בית פורומים לשמוע אל הרינה ואל התפילה

וידיאו מקונצרט החזנות ליום הזכרון ה80 של יוסלה רוזנבלאט בספרדישע שול

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-4/6/2013 07:08 לינק ישיר 
וידיאו מקונצרט החזנות ליום הזכרון ה80 של יוסלה רוזנבלאט בספרדישע שול

וידיאו מקונצרט החזנות ליום הזכרון ה80  של חזן יוסלה רוזנבלאט להנאתכם
http://www.vosizneias.com/132348/2013/06/04/borough-park-ny-overflow-crowd-attends-moving-tribute-to-the-king-of-cantors-exclusive-1hr-replay-video/

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/6/2013 07:53 לינק ישיר 

ישר כח, החזנות בבית הכנסת במלוא הדרה.
חבל שבישראל יש הדרה של בית הכנסת. חזנות בלי סימפוניה, מענגת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/6/2013 08:09 לינק ישיר 

http://www.youtube.com/watch?v=uSbIMRG3m8Y&feature=youtu.be

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/6/2013 08:42 לינק ישיר 

1,מה יותר "עלוב" - הפורום  / החזנות

לוידאו של הקונצרט - 4,500 צפיות
בפורום - פחות מ-500 צפיות ( ב-2 האשכולות שנפתחו) ,"0" תגובות

2,להלן תגובה ,בעיני רציונלית - "בנוסח ר' גוגל "של אחד מהמגיבים :

מאוורר ומעריץ אומר: *-- . *

First off il start by saying that the crowd there was terrible, no respect for the Chazzanim nor the Shul, the concert would've been a lot nicer and plea sent if the audience would just behave. ראשית il להתחיל באומרו כי הקהל לא היה נורא, אין כבוד לChazzanim ולא בית כנסת, הקונצרט כבר היה הרבה יותר נחמד ושלח את טיעון אם הקהל הייתי פשוט להתנהג.

2. 2. I'm not a huge fan of the Sefardisha Shul in terms of singing there, the acoustics & atmosphere just doesn't feel right there, I'd much rather enjoy if it would have been in BethEl. אני לא מעריץ ענק של בית הכנסת Sefardisha במונחים של שירה שם, את האקוסטיקה והאווירה פשוט לא מרגישה ממש שם, אני מעדיף ליהנות, אם זה היה בבית אל.

3. 3. The choir could have been a LOT better. המקהלה הייתה יכולה להיות הרבה יותר טובה.

4. 4. Chazzanim & Shtiklach, Chazzanim & Shtiklach,

Cantor Rosenfeld was absolutely great, especially with Teka, it's an amazing, musical & tough piece to sing but he nailed it. חזן רוזנפלד היה ממש נפלא, במיוחד עם Teka, זה קטע מדהים, מוסיקלי וקשה לשיר אבל הוא מסמר אותו.
Though he was a bit overpowering during the duet with Motzen. למרות שהוא היה קצת מהמם בדואט עם מוצן.
His voice improved a lot too. הקול שלו השתפר בהרבה יותר מדי.
I wouldn't say it was his best but he did very well. לא הייתי אומר שזה היה הכי טוב שלו, אבל הוא עשה טוב מאוד.

Cantor Lemmer gave a bit of an impression that he was tired and not so amped but when he started singing Rachel, one can see that it was most probably because of the seriousness of the piece & event. חזן Lemmer נתן קצת רושם שהוא היה עייף ולא כל כך amped אבל כשהוא התחיל לשיר רחל, אפשר לראות שזה היה קרוב לוודאי בגלל הרצינות של יצירה ואירוע.
He did really well with Rachel Mevaka. הוא עשה ממש טוב עם רחל Mevaka.
At his V'af Hu duet with Motzen, I wish he would have done more of the harmony & Motzen more of the Melody but overall was a nice duet. בדואט שלו עם הו V'af מוצן, הלוואי שהוא היה עושה יותר של ההרמוניה ומוצן יותר מלודי אבל בסך הכל היה דואט נחמד.

