלחה.. הוא לא היחיד בסירה הזו...:)

אז מתי כן מומלץ לדבר על נושאים כבדים??

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/5/2013 13:48 לינק ישיר 

וואוו 
נקודה למחשבה, נתת לי הרבה נקודות למחשבה....
לשאלתך, הוא לא בחור מופנם והוא טוען שאם בישיבה ישמעו שאומרים שהוא שקט לא יבינו על מי מדברים.. בהחלט הוא אחד שלוקח לו זמן להפתח (אח שלי. גמני כזאת)
מה שאת אומרת לשתף בחוויות שלו אמרתי לו כבר פעם מנסיון שלי, זה באמת ככה וזה גם מאד פותח.
מה הפסדנו ב ה,ו ?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > פגישה חמישית, כבר נגמר על מה לדבר....
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext