|
|
| נשלח ב-6/6/2013 14:26 |
|
| |
'רם על כל גויים ה'....'
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2013 15:39 |
|
| |
אהה... אתרי הכרויות.. מפחידים משו...
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2013 16:06 |
|
| |
הרוצה לחסוך בסכנות...שלא ייכנס לשם... המקום לא מתאים לאלו שיש להם קצת ריספקט לעצמם....ונפקמינה דתיים סלאש חרדים...
וההוא שם...צריך לתקוע לו איזה באג
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2013 17:02 |
|
| |
דווקא אני מכיר חרדי שמצא את אשתו באתר (או פורום) היכרות...
|
| נשלח ב-8/6/2013 23:37 |
|
| |
קל לדבר מגבוה בגיל 21 כשעדיין יש הרבה הצעות מהסביבה הקרובה, אבל ככל שעוברות השנים האפשרות של היכרות דרך אתרים נראית פחות מופרכת. בסופו של דבר מה הסיכון? גם כך וגם כך מבררים, ויש גם שלב שבו מבררים פחות לפני פגישה ראשונה בכל מקרה. אז אפשר להישאר עם ה"כבוד העצמי" ולהמתין בסבלנות לטלפון שיצלצל ואפשר גם לנסות לקחת דברים בידיים.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/6/2013 23:45 |
|
| |
| תרי_זוזי כתב: |  | קל לדבר מגבוה בגיל 21 כשעדיין יש הרבה הצעות מהסביבה הקרובה, אבל ככל שעוברות השנים האפשרות של היכרות דרך אתרים נראית פחות מופרכת. בסופו של דבר מה הסיכון? גם כך וגם כך מבררים, ויש גם שלב שבו מבררים פחות לפני פגישה ראשונה בכל מקרה. אז אפשר להישאר עם ה"כבוד העצמי" ולהמתין בסבלנות לטלפון שיצלצל ואפשר גם לנסות לקחת דברים בידיים. |
|
מסכימה עם דרך החשיבה (בעיקר עם מה שהוביל אליה). לגבי נקיטת פעולה- עדיין לא החלטתי ללכת בכיוון. מתי הגעת למסקנה?
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2013 00:05 |
|
| |
סביבות 28 נראה לי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2013 04:05 |
|
| |
| תרי_זוזי כתב: |  | סביבות 28 נראה לי |
|
הבנתי. עוד לא הגעתי לשם.. ונקווה שבקרוב יגיע השידוך ועד שאגיע ל28 אהיה מאושרת פלוס..
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2013 11:51 |
|
| |
כמו אותו אחד שהציג את עצמו כגר ונכד של הבעש"ט.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2013 16:34 |
|
| |
אוייש...כמה שאנחנו שוות יא אללה...
ברוך שעשני יהודיה כרצונו
תוקן על ידי jija ב- 09/06/2013 16:34:44
אל תיתן למי שאתה...להפריע למה שאתה יכול ליהיות..!
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|