| נשלח ב-30/5/2013 01:31 |
|
| |
"תנאים תעשי עם החתן שלך"
פגשתן בחור שיכול להיות בן זוג ראוי.
יש מציאת חן בסיסית
לפני ששוברים את הכוס וממסדים את הקשר על כל אחת מכן להציב 3 תנאים בסיסים שבן הזוג מתחייב עליהם שיהיה קיימים בקשר שבינכם.
מה שלושת התנאים שלכן?
(אגב, נכתב בלש' נקבה מטעמי נוחות. גברים יכולים ואף מוזמנים לענות ולהעשיר את עולמינו...)
שלי:
א. כנות הדדית
ב. מרחב אישי
ג. נדיבות
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2013 12:43 |
|
| |
א. אהבה ב. אהבה ג. אהבה
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2013 13:00 |
|
| |
חסיד ירא שמיים ולמדן
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2013 13:02 |
|
| |
מנחםחיים, איך אתה הולך לבדוק את זה?
אהבה בפגישות?
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2013 14:34 |
|
| |
דרך, בוא ואכיר לך מושג חדש: שאלה היפותטית. הדיון בא לפתוח את הראש ולגרום לך לענות תשובות לעצמך על דברים שבאמת חשובים לך במערכת יחסים. אנחנו מודעות היטב שאין דג או ג׳יני נמרץ שיעניק לנו באבחת שרביט 3 משאלות....
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2013 16:06 |
|
| |
לפעמים אני חושבת שלא צריך תמיד לחשוב... :) נערה, לא משו אישי לאשכול, אבל, בחיים צריך לדעת להתגמש, וכשבאים מתוך ידיעה ברורה של מה שטוב לי ולא טוב לי, ובלי זה אני לא יכול/ה, זה מגביל את הגמישות, ויכול להביא לחיכוכים. אמנם , יש מן החיוביות בלדעת ללמוד ולהגדיר את התחושות, הרגשות ומאיזה צורך הם נובעים. אבל מראש להתכונן, חבל בעייני.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2013 17:02 |
|
| |
בתיאוריה את צודקת. במציאות (ואני יכולה לחתום על זה) את פועלת בכל התחןמים על פי האופי הבסיסי שלך. למה שבנישואין זה יהיה שונה. אגב, אם את טיפוס זורם אז התגובה שלך היא גם האמת שלך.... דרך, צודק. פיספסתי את התשובה שלך. איתך הסליחה....
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2013 17:30 |
|
| |
חייבת להבהיר את עצמי: חשוב מאד לכל אחד לדעת ולהכיר את עצמו, ואת אופיו. פסול בעייני לחשוב מראש על חיי הנישואין והזוגיות, מה יותר חשוב ומה יוביל למריבה וכו. (ולא מדברת על נקודות שניתנות לבירור ומניעה במהלך השידוך) לדעתי, כשמגיעים עם כוון חשיבה ברור של מה שטוב לי ומה שלא, מה יגרום לי להתווכח ולריב וכו, זה מלבה את הענינים כבר בתחילת היווצרותם, אפילו בתת מודע. כלומר, גם אם מלכתחילה, דבר זה היה גורם לי אי-נוחות, עצם הידיעה שחשבתי עם עצמי ואמרתי לעצמי שזוהי נקודה שבלעדיה יהיה קשה לי בקשר, מחריפה את המצב. וזה מה שהתכוונתי להתגמש ולזרום, חשוב לדעת מה גורם לי אושר וטוב ומה פחות, בכללי. אבל לא להכיל זאת על חיי הנישואין. בבוא עת, ובמקרה וניתקל (וניתקל) בדברים אילו, נדע לומר לבן הזוג: זה טוב לי, זה מפריע לי כי.... מקווה שהצלחתי לכתוב מספיק ברור...
ולא הבנתי את כוונתך "אגב, אם את טיפוס זורם אז התגובה שלך היא גם האמת שלך"
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2013 17:39 |
|
| |
ולהכנס מראש למערכת יחסים שלא מתאימה לך זה עדיף? אני באמת שואלת. בלי ציניות.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2013 17:46 |
|
| |
ממש לא. וזו היתה ההדגשה שלי לעיל. הסוגריים. אם זה דברים שאת יכולה "לעלות" עליהם קודם הסגירה עם הבחור, ואת יכולה למנוע מעצמך מלהיכנס למצב כזה. זה חשוב ביותר. אם מדובר בדברים, שאין לך יכולת השפעה עליהם, מה הטעם שהם ישפיעו עלייך?
תוקן על ידי אחת_חדשה ב- 30/05/2013 17:53:51
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2013 12:12 |
|
| |
בס"ד
העקרונות שלי...אחרי יר"ש ומידות טובות...זה: א)עזרה ואכפתיות הדדית בבית ללא הבדלי גזע/מין/מוצא... ב)קבלת החלטות משותפות.(כבוד הדדי) ג)רצון להשקיע בזוגיות באהבה ובחינוך.
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 02/06/2013 12:13:22
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 02/06/2013 12:16:06
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2013 11:57 |
|
| |
| שיר852 כתב: |  | מנחםחיים, איך אתה הולך לבדוק את זה?
אהבה בפגישות? |
| כמו שבודקים את שאר הדברים, הרי כל אחד יודע שמה שרואים בפגישות אינו אומר כלום על ההמשך.
|
|
|
|
|