|
|
| נשלח ב-3/6/2013 12:13 |
|
| |
נשמע לי מוזר. התשובה שלך לא עונה לשאלה. איך ת'כלס אתה הולך לבדוק את זה? תחכה שהיא תגיד i love you?
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2013 12:23 |
|
| |
בס"ד
לפעמים המבט אומר הכל...
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2013 12:46 |
|
| |
התנאי היחיד הוא - שתהיה מי שהיא!!
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2013 12:59 |
|
| |
בס"ד שזה אומר שתתחתן עם כל מי שתסכים לקשור את גורלה איתך?אין לך עקרונות?
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2013 13:02 |
|
| |
העקרונות שלי הם לא תנאי, אלא חלק בסיסי בקשר. אחת שהיא לא חושבת כמו העקרונות שלי היא פשוט לא האחת שלי. אבל אחרי שמצאתי את האחת שמתאימה לי השקפתית, שהיא גורמת לי לחשק ומוטיבציה להשקיע בה את חיי, כל מה שאני מבקש ממנה זה רק שתהיה מי שהיא!
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2013 13:08 |
|
| |
בס"ד אוקי כדי שתתאים לך השקפתית אתה אמור לגבש 3/4דברים עקרוניים שאתה אמור לבדוק האם זה קיים בבחורה... ואני בטוחה שהשורה האחרונה באה לך אחרי למידה,זה לא דעה טבעית...טבע האדם זה לעצב את השני כרצונו(= לפחות במחשבה...
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2013 13:12 |
|
| |
| חייכנית770 כתב: |  | בס"ד אוקי כדי שתתאים לך השקפתית אתה אמור לגבש 3/4דברים עקרוניים שאתה אמור לבדוק האם זה קיים בבחורה... ואני בטוחה שהשורה האחרונה באה לך אחרי למידה,זה לא דעה טבעית...טבע האדם זה לעצב את השני כרצונו(= לפחות במחשבה... |
|
ההשקפה זה לא 3/4 דברים עקרוניים אלא דרך חיים חדה וברורה! כך, שזה ממש לא נחשב כתנאי בשבילי.. מאותה סיבה שלא תאמרי שיש לך תנאי להתחתן עם גבר ולא עם קופיף..
ו.. א. אני לא חושב שטבע האדם זה לרצות לעצב את השני! ב. אף אם נניח ואת צודקת, בעייני לרצות שתהיה מי שהיא, זה מינימום של אנושיות וגם זו הדרך היחידה שבאמת אצליח לגרום לה להיות מאושרת באמת!
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2013 13:13 |
|
| |
חייכנית, לא הייתי בונה על סמך המבט הזה את החיים שלי.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2013 13:15 |
|
| |
| שיר852 כתב: |  | חייכנית, לא הייתי בונה על סמך המבט הזה את החיים שלי. |
|
אין לך בררה אחרת בתור חרדיה....
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2013 13:17 |
|
| |
| נקודהלמחשב כתב: |  | בס"ד אוקי כדי שתתאים לך השקפתית אתה אמור לגבש 3/4דברים עקרוניים שאתה אמור לבדוק האם זה קיים בבחורה... ואני בטוחה שהשורה האחרונה באה לך אחרי למידה,זה לא דעה טבעית...טבע האדם זה לעצב את השני כרצונו(= לפחות במחשבה...
ההשקפה זה לא 3/4 דברים עקרוניים אלא דרך חיים חדה וברורה! כך, שזה ממש לא נחשב כתנאי בשבילי.. מאותה סיבה שלא תאמרי שיש לך תנאי להתחתן עם גבר ולא עם קופיף..
ו.. א. אני לא חושב שטבע האדם זה לרצות לעצב את השני! ב. אף אם נניח ואת צודקת, בעייני לרצות שתהיה מי שהיא, זה מינימום של אנושיות וגם זו הדרך היחידה שבאמת אצליח לגרום לה להיות מאושרת באמת! |
|
יש דרך חיים ויש דברים שממש חשובים ועקרוניים ביותר שבלעדיהם אי אפשר!ולכן חשוב לבדוק אותם.... בקשר ל א.זה לא אני אמרתי זה הרב שמחה כהן אמר... ב. בזה אתה צודק,אמן שכולם יחשבו כמוך.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2013 13:20 |
|
| |
| חייכנית770 כתב: |  | | אין לך בררה אחרת בתור חרדיה.... |
|
בתור בנאדם (ולאו דווקא חרדי) לא הייתי אומרת שלושת הדברים החשובים ביותר הם:
אהבה, אהבה, אהבה.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2013 13:22 |
|
| |
בס"ד מסכימה איתך....אהבה היא כמו אש...לפעמים נשאר ממנה רק גחלים,ואז?נפרק משפחה?אלא מה אני אמרתי? רצון להשקיע בזוגיות ובאהבה...שזה יותר חשוב וניתן לביצוע.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2013 13:28 |
|
| |
אוקי, רצון להשקיע זה בעצם לבחור את הפוטנציאל - הרבה יותר הגיוני ומהותי מלבקש את 'התוצאה'- אהבה.
מטרות משותפות הן גם משהו חשוב מאד, משהו שלפעמים יכול להחזיק קשר גם כשהאהבה לא משהו..
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2013 13:31 |
|
| |
| חייכנית770 כתב: |  | בס"ד אוקי כדי שתתאים לך השקפתית אתה אמור לגבש 3/4דברים עקרוניים שאתה אמור לבדוק האם זה קיים בבחורה... ואני בטוחה שהשורה האחרונה באה לך אחרי למידה,זה לא דעה טבעית...טבע האדם זה לעצב את השני כרצונו(= לפחות במחשבה... |
|
סליחה?????? שמת לב מה כתבת??
בואי נגיד שזה מה שאת רוצה לעשות עם בעלך.... כי מטבעך יהיה לעצב אותו....
היית רוצה שזה יהיה הפוך?
למה לשנות בנאדם?? ואם טוב לו כמו שהוא עצמו??
אם אין התאמה ביניכם... ביי ביי....
אני לא הייתי מוכנה שאף אחד ישנה אותי בשבילו, ושאף אחד באותה מידה ישתנה בשבילי.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2013 13:34 |
|
| |
בס"ד בדיוק ואז יותר צריך לחפש בחור שיהיה "קליק" ומשיכה ואז להתאמץ איתו ביחד על הפוטנציאל הזה...
לאיזה מטרה משותפת למשל?גשמית או רוחנית?
|
|
|
|
|