|
|
| נשלח ב-19/6/2013 23:46 |
|
| |
קלמן ליבקינד -
זה לא זה העיתונאי שירק על חרדים ?
תקנו אותי אם אני טועה .
כל תחקיריו מגמתיות .
אתה משוה אותו להרב עובדיה ?
אתה עושה צחוק מעצמך .
|
|
|
|
| נשלח ב-20/6/2013 13:32 |
|
| |
אם הזכרתם את הרב מצגר, אז פסול ממנו לא קיים למיטב ידיעתי. מושחת שמקבל שוחד, נהנתן ברמות המביישות אפילו את פרס, חילול ה' גדול שהוא מייצג את היהדות. לפני שנבחר- חיתן זוגות ללא מקוה תמורת שוחד של 2000 דולר (מדובר בנוהל קבוע של הרבנות לחייב כלה לטבול). ברשימת השעונים היקרים שה"סלבים" בישראל עונדים, הוא היה הראשון ביחד עם אולמרט. בביקור במוסקווה נסע ברכב "רולס רויס" שנוהגים לנסוע בו רק אוליגרכים ונסיכי הממלכה הבריטית. אבל החרדים רצו אותו כי הוא שומע בקול ה"גדוילים" וזה מבחינתם העיקר, לא משנה איזו תדמית תהיה ליהדות בעיני עם ישראל או יהודי התפוצות. גם אני לא מסכימה עם דרכו של סתיו אבל כאישיות הוא עדיף מאשר הבושה הנוכחית.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/6/2013 14:35 |
|
| |
הרב מצגר הוכר כרב ראשי גם על ידי גדולי המחמירים כהרב אליישיב .
אז כנראה שהם יודעים ומבינים קצת יותר מכל המתלהמים כאן .
|
|
|
|
| נשלח ב-20/6/2013 14:35 |
|
| |
כרם נבות
אני מסכים איתך ואולי גם יכול להסיף כהנה וכהנה, אבל בכל מיקרה זו לשון הרעה ורכילות, המבוססת על אחד ששמע מהשני או מהשלישי,
|
|
|
|
| נשלח ב-20/6/2013 14:45 |
|
| |
הרב אליישיב
|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/6/2013 14:47 |
|
| |
| ירוחםשמ כתב: |  | הרב אליישיב בחר אישית ברב מצגר בשביל להרוס את מוסד הרבנות. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/6/2013 17:27 |
|
| |
ברוך שפטרנו ממצגר.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/6/2013 17:55 |
|
| |
אני עוד בחדר החקירות וכבר החלטתם שהכל גמור ?
|
|
|
|
| נשלח ב-20/6/2013 19:05 |
|
| |
אין יותר שקוף מזה שכל החקירה נועדה לפגוע בשמו ולהכשיר את מינויו של סתיו .
|
|
|
|
| נשלח ב-20/6/2013 19:07 |
|
| |
לצערי רק עכשיו התפנתי להשיב לזהוי על דבריו,
מנהגינו שלא לזלזל ברב כל שהוא אם הוא ת"ח ברמה מסויימת מעל כל ספק, ולכן אינני מבין מה אתה רוצה ממנו? הוא סה"כ משיב מלחמה על הנהגת הרב עובדיה כלפי אביו הגאון ז"ל. לא אמרתי שזה ראוי אבל אני מכיר הרבה שלא היו נוהגים אחרת. בכל מקרה עד כמה שידוע לי הוא לא מרבה להשתלח ולהשיב ע"ד מרן מאור ישראל הקדוש הי"ו, רק כשמרן (וכו', כנ"ל) מתבטא בסגנון מוכר כלפי המחנה שלו, וזו זכותו וחובתו!
בכל מקרה, מכיון שהקורס להבנת הנקרא כבר התחיל, אסביר שאני התמקדתי בדברי הר"ש אליהו: "אחדש לך ואומר שלדעתי גם הרב עובדיה עצמו הרבה פעמים כועס על עצמו על הדיבורים שלו שגרמו חילול השם נורא. אבל למילים יש תכונה מוזרה - קשה להחזיר אותם לפה אחרי שהם יצאו. ... מאוד כדאי שמישהו יגיד לרב עובדיה שיש בציבור הזה הרבה אנשים יראים ושלמים וצדיקים גמורים!!!".
מבחינתי זו התייחסות ראויה וליגיטמית לדברים חריפים הנאמרים בשם הרב, שאני מעריצו מאוד
|
|
|
|
| נשלח ב-20/6/2013 19:14 |
|
| |
הרב עובדיה הוא מנהיד בסדר גודל שלא היה מוכר בדורות האחרונים .
רב שמאות אלפים הולכים אחרי פסקיו ומתנהגים לפי ציוויו .
לכן הוא אחראי לדור ולחוות את דעתו על מינוי עם משמעות כמו הרב הראשי .
ואם הוא החליט לתקוף את אחד המועמדים אני סמוך ובטוח שעשה זאת רק לפי התורה וההלכה .
|
|
|
|
| נשלח ב-20/6/2013 23:40 |
|
| |
אין ספק שעובדיה חד הלשון הוא מנהיג נדיר. הוא למשל הנחה את מפלגת הצדיקים לבחור בקצב המטריד כנשיא. זה כשלעצמו מצביע על משהו קרוב לרוח הקודש. כעת נתברר שגם לשטיינמן נצנץ הקודש בבחירת מצגר הצדיק העיוור
|
|
|
|
| נשלח ב-20/6/2013 23:42 |
|
| |
גם אצל קצב מדובר בעלילה שפילה .
ובוודאי שאצל הרב מצגר .
|
|
|