Yuhrtzeit Licht was OUTSTANDING. Yuhrtzeit יכט היה יוצא מן הכלל.
The way he expressed the words so well & his voice was really great. האופן שבו ביטא את המילים כל כך טוב והקול שלו היה באמת נהדר.
As he does very well with Yiddish pieces & Opera. כפי שהוא עושה טוב מאוד עם חתיכות ואופרה ביידיש.

Cantor Muller did a pretty decent impression of Yossele, though I don't think it was supposed to be an impression but I've heard him a lot & this was definitely not his regular, thus can be that working hard on the impression & Krechtzin might have croaked him up. חזן מולר עשה רושם די הגון של יוס 'לה, אם כי אני לא חושב שזה היה אמור להיות רושם אבל אני כבר שמעתי אותו הרבה וזה בהחלט לא היה קבוע שלו, ובכך יכול להיות שעובד קשה על הרושם וKrechtzin ייתכן שקרקר אותו. I'll just say that you gotta be yourself & it totally wasn't his night, sorry. אני רק אומר שאתה צריך להיות עצמך וזה לגמרי לא היה הלילה שלו, מצטער.

Cantor Motzen did fine at both duets. חזן מוצן עשה בסדר בשני דואטים.
His Maariv was impressive, a bit too long, especially with such a crowd, but it was really nice, better at the second half. מעריב שלו היה מרשים, קצת יותר מדי זמן, במיוחד עם קהל כזה, אבל זה היה ממש נחמד, יותר טוב במחצית השנייה.

Cantor Blumenberg was ok, much improvement in his voice but I still think he's far away from being a star. חזן Blumenberg היה הרבה שיפור מניח את הדעת, בקולו, אבל אני עדיין חושב שהוא רחוק מלהיות כוכב.

Cantor Stark as usual came only at the end, which is his usual tactic that everybody should leave with his screeching in the ears. החזן שטארק כרגיל הגיע רק בסוף, שהוא הטקטיקה הרגילה שלו שכל אחד צריך לעזוב עימו מתריע באוזניים.
He has great Regesh & a pretty high range, but I literally can't hear the niceness in his voice, it sounds like a crying cat & it looked like he was gonna have an aneurism. יש לו רגש נהדר ומגוון די גבוה, אבל אני ממש לא יכול לשמוע את הנחמדות בקולו, שזה נשמע כמו חתול בוכה וזה נראה כאילו הוא הולך להיות פרצה.
Whoever noticed, the choir leader came yelling at the sound man after Stark finished that he killed him with the volume, so the sound man answered that it was Starks request to have at a specific volume, if not be wouldn't sing. מי ששם לב, מנהיג המקהלה בא לצעוק על איש הקול לאחר שטרק סיים שהוא הרג אותו עם הנפח, כך שהאיש הקול ענה שזה היה בקשת Starks יש בנפח מסוים, אם לא תהיה לא לשיר. (This is not the first time I've seen him manipulating the volume), shameful. (זו לא הפעם הראשונה שאני ראיתי אותו המניפולציה הנפח), מביש.

So lets sum it up, אז בואו נסכם את זה,
In my opinion Cantor Lemmer won the night even though it wasn't his best. לדעתי החזן Lemmer זכה בלילה למרות שזה לא היה הכי טוב שלו.

Cantor Rosenfeld came in second. חזן רוזנפלד הגיע למקום שני.

Can't wait for the next concert. לא יכול לחכות להופעה הבאה.

This is all my personal opinion, feel free to disagree. כל זה הוא דעתי האישית, אתה מוזמן שלא להסכים.

תוקן על ידי שרגאפייבל ב- 05/06/2013 08:43:52

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/6/2013 23:48 לינק ישיר 

זאת היתה תפילה מיוחדת במינה וגם היה קונצרט מסביב
הגיעו אורחים נכבדים ובעצם מה יש לי לדווח כשיש לפניכם הסרטה 

יצירות חזנות להורדה

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > לשמוע אל הרינה ואל התפילה > וידיאו מקונצרט החזנות ליום הזכרון ה80 של יוסלה רוזנבלאט בספרדישע שול
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